הפורום, האכסניה, המנהל...

אבי ע

New member
הפורום, האכסניה, המנהל... ../images/Emo39.gif

כל הדברים הללו לדעתי ל א סגורים. א. יפה שחבורה של אנשי פורום יצרה קשר עם תפוז ומובילה מעבר לאכסניה חדשה, אך היה יפה יותר לוא כולם שותפו בדיון על כך. איני שולל את המהלך אבל סבור שיש לדון בו על משמעויותיו השונות. גם לא בטוח שתפוז הוא הבחירה הטובה: אולי YNET עדיף (בתפוז אין אפשרויות קהילה של מאמרי פתיחה וכולי, למיטב ידיעתי). ב. לפורום זה א י ן לעת עתה מנהל. ארז התפטר מתפקידו בשל מגוון סיבות, ועד כמה שהבנתי ממנו אינו מתכוון לנהל אותנו כאן אלא להשתתף כחפ"ש ללא עול הניהול. בואללה הוא עדיין מעט מנהל טכנית אבל גם זה זמנית. לניהול הפורום הוצע כבר מנהל מטעם עצמו, למיטב ידיעתי, אך לא אנקוב בשמו מסיבות שונות וד"ל. נושא מנהל הפורום תלוי בנושא המדיניות. ג. חברי הפורום צריכים, לעניות דעתי הבלתי נחשבת, לקבל החלטה ברורה לגבי האיזון בין חופש הדיבור לבין דריסת אופי הפורום והפיכתו לצהובון של פוליטיקת עולם הצלילה. השאלה מי ינהל/ו את הפורום תלויה במדיניות שיוחלט עליה, ובהחלט ראוי גם שהניהול יופקד בידי אנשים שהחברים/ות רוצים בהם. מכל הסיבות הללו, קותי ואחרים, נראה לי ולרבים ששוחחו עימי ביממה האחרונה שחשוב מאד לקיים מפגש (מעבר לזה שמזמן לא נפגשנו) ולהחליט בנושאים אלו. כדי למנוע כפילויות, אבקש לשרשר השתתפות במפגש בפורום יואל/ואללה. בברכה, אבי ע. נ.ב. הקונספירציה הבין-גלקטית שמאחורי "הודעתי" ה"תמימה" לכאורה (!!!!!) שקופה וברורה לכל בר-בי-רב, ועל כן אין טעם להרחיב עליה את הדיבור, וד"ל לר"ל...

הולנדי

New member
הפורום = תפוז. מנהל, ימצא.

הואיל ואני לא אוכל להשתתף במפגש היבש המתוכנן, להלן התיחסותי לנקודות שאבי ציין לדיון : א. משיטוט קצר, תפוז נראית אכסניה ראויה, הממשק מהיר יותר, וגם העיצוב הרבה יותר נעים מהעיצוב הטבלאי של וואלה. ב. לעניין מנהלי הפורום אם תישמע דעתי והם יהיו מוכנים לכך, היתי מציע את ארז ואת אבי כמנהלים משותפים, הם כבר הוכיחו את עצמם,ולדעתי יש בכך גם חלוקה בעומס. ג. לעניין הריסון של פוליטיקה בפורום אני מציע להתעלם, צנזורה הינה מוסד ארכאי שלא צלח בשום מקום בפרט, בעידן של אוטוסטרדת המידע. ד. אני לא משתגע על הפוליטיקה בפורום,ואני גם לא מבין אותה, יחד עם זאת המטיפים הנלהבים לצנזורה מזכירים לי טיעונים של העולם הדתי נגד פרונוגרפיה, אם זה כל כך מפריע לכם אז רבותי, אל תסתכלו בהודעות ואל תפתחו הודעות של מי שהוא שור מועד, ואם מישהו בכל זאת רוצה להשתכשך בביצה שיבושם לו. לפעמים מתחשק גם להתלכלך קצת. שיהיה לנו פורום נחמד

אבי ע

New member
תודה מירון, אבל

הנושא קצת יותר מורכב לדעתי, בפרט בקטעי הקיצוץ (מסתבר שלך לא, אבל לרבים וגם לי פשוט יוצא החשק כשנכנסים לפורום הביתי שלנו ופוגשים כותרות מסויימות). כמה מחברי הפורום חשבו בתיאום טלפטי מופלא על פתרון יצירתי שלא יגביל את חופש הביטוי של איש ועם זאת ישאיר את הבית נקי - אך לא אפרט כרגע... נעמוד בקשר, אבי.

הי, אל תשפכו את התינוק עם מי האמבטי

אל תשכחו שהפורום הוא של כולם ובשביל כולם. בסוף מרוב דאגה לשלום הפורום, לא ישאר פורום. ההחלטות" הרות הגורל" על עתיד הפורום צריכות להיות פתוחות לדיון בפורום עצמו.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
היי גורגי, לאן נעלמת

וד"א אנחנו הולכים לשפוך גם את האמבטיה עצמה. את צודקת במה שאמרת ולכן כדאי שתבואי גם את ביום שני, ההזמנה היתה לכ-ו-ל-ם, לא למיוחסים בלבד, מי שיופיע ישפיע (ואללה נהייתי משורר וחרזