לא שפוי?
אני לא שפוי? ? ויטלי, אני בפעם הזאת כבר לא מוכן לקבל כזה נוסח כלפיי ולא כלפי אף בן אדם אחר. רק היום דיברת על מתן כבוד פה לאנשי הפורום והנה יש לך דוגמא אישית של שימוש בסגנון ביטוי מכוער. זה נראה לי מאד לא לעניין.. נסיכה, מצידי אל תגיבי להודעות שלי זה ממש לא אכפת לי כבר למען האמת. אבל, אם את מגיבה תהיי עניינית ותפסיקי לחפש את האגודה בכזאת אובססיה כי זה ממש לא מוצדק. אולי פעם אחת הם עשו לך משהו לא לעניין אבל את מתארת אותם כאגודה שלא עושה דבר בקמפוס והדבר לא נכון. יש לי שאלה אליך, בתור אדם כבד ראיה רבים כמוני נעזרים בשיעורים פרטיים שהאגודה נותנת כי הנהלת האוניברסיטה מקצצת בתקנים של שיעורים פרטיים ומי שבא ועוזר במעט לאותה אוכלוסיה זה האגודה. אותה אגודה גם דאגה שאנחנו העיוורים וכבדי ראיה נקבל 50 אחוז תוספת זמן במבחנים כשהאוניברסיטה רצתה לתת לנו רק 25 אחוז. התוספת של עוד 25 אחוז מקל לנו על העינים בזמן המבחן. האגודה ביחד עם עוד כמה אנשים טובים בקמפוס דאגה להתקין קולן במעליות שיכריז על הקומות על מנת להקל על ציבור העיוורים. אני שואל את עצמי את השאלה הבאה: את סטודנטית שנה שלישית באוניברסיטה. מה את עשית למען ציבור העיוורים על מנת להקל עליהם בקשיי היומיום באוניברסיטה? ? (כנראה שאני לא אזכה לתשובה בנושא) אני לא מצדיק חלק מהדברים שהם עושים אבל בניגוד אליך אני מעיז לבוא ולהגיד להם את הדברים בפנים ולנסות לשנות משהו כדי שלאנשים כמוך ושאר האנשים באוניברסיטה יהיה טוב יותר ולא במעט. האם פעם באת לשאול סטודנטים איך הם מסתדרים בלימודים ואם אפשר לעזור להם? כמדומני אני לא ראיתי הודעה כזאת בנושא. מה שאת עושה זה רק לתקוף את האגודה עד כמה הם חראות ולא שווים כלום ולתקוף אותי על כל דבר שאני אומר פה עד לרמה שזה כבר בלתי נסבל. בחייך שימי את הקלפים על השולחן. מהרגע שהצהרתי שאני חשבתי לרוץ לנציגות חוג מיד פסלת אותי והתחלת לקטול אותי על כל דבר. וזה מדוע? כי אני מאמין במשהו אחר ממה שאת מאמינה? אני מכיר אנשים שמאמינים בדיעות שונות משלי שאני לא מסכים איתם אבל וואלה אין בינינו ריבים אישים וכל אחד מכבד את השני. פה אני לא ראיתי את זה ממך. מה שאני שומע זה רק ארסיות וכזאת שנאה. צר לי שהעבודות שלך לא מתקיימות בגלל השביתה ואני הבנתי את זה טוב מאד. אמנם יש לי בעיות ראייה שלצערי ימנעו ממני לנהוג ויקשו עלי קצת בניידות במקומות חדשים אבל ברוך ה' השכל שלי עדין עובד בצורה תקינה. בקיצר, אני לא מתכוון לרדת לסגנון בוטה ומלוכלך כמו שאת נוהגת לעשות כבר מספר פעמים. את רוצה להגיב, תגיבי לפי כללי האתיקה המקובלים במחוזותינו. .