הפוסטר של 30stm

TyrAnnyA

New member
זה הרבה יותר פשוט

הסרט אינו סרט מסחרי, הוא לא מיועד לקהל רחב ולא מכוון להכניס הרבה כסף. ובישראל לא ממש אוהבים קולנוע אמנותי (לצערי הרב), מה שמקרינים פה לרוב- זה מה שנקרא סרטי פופקורן. לי אין ממש תקווה לראות את הסרט בארץ. אולי אי פעם בסינמטק או על דיוידי באוזן השלישית.

ממש בא לי את הפוסטר, ../images/Emo223.gif

אבל לא בא לי על כל הגיליון הזה
אני חייבת למצוא מישהו שיש לו את העיתון..

BtHeS 94

New member
גם לי בא ת'פוסטר!

וגם רוב הפוסטרים שם די חרא- של כוכבי דיסני וכמעט מלאכים >< אני רוצה ת'גיליון הזה רק בגלל הפוסטר של 30 :> מישהו מכיר מקום ברמתגן שאפשר לקנות בו ת'גיליון? ><

RenanaD

New member
אבל תכל'ס גם את תומכת באיראן

לא, לא בהנהגה המוסלמית הקיצונית ובמאמינים שלה, חכי לפני שאת הורגת אותי... אלא באנשים הרגילים והפשוטים שרק רוצים לחיות בבית שלהם בשלווה. אלה שממש לא מעוניינים להרוג אותך רק בגלל מה שאת. זו אשמתם שמנהיגים פסיכיים השתלטו להם על המדינה? תחשבי שגם שם, כמו פה, יש אנשים ודעות מכל הצדדים. אז אפשר להניח שג'ארד התכוון למתונים הנורמליים. חוץ מזה, זה נורא אמריקאי ופוליטיקלי קורקט להגיד כזה דבר, אז לא מפתיע לשמוע הצהרה כזאת יוצאת מהפה של ג'ארד. דברים שרואים מכאן לא רואים משם, וסליחה על ההכללה אבל האמריקאים די טפשים בסך הכל. יושבים על הכורסה שלהם עם דלי KFC (הוא כנראה לא
), רואים דקה של חדשות שלפעמים אפילו מסולפות, וכבר בטוחים שהם יודעים הכל על מה שהולך כאן. וחוץ מזה 2, לג'ארד יש עכשיו אלבום חדש והוא יהיה מוכן לעשות הרבה כדי להגיע לכותרות. תראי איך שחודשים שלמים הם דוחפים את הטוויט המסכן הזה לכל ריאיון, זה ממש אייטם מבחינתם. אז למה לא להביע תמיכה ולצאת אמריקאי טוב על הדרך? זה רק יעזור לו...

I AM7

New member
רננה ,

למה שאת אמרת - לזה התכוונתי. שהם יושבים שם והם לא יודעים מה הם עוברים ומה אנחנו עוברים. עצם זה שהם לא יודעים זה מה שעיצבן אותי. "אני ו30שניות..ובלה בלה תומכים בעם האיראני"... הם באמת דוחפים את ההודעה של הבחור האיראני לכל מקום , ואחרי הכל באמת יש מלחמה. (5Dammבבוקר
)

RenanaD

New member
קידום זה שם המשחק

וג'ארד מבין את זה טוב מאוד... הבנאדם יודע להתנהל מול התקשורת, אין ספק. כל ההכנות לקראת האלבום - הסאמיטים העולמיים והדיגיטליים, 2000 העטיפות השונות, צילום Kings And Queens והכל - אפשר להסתכל על זה בשתי דרכים. הראשונה היא שהלהקה אוהבת את המעריצים ורוצה לשלב אותם בעשיה שלה כמה שיותר, והשניה היא פשוט - אייטמים. אף אחד לא עשה את זה לפניהם, זה חדש, זה מרענן, וזו כותרת טובה. כלומר יותר חשיפה להם ולאלבום החדש. אז בראיה שלי הדרך הראשונה מאוד חיובית ובשניה יש טיפה שליליות (אגב, זה גם מחזיר אותנו כמה שנים טובות אחורה, מתקשר לוויכוחים של האשלון אחרי ש-ABL יצא...), ואם את שואלת אותי - הם עשו את הכל קצת בגלל שתי הסיבות. את יודעת מה, נניח שזה בא מהסיבה הראשונה נטו, השניה עדיין עברה לג'ארד בראש כשהוא דמיין את כל מה שיקרה להם בהמשך. בטוח שהוא חשב על זה. ועם האמריקאים זה באמת מעצבן. מנטליות אחרת לגמרי, התנהלות שונה לגמרי, ועדיין כל המנהיגים הישראליים והפלסטינים מסתכלים עליהם למעלה בהערצה, כאילו שהם יבואו ויגאלו אותנו מכל הצרות. חחחחחח מה עשית עד 5 לפנות בוקר? אני פרשתי לישון ב-4

I AM7

New member
בטוח שהוא חשב על זה קודם

מה שהם עושים עם המעריצים שלהם זה משהו חדיש ויצירתי.. כמובן שהתקשרות תתייחס לזה.. גם למה נראה לך שחברת התקליטים מסכימה לרעיונות כאלו?...בכדי לקדם את הדיסק. גם האשלון ,הצבא כביכול , בשביל לקדם את הלהקה .אנחנו חלק מאוד משמעותי. אוחח....זה היה יום...חח.. חזרתי מאוחר מהעבודה והיה לי כמה סידורים שנמשכו עד ל5 בבוקר

מסכימה

רובם לא יוצאים מהבועה שבה הם גרים. המלחמות שיש להם - הן כל כך רחוקות מהבית שהן כמעט ובכלל לא מורגשות. יש לנו מיליוני תושבים, זאת מעצמה ענקית. אז כמובן שהם גם יהיו כל כך תמימי דעים. יתמכו ברעיונות של חופש ושוויון ובלי לדעת את כל העובדות, אבל אם זה מה שעושה להם את החיים קלים יותר.. גם אני תומכת במתנגדים למשטר של אחמדינג'ד באיראן, כל מה שהם רוצים זה חופש ביטוי וקידמה ולא את משמרות המהפכה ואנשים שנעלמים להם על ימין ועל שמאל- משפטי שדה מהירים והוצאות להורג. זה מטורף. אם רק אנשים היו יוצאים מהבועה שלהם ומבינים שיש מקומות בעולם עם מציאות כל כך יותר מורכבת ממה שנראה להם - אולי אנשים היו טיפה יותר משכילים, פחות בורים ופחות תמימי דעים. אבל.. אין מה לעשות לצערי זהו המצב שנכפה על כולנו כאן בישראל.

רעותוש02

New member
אני יושבת אחרי מבחן ופתאום.. מישי מוציאה את

הפוסטרמניה!!!!!! ישר כול מי שישבה התנפלה עליה והיא הביאה לי תפוטר של 30 *___* למרות שהוא לא הכי יפה וזה.. אבל לא נורא

XoLilMissLolaoX

New member
חחחח באמת??

איזה מצחיק...מה למה לא יפה מה היה שם?? איך אפשר בכלל להשיג את זה??

למעלה