אחלה של תמונות ,לא מבין מה אמן כמוך מתעסק עם תמיכה טכנית מחשבים.פירסמתי הפנייה מחודשת באתר הישן. מקווה שזה אכן יעורר קצת את גולשים.
יש איזה באג חדש באתר הישן שפשט מזיז שרשורים לדפים הבאים של הפורום, ולא, דפים ריקים לא ניתן למחק...אתה מתכוון לפורומים באתר הישן?
שם יש כרגע בעיה בחלק מהפורומים. כשפותחים (למשל את פורום אספרנטו, אבל גם כמה אחרים) פורום, מקבלים דף ובו כתובות שתי שורות של: "עבור לדף <<אחרון<הבא 6 5 4 3 2 1 הקודם>ראשון>>"
אז רוב הגולשים כנראה מתייאשים, ולא מנסים להיכנס כלל, והפורומים האלה עומדים בשממונם.
היום כתבו שני גולשים בשני פורומים מעל או בין השורות האלה, וכך אפשר שוב להשתמש בפורומים. אני ביקשתי היום ממנהל פורום אספרנטו למחוק פשוט את שלושת העמודים הריקים. אבל בינתיים לא היה לו זמן.
יש פורום שבו יש אפילו 5 דפים ריקים...
הבלגן ממשיך לחגוג כאן ושם. נקווה שיתגברו עליו במהרה בימינו.
תודה רבה צבי! מחשבים היה בשביל הפרנסה (היום פנסיונר... ) צילומים בשביל הנפש.אחלה של תמונות ,לא מבין מה אמן כמוך מתעסק עם תמיכה טכנית מחשבים.
התמונות יפות אבל לא קשורות לפורום
אכן בפורום הישן. פורום 71. הוא פעיל וישנן התיחסויות להפניה שלי.יש איזה באג חדש באתר הישן שפשט מזיז שרשורים לדפים הבאים של הפורום, ולא, דפים ריקים לא ניתן למחק...
יש גישה. החברה הותיקים התייחסו להפניה שלי.לדעתי אין גישה לפורום הישן
יש גישה. החברה הותיקים התייחסו להפניה שלי.
אין אצלי אפשרות של עבור לדף....blzcvi, יש ויש גישה לפורום תמיכה הישן!!
תיכנס לפורום תמיכה טכנית, ותלחץ למעלה על דף מס' 5, ואז תגיע לפורום עצמו. ההודעות/תגובות האחרונות שרואים בראש הדף, הן מ-7.7.20.
מיכל.
אין אצלי אפשרות של עבור לדף....
והרי החדשות: מה שכתבתי לך אתמול ועכשיו - כבר לא אקטואלי!
כי כרגע ניסיתי להיכנס לפורום תמיכה טכנית הישן, כדי לברר משהו עבורך, ולהפתעתי, מצאתי שכבר אין אפשרות להשתמש בו. אם תנסה להיכנס לשם, תוכל לקרוא את הודעת ההנהלה, על מעבר הפורום לאתר החדש.
כנ"ל בפורום תח"צ.
לעומת זאת, בדקתי צ'יק צ'ק עוד כמה פורומים, והם עדיין לא עברו.
אני חושבת שזה תלוי במנהלי הפורומים. כנראה רק מנהל שפעל כמו שהנהלת הפורומים ביקשה ממנו - הפורום שלו עבר. ואילו הפורומים האחרים - עדיין קיימים בשני המקומות.
Esc
ולכתוב כרגיל. אם זאת לא מומלץ, כי אז ייתכן שכאשר הפורום ייובא לכאן, יהיו חסרים בו הודעות חדשות שנכתבו במערכת הישנה בהיות הפורום עוד פתוח לכתיבה.
- בפורומים שעוד לא נסגרו, ניתן לסגור את הודעת ההפניה על ידי לחיצה על
Esc
ולכתוב כרגיל. אם זאת לא מומלץ, כי אז ייתכן שכאשר הפורום ייובא לכאן, יהיו חסרים בו הודעות חדשות שנכתבו במערכת הישנה בהיות הפורום עוד פתוח לכתיבה.- פורומים שבאמת נסגרו לכתיבה במערכת הישנה (כמו תח"צ) מציגים מעל הדפדוף של דפים, קישור של דף הבית החדש (זה יעבור לדף הראשי בקרוב) ולא מאפשרים לכתוב בפורום הישן כלל. ניתן לכתוב באתר החדש. נכון לרגע זה עדיין אף פורום לא עבר על תכניו (מה שיש כרגע למשל בפורום תח"צ החדש (תוכן עד פברואר) זה בדיקות לא תקינות וכל זה יוחלף בייבוא ולכן כתבתי את הנושא הנעוץ לגבי לא לכתוב בנושאים ישנים כי הם יוחלפו בתוכן שיהיה אמור להיות תקין (עם קבצים ועיצוב נכון של הודעות) ). אם זאת לא אמורה להיות בעיה עם יצירת נושאים חדשים על דיונים בפורומים כלשהם.
אז ככה. לפני כמה דקות בדקתי 13 פורומים שונים באתר הישן!
מצאתי שבשלושה מהם: תח"צ, תמיכה טכנית ואקטואליה, כבר אי אפשר לכתוב, וגם לא לפתוח הודעות כדי לקרוא. מופיע בשלושתם חלון מטעם ההנהלה, אשר מפנה את הגושלים את האתר החדש.
בשני פורומים מתוך העשרה האחרים, ניסיתי לשלוח הודעות (באחד מהם אפילו 3 פעמים), וזה לא ניתן. אני מקבלת "הודעת שגיאה. קוד 002".
לעומת זאת, קצת התלבטתי, ובכל זאת שלחתי הודעה במערכת המסרים, והיא יצאה בלי בעיות.
אז אותך אני מבקשת לשאול:
1. בהתייחס לשורה הראשונה שלך, מה זה icode? ולאיזו הפניה אתה מתכוון? לחלון של הנהלת הפורומים, שמכסה את הדף?
2. האם באתר החדש יש (לא מצאתי) או לפחות תהיה מערכת מסרים, שבה ניתן יהיה לכתוב הודעות פרטיות, כמו שיכולנו באתר הישן?
- הכוונה לחלונית של תפוז עם המידע על ההפניה. כאמור אפשר ללחץ על המקש ההכי שמאלי והעליון במקלדת כדי לסגור את החלונית ולראות את כל מה שמתחת ואפילו להגיב אם מתחת להודעות עדיין יש אפשרויות תגובה (בתח"צ אין, נסגר, דיונים בנושא יש לכתוב בפורום החדש). אבל כאמור אם התאפשר לענות באתר הישן, אז ייתכן וההודעה הזאת לא תעבור
- icode כמו ispoiler, לעיצוב על אותה שורה של טקסט, אבל לא בטשטוש אלא בגופן בעל חלל (monospaced). זה די סטנדרט לעצב התייחסות למקשי מקלדת כך..
- מערכת ההודעות הפרטיות ✉ נמצאת בסך הכל באותו מקום, למעלה וליד ההתראות
- עבור רשימות יש לחצן בסרגל הכלים
1. את המקש העליון השמאלי, Esc, אני מכירה כמובן. רק לא הבנתי את עניין הקודים, ועדיין לא מבינה (את סעיף 2 שלך. אבל אין דבר, אל תטרח להסביר לי: חבל על הזמן שלך, כי חסר לי מידע רב בענייני מחשבים).
בכל אופן, נכנסתי לפורום "תמיכה טכנית" הישן, עמדתי עם העכבר על הודעת ההנהלה, ולחצתי רק על Esc בלי שום קודים. החלון נעלם. ואז ניסיתי לשלוח הודעה, אבל שוב קיבלתי הודעת שגיאה קוד 002.
אז יתכן שהודעת השגיאה הזאת, שנתקלתי בה גם פעמים רבות בעבר, היא זמנית. ומצדשני, יתכן גם שמעכשיו כבר לא ניתן להשתמש בפורומים הישנים. נראה במשך הימים הבאים.
3. כבר כתבתי לך בפרטי, שמצאתי לבד את המערכת. כלומר, שלחתי לך הודעה במסר.
4. את הסעיף הזה גם לא הבנתי. לאיזה רשימות התכוונת?
תודה.
- כפי שיש שני סוגיים של ספוילר, יש גם שני סוגים של קוד, הראשון הוא עיצוב בתוך שורה, והשני כמו כאן.
- השגיאה זמנית, אך כאמור בזמן זה, לא מומלץ כלל לכתוב באתר הישן, כי ייתכן והודעות חדשות שתיכתבנה לא יעברו בייבוא כאשר הוא יתבצע
- דוגמאות: זה צפה בקובץ המצורף 596 פורום שעדיין תכנית פעיל ואמור לאפשר הודעות. לעומת זאת פורום כזה צפה בקובץ המצורף 597 הוא פורום אשר כבר באמת סגור באתר הישן (שאר השרשורים עברו דפים..)
- יופי
- צפה בקובץ המצורף 598 אין צורך לעשות מספור ידני כמו שעשית....
ארסני, אני לא יודעת איך עוד יש לך סבלנות לענות לי.
1. בכל אופן, לא ידעתי ולא יודעת כלום על שני סוגי ספוילרים ושני סוגי קודים. מכירה רק את סמל הספוילר של האתר הישן, שהיינו מעתיקים מתוך הטבלה של "הוספת אימוטיקון לנושא ההודעה", או כותבים ומקבלים כזה: צפה בקובץ המצורף 601 . אגב, אני מקווה שבאתר החדש יהיה אימוטיקון כלשהו לספוילר, כי למשל בפורום אספרנטו, יש לנו חידות היגיון, ומי שפותר, חייב לציין בכותרת אזהרת ספוילר, כי לא לקלקל למי שעדיין לא פתרו ורוצים לפתור בעצמם.
2. כן סביר בהחלט שהשגיאה זמנית, כמו שקרה גם בעבר.
את ה"לחצו לרשימת הפורומים", ראיתי באמת רק באתר הישן של תח"צ.
3. תודה.
4. אתה מתכוון לכך שאני ממספרת כאן את השאלות או את התגובות שלי? בסדר.
אעפ"י שזאת באמת לא טרחה בשבילי, למספר ידנית. בכל אופן, תודה שהראית לי גם את זה.
מצחיק: חיפשתי עכשיו משהו בנושא האימוטיקונים/אייקונים, ומצאתי ליד הסימון שלהם בסרגל, שלוש נקודות וחץ, ובתוכם יש סימנים של ספוילרים וקודים. אבל לא מצליחה להעביר לכאן את הספוילרים.
לא חשוב. לאט לאט לומדים את ה"פטנטים" של האתר החדש.
לילה טוב ותודה.
מיכל.
- הסמיילים הישנים יעברו בקרוב. בכל אופן, כאן יש אפשרויות צפה בקובץ המצורף 609 אשר מאפשרות או לטשטש כמו זה, ללחץ כאן זה טקסט מטושטש או לשים כל תוכן בתוך תיבה שנפתחת, ואת כבר יכולה לראות איך זה הולך למשל בפורומים טלוויזיה, טלנובלות וסדרות ישראליות. אלו לא אייקונים, אלא תגים אשר מאפשרים ממש
להסתיר תוכן- אכן
- על לא דבר
- כן, רק שלקטוע מספור או להתחיל לא מ-1 או לעשות כך שלאחר 1 יהיה ישר 4 לא ניתן כך
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.