הפורום גוסס

blzvi

Active member
תודה על הכל, ארסני. (גם לחצתי במקומות שציינת, וראיתי איך הם עובדים).
ואני שמחה שיעבירו את הסמלים הישנים לכאן. כי הם קטנים יותר וברורים יותר מאשר הסמלים החדשים.
arseny92

יש לי הרושם שיש לך יד ורגל בבחירת תבנית פורום זה.
אם כל ההשתדלות ועזרתך נראה לי שקרתה כאן טעות ופורמט הפורום החדש פשוט לא מתאים.
אם תפוז רוצים פורומים צריך לבצע חישוב מחדש

מיכי 10

Member
arseny92

יש לי הרושם שיש לך יד ורגל בבחירת תבנית פורום זה.
אם כל ההשתדלות ועזרתך נראה לי שקרתה כאן טעות ופורמט הפורום החדש פשוט לא מתאים.
אם תפוז רוצים פורומים צריך לבצע חישוב מחדש

סליחה, חברים, אבל לא הבנתי מי כתב למי כאן: ארסני או blzvi, ואל מי הפנית את התגובה.

זה קטע מעצבן, שהתצוגה לא מבהירה דברים כאלה!
הגעתי הנה, כי קיבלתי למייל הודעה כזאת:
"מיכי 10, blzvi פרסם הודעה חדשה בפורום שנמצא אצלך במעקב בתפוז פורומים."
אבל מעל לתגובה, כתוב: arseny92
אשמח לקבל הסבר. כולל אל מי באמת הופנתה הטענה. :unsure:
מיכל.

arseny92

Well-known member
מנהל
סליחה, חברים, אבל לא הבנתי מי כתב למי כאן: ארסני או blzvi, ואל מי הפנית את התגובה.

זה קטע מעצבן, שהתצוגה לא מבהירה דברים כאלה!
הגעתי הנה, כי קיבלתי למייל הודעה כזאת:
"מיכי 10, blzvi פרסם הודעה חדשה בפורום שנמצא אצלך במעקב בתפוז פורומים."
אבל מעל לתגובה, כתוב: arseny92
אשמח לקבל הסבר. כולל אל מי באמת הופנתה הטענה. :unsure:
מיכל.
צבי צטט את הודעתך כהמשך של ענף העץ, שהיה די מקובל בפורמט הישן אם רצו להפנות תשומת לב של מישהו אבל בלי להתחיל ענף עץ נוסף מההודעה (כאשר הודעה אחת כוללת מספר תגובות וכל ענף צובר תגובות משלו).

@blzvi יש להשתמש ב-mention כמו בטוויטר ב-@ במצבים כאלה אחרת המשתמש לא מקבל התראה אם מזכירים אותו בהודעה שהיא אינה תגובה ישירה.
ולעניין, אין לי ממש יד ורגל לתבנית, אבל תפוז רוצים עץ וזו התוצאה שהתקבלה ועדיין עובדים עליה מאחורי הקלעים, אישית אם זה היה תלוי רק בי, אז הפורום הזה היה שטוח עם ציטוטים ללא הבלאגן החצי עצי הזה כי העץ לא עובד טוב בפורומים מהסוג הזה.

מיכי 10

Member
צבי צטט את הודעתך כהמשך של ענף העץ, שהיה די מקובל בפורמט הישן אם רצו להפנות תשומת לב של מישהו אבל בלי להתחיל ענף עץ נוסף מההודעה (כאשר הודעה אחת כוללת מספר תגובות וכל ענף צובר תגובות משלו).

@blzvi יש להשתמש ב-mention כמו בטוויטר ב-@ במצבים כאלה אחרת המשתמש לא מקבל התראה אם מזכירים אותו בהודעה שהיא אינה תגובה ישירה.
ולעניין, אין לי ממש יד ורגל לתבנית, אבל תפוז רוצים עץ וזו התוצאה שהתקבלה ועדיין עובדים עליה מאחורי הקלעים, אישית אם זה היה תלוי רק בי, אז הפורום הזה היה שטוח עם ציטוטים ללא הבלאגן החצי עצי הזה כי העץ לא עובד טוב בפורומים מהסוג הזה.

אהה. תודה. נראה לי שכדי להשתמש באתרהחדש, רצוי הרבה ידע במחשבים, וצריך המון סבלנות לכל הבעיות. נראה אם ומתי, יגיע שלב שבו נוכל ממש ליהנות מהגלישה כאן.

אני עדיין לא מבינה למה במקום תאריכים פשוטים, כותבים כאן רק "היום" בשעה כך וכך, או "ביום חמישי" בשעה כך וכך. גם זה מבלבל.

אגב, ראיתי כרגע לפחות עוד שני פורומים ישנים שנסגרו כנראה ממש עכשיו.

למעלה