הפגנות סטודנטים- מחר (מתוך אתר האגודה)

stkachov

New member
הקנטות???

סמיילי אצלך זה הקנטה? טוב את יודעת מה... באמת נמאס לי מכל זה. לכל אחד פה יש דרישות ובקשות מיוחדות איך לפנות אליו ומה לכתוב לגביו. זה פורום. מותר גם לצחוק מדי פעם, ולא רק לריב. בכל אופן... מי שמרגיש לא בנוח פה, לא חייב להשאר.

חברים יקרים..

שלום לכולם.. אני קורא את ההודעות גם של הנסיכה וגם של עמית, ואני צוחק.. ולמה אני צוחק? כי שני אנשים שיש להם כעסים שלא קשורים אחד לשני, מוציאים אותם בסופו של דבר אחד על השני. אין כבר על מה לריב בעולם?? אין סיבות להיות מתוסכלים? אני מבין את עמית ואני מבין גם את הנסיכה, אם כל אחד מכם ינשום לכמה רגעים ויחייך לפני שהוא מגיב, הכל יהיה בסדר.. אל תשנאו ואל תפנו תסכולים אישיים (שיש לכל אחד והם ברורים ומובנים!) אחד על השני. קירוב לבבות, זה הכל. רק שלווה ושלום, המלחך

amitk80

New member
עזוב מלחך פנכה

אני הרמתי ידיים בנוגע לנושא הזה. אני לא אלחם בחוסר הגינות. תראה בדיוק איך זה התחיל ותבין על מה אני מדבר. אני לא אלחם בחוסר הגינות, חבל על האנרגיות שלי כי זה להלחם מול אטימות מתמשכת (ועוד כמה סטודנטים ציינו זאת בפני אבל לשם כבודם אני לא אזכיר את שמם אבל אתה מכיר אותם מלחך). לגבי האזהרה שלך ויטלי, תעשה מה שאתה מבין. מי אני שאתערב לך בניהול הפורום אבל רק טיפה הגינות אני מבקש זה הכל כי אתמול תקפת סטודנטית אחרת על סגנון הדיבור. אתה יכול לחלוק עלי בסגנון הדיבור אבל אני עומד מאחורי זה. אבל מעניין שהנסיכה דיברה לא יפה לעוד כמה סטודנטים ואת זה שכחת. אז מה שאני אומר אם אתה תוקף סטודנטית שדיברה לא יפה לכמה אנשים אז תעמוד מאחורי המילה ואל תגן על אחת ועל אחרת לא (ופה אני נעמד לצידה של אירנוושש ואתה יודע למה? היא לפחות באה והבינה שהיא טעתה וזאת גדולה של אדם להודות בכך). זה הכל. שיהיה לך ויטלי שבת שלום ואני מבחינתי סגרתי את הנושא ואני כבר לא מתכוון להתווכח איתך על זה פה. אתה רוצה להתווכח תמצא אותי בדרכים אחרות שלא בפורום..

חבר יקר, הבעיה היחידה שלי עם עמית

היא רגשי הנחיתות האינסופיים שלו שמביאים אותו לעשות ממני אויבת הפורום מספר 1, ראה השוואה לארגוני טרור והעובדה שהוא חש את עצמו דובר כל חברי הפורום שלטענתו כולם פגועים ממני קשות ופשוט מפחדים מהתוקפנות שלי.על זה נאמר חה- דבר רק בשם עצמך (לעמית..)

Hermione1382

New member
עם כל הכבוד כשההתנהגות היא כזאת

איך את מצפה שמנהל פורום לא יתנהג כמו גננת- חלק מהגדרות התפקיד שלו הם להשליט סדר בפורום. אויל פשוט תפסיקו להתנצח... זה לגיטמי לא להיות מרוצה משירות אירגון אוכל דבר דומה... אבל להכניס את זה לכל הודעה בפורום זה גם לא הכי במקום :)

כן,מה שתגידי.העיקר שאת קוראת בשימת

לב עאלק מה שאני כותבת כי מלכתחילה הפניתי את הביקורת למרצים הבטלנים שלא לוקחים חלק במאבק שלהם עצמם.זה שעמית בחר לזרוק את זה עליי ``למה שאת וחברייך לא תבואו להפגנה`` זו בעיה שלו.

flutter girl

New member
הנסיכה כבר שלי,

מי צריך לריב עליה בכלל.

אליהו ד

New member
פחחח "הצהרתי" מינימום ריצה לנשיאות

מתי תתעוררו ותבינו שהכל זו מסחרה אחת גדולה מתי הכי חשוב תעבדו הכי קשה שבעולם בשביל הציונים כדי להתקבל לתארים מתקדמים בחו"ל וכל שאר הבלבולי מוח לא באמת חשובים

amitk80

New member
עדכון שעה לגבי ההפגנה

ההפגנה שאמורה להיות במרכז הכרמל תהיה ביום שני בשעה 16:00 ולא בשש כמו שעדכנתי בהתחלה. ההפגנה תהיה לאחר האירוע החברתי באוניברסיטה. מי שרוצה ויכול לבוא אז יותר ממוזמן. יום טוב, עמית

למעלה