אני לא תומך בליברמן!
אני לא תומך בטרנספר, אני לא ימני, אם כבר אני נוטה לשמאל, העיניין הוא לא ליברמן, העיניין הוא השקרים והשנאה שאתה וחבריך מפיצים. לא היה ולא נברא שום טבח, כדי שמשהו יקרה טבח חובה להוכיח ללא כל ספק שמאחוריו עמדה כוונה להרוג אזרחים. אין כזו הוכחה, אין אפילו מניע, זה עשה לנו רק נזק, מכל הבחינות לא הרווחנו מכך כלום, ישראל לא הורגת אזרחים בכוונה, את זאת עושים רק הפלשתינים, כן, זה חד צדדי, אין "שני הצדדים טובים ורעים באותה המידה", יש צד שההצלחה מבחינתו זה הרג אזרחים - פלשתינים ויש צד שמבחינתו, אם זה קורה זו פשלה נוראית ומצערת - הצד שלנו. כן, גם אם זה קורה יותר מפעם אחת, גם אם נהרגים 20 איש, אין כוונה = אין טבח, זו היתה טעות, סטייה של קרוב מ500 מטר מהמטרה המקורית. אין גם כל קשר ללאומנות או גזענות, אני לא מרגיש שום עליונות על הפלשתינים, אין כאן עיניין של גזע, כיבוש או שליטה, שוב פעם, אני מדבר אך ורק על עזה, אנחנו יצאנו מעזה ללא כל תמורה ובמחיר אדיר מבחינתינו, כלכלי וחברתי, אני תמכתי בכך ועודני תומך במהלך מקביל בגדה, הם ממשיכים לירות קסאמים ולהריח קטיושות מתוך רצון להשתמש בהם יום אחד, ברור לי מה יהיה המחיר, אם הם יעברו לקטיושות, מספר ההרוגים אצלם יעלה למאות ואלפים, ולא, אין ברירה אחרת, זה האיזור הכי צפוף בעולם והם מתעקשים לירות מתוך ריכוזי אוכלוסיה כדי לייצר "תמונות קשות", הכי ציני והכי מכוער שיכול להיות.