חמודה תודה על ההצעה שלך אז יום חמישי את אצלי!
מ מלכת השמש New member 2/9/01 #6 טוב שנרגעת... ../images/Emo3.gif חטא השביעי... אתה לא יודע מה אתה מפסיד תחטוף אותה שלך ...מלכת השמש ששקעה בים
טוב שנרגעת... ../images/Emo3.gif חטא השביעי... אתה לא יודע מה אתה מפסיד תחטוף אותה שלך ...מלכת השמש ששקעה בים
T The seventh sin New member 2/9/01 #23 למה ....? אני אוהב את השרשור ... נותן טעם של עוד ... לא ? החטא השביעי
T The seventh sin New member 2/9/01 #25 מי הבחור ? חכי חכי אני אתפוס אותו ..! חסר התחשבות ... החטא השביעי
מ מלכת השמש New member 2/9/01 #26 חטא איפה נעלמת ../images/Emo35.gif יש לי הרגשה שמרוב שירדת בלי סוף נתפס לך הגב קצת... מלכת ה-
T The seventh sin New member 2/9/01 #28 הגב שלי אף פעם לא תפוס .... גם לא אחרי כמה מספרים ... החטא השביעי
מ מלכת השמש New member 2/9/01 #34 קודם כל ולפני הכל... שהגב שלך לא יתפס אף פעם ודבר שני .... כמה מספרים אתה כבר עושה באותה פגישה ממתינה לתשובתך.... מלכתץ ה-
קודם כל ולפני הכל... שהגב שלך לא יתפס אף פעם ודבר שני .... כמה מספרים אתה כבר עושה באותה פגישה ממתינה לתשובתך.... מלכתץ ה-
P pachanga New member 2/9/01 #40 פאצ´נגה וחטא מלכת השמש כתבה הודעה ל- פאצ´נגה וחטא איזה מגניב? מצלצל יפה אה? מממממ.....