הפגנות סטודנטים- מחר (מתוך אתר האגודה)

tutiris

New member
הפגנות סטודנטים- מחר (מתוך אתר האגודה)

ביום חמישי, 22/11/07, בשעה 08:30 יפגינו סטודנטים מול לשכת התעסוקה בחיפה. "נלמד כיצד מקבלים השלמת הכנסה, איפה חותמים ומה כדאי יותר- דמי אבטלה? או שכר מורה?" ביום חמישי, 22/11/07, בשעה 11:30 יפגינו סטודנטים מול משרד האוצר בירושלים. ניתן "שיעור" למשרד האוצר ונלמד במקום את השיעורים אותם אנו מחסירים בעקבות השביתה.

amitk80

New member
עוד עדכון על הפגנה

ביום שני במרכז הכרמל תתקיים הפגנה של תלמידים מורים וסטודנטים יחדיו על מנת לנסות להציל את מערכת החינוך שקורסת אל מול עינינו. חשובה נוכחות רבה של סטודנטים בהפגנה כיוון שזאת אינה הפגנה של סקטור מסוים (המורים) אלא הפגנה חברתית כוללת למען הצלת החינוך. כמו שהתלמידים והמורים סובלים מהמשך השביתה במוסדות העל יסודיים כך גם הסטודנטים סובלים מהשביתה במוסדות להשכלה גבוהה והגיע הזמן שנתעורר כולנו לפני שבכלל לא תהיה לנו מערכת חינוך. ההפגנה תתקים במרכז הכרמל ביום שני בשעה 18:00 בערב. אני אוציא על כך הודעה מסודרת...

amitk80

New member
וואלה?

את מוזמנת להזמין עם מי שיש לך קשר איתו. אני משער שזה מאד יתרום להפגנה. את לא חושבת ככה? בכלל, אני חושב שזה יהיה מאד מועיל אם את וחבריך תבואו להפגנה הזאת! אז רואים אותך ביום שני? (או שלא).....

amitk80

New member
את יודעת אני שם לב למשהו

תלכי לעבוד כדי לעמוד בתשלומי המעונות. סתם שאלה, מה הקשר עכשיו לאגודה? מישהו העלה את האגודה? האובססיה הכפייתיית שלך לרדת על האגודה כבר נעשית חולנית. זה מדהים איך על כל דבר את חייבת להכניס את האגודה. זה נראה שאת מחפשת אותם בצורה אובססיבית ברמות נוראיות. יש לך משהו טוב אחד להגיד עליהם או שהכל אצלך שחור או לבן? מציעים לך לבוא להפגנה ואת מכניסה את האגודה. אם האגודה של ירושלים טובה יותר תפני אליהם שידאגו להפחתת או עיכוב תשלומי המעונות ואם את רוצה גם את יכולה ללכת ללמוד שם. האובססיה הזאת נוראית שפשוט נראה לי שכבר אנשים מתחילים להקיא ממנה. אני לא יודע מאיפה את שואבת את המרמור אבל הוא ברמות מפחידות. כזאת כמות שנאה לי ראיתי בחיים שלי מאף בן אדם.

flutter girl

New member
"תלכי לעבוד כדי לעמוד בתשלומי המעונות"

יש אנשים שהעבודה שלהם קשורה לשביתה, עמית. מלגות של פר"ח, מלגות של עזרה וסיוע לתלמידים באופן כללי. אנשים שעובדים בחלקים מסויימים של האונ' וכו'.

amitk80

New member
הכוונה היתה כזאת

אם קשה לה לעמוד בתשלומי המעונות אז הצעתי שתלך בעבודה שתוכל לעזור לה בתשלומי המעונות. החליטו לפרש את האמרה הזאת בצורה לא נכונה ועל זה לצערי אין לי שליטה אני הראשון שאשמח לשמוע שהיא תוכל לעמוד בתשלומי המעונות (למרות שאני בטוח שזה חד צדדי ולא הדדי)... שיהיה לך לילה טוב

אתה לא שפוי וזו פעם אחרונה שאני

מגיבה לך.יש לי 3 עבודות שלא מתקיימות כרגע בגלל השביתה, הבנת? ולגבי האגודה הקולנית אך בטלנית בחיפה יש להם דבר מה ללמד מהאגודה בי-ם.כל הכבוד לאגודת העברית שהם עושים ומעדכנים את הסטודנטים שלהם.זה הכל.

amitk80

New member
לא שפוי?

אני לא שפוי? ? ויטלי, אני בפעם הזאת כבר לא מוכן לקבל כזה נוסח כלפיי ולא כלפי אף בן אדם אחר. רק היום דיברת על מתן כבוד פה לאנשי הפורום והנה יש לך דוגמא אישית של שימוש בסגנון ביטוי מכוער. זה נראה לי מאד לא לעניין.. נסיכה, מצידי אל תגיבי להודעות שלי זה ממש לא אכפת לי כבר למען האמת. אבל, אם את מגיבה תהיי עניינית ותפסיקי לחפש את האגודה בכזאת אובססיה כי זה ממש לא מוצדק. אולי פעם אחת הם עשו לך משהו לא לעניין אבל את מתארת אותם כאגודה שלא עושה דבר בקמפוס והדבר לא נכון. יש לי שאלה אליך, בתור אדם כבד ראיה רבים כמוני נעזרים בשיעורים פרטיים שהאגודה נותנת כי הנהלת האוניברסיטה מקצצת בתקנים של שיעורים פרטיים ומי שבא ועוזר במעט לאותה אוכלוסיה זה האגודה. אותה אגודה גם דאגה שאנחנו העיוורים וכבדי ראיה נקבל 50 אחוז תוספת זמן במבחנים כשהאוניברסיטה רצתה לתת לנו רק 25 אחוז. התוספת של עוד 25 אחוז מקל לנו על העינים בזמן המבחן. האגודה ביחד עם עוד כמה אנשים טובים בקמפוס דאגה להתקין קולן במעליות שיכריז על הקומות על מנת להקל על ציבור העיוורים. אני שואל את עצמי את השאלה הבאה: את סטודנטית שנה שלישית באוניברסיטה. מה את עשית למען ציבור העיוורים על מנת להקל עליהם בקשיי היומיום באוניברסיטה? ? (כנראה שאני לא אזכה לתשובה בנושא) אני לא מצדיק חלק מהדברים שהם עושים אבל בניגוד אליך אני מעיז לבוא ולהגיד להם את הדברים בפנים ולנסות לשנות משהו כדי שלאנשים כמוך ושאר האנשים באוניברסיטה יהיה טוב יותר ולא במעט. האם פעם באת לשאול סטודנטים איך הם מסתדרים בלימודים ואם אפשר לעזור להם? כמדומני אני לא ראיתי הודעה כזאת בנושא. מה שאת עושה זה רק לתקוף את האגודה עד כמה הם חראות ולא שווים כלום ולתקוף אותי על כל דבר שאני אומר פה עד לרמה שזה כבר בלתי נסבל. בחייך שימי את הקלפים על השולחן. מהרגע שהצהרתי שאני חשבתי לרוץ לנציגות חוג מיד פסלת אותי והתחלת לקטול אותי על כל דבר. וזה מדוע? כי אני מאמין במשהו אחר ממה שאת מאמינה? אני מכיר אנשים שמאמינים בדיעות שונות משלי שאני לא מסכים איתם אבל וואלה אין בינינו ריבים אישים וכל אחד מכבד את השני. פה אני לא ראיתי את זה ממך. מה שאני שומע זה רק ארסיות וכזאת שנאה. צר לי שהעבודות שלך לא מתקיימות בגלל השביתה ואני הבנתי את זה טוב מאד. אמנם יש לי בעיות ראייה שלצערי ימנעו ממני לנהוג ויקשו עלי קצת בניידות במקומות חדשים אבל ברוך ה' השכל שלי עדין עובד בצורה תקינה. בקיצר, אני לא מתכוון לרדת לסגנון בוטה ומלוכלך כמו שאת נוהגת לעשות כבר מספר פעמים. את רוצה להגיב, תגיבי לפי כללי האתיקה המקובלים במחוזותינו. .

stkachov

New member
ממש גנון

הריב הזה ביניכם. אחד פסיכולוג שמאבחן אובססיה כפייתית, והשניה פסיכיאטרית הקובעת אי שפיות. ממש גן ילדים. כבר אמרתי לכם שאני לא מתכוון להתערב בריב הזה שלכם. אתם יכולים לא לאהוב אחד את השני, אבל תעשו את זה מחוץ לגבולות הפורום.

amitk80

New member
האמת שאני קצת מאוכזב ממך

היי, האמת שמהתגובה שלך ויטלי התאכזבתי למען האמת. רק אתמול קטלת את אירנוששש על כך שהיא לא מדברת יפה לסטודנטים וכולם עשו לה לינץ' (לפחות היא הבינה שהיא טעתה אני חייב לציין זאת לטובתה), אבל משום מה שיש עוד גורמים שמדברים בצורה בוטה ומכוערת (למשל הנסיכה) אז אתה בוחר להתעלם מהריב הזה (שכל פעם היא דואגת להראות אותו פה) במכוון? האמת שנמאס לי ולעוד כמה סטודנטים שדיברתי איתם מחוסר ההגינות המשווע הזה. מעניין שעל כל מה שאני אכתוב היא תגיב בדיוק ההיפך במכוון. במקום לעזור פה לסטודנטים אני מרגיש שאני צריך להתעסק פה בקקה איתה. וואלה נסיכה כל הכבוד לך. השגת את המטרה שלך. השגת את הפרסום ואת תשומת הלב שחיפשת. כל כך נואש מצידך. אני לא אפנה אליך יותר כי את לא שווה את היחס הזה. תמשיכי להתמרמר כל החיים שלך. יום אחד זה יתפוצץ לך אבל בעיה שלך.. ולגבי הדייט, וואלה בכיף. אני אשמח להגיד לה כל מה שאני חושב עליה פנים אל פנים. זה יהיה משעשע! .

stkachov

New member
צר לי

שאני מאכזב אותך. אבל אתה מאכזב אותי לא פחות. ביקשתי ממך, והזהרתי אותך כבר לא פעם. לפני שאתה בא בטענות לנסיכה, אולי תבדוק קודם את עצמך ואת סגנון הכתיבה שלך. להגיד על מישהי שיש לה אובססיה כפייתית, זה לא פחות חמור מלהגיד על מישהו שהוא לא שפוי. כמו שנמאס לך, נמאס גם לי. אני לא אסבול יותר את הריבים האלו שלך עם הנסיכה ושאר העולם. אני בהחלט אתחיל לאכוף את זה(למרות שאני מאוד לא רוצה בכך, שכן אני מאוד בעד חופש הביטוי) שלא יהיו פה קללות והעלבות אישיות. כבר כתבתי לך לגבי זה במסר, ועכשיו אני כותב את זה בפומבי. בפעם הבאה אני כבר לא אזהיר.

TheBigBrother

New member
רצית את עמית לעצמך..?

למעלה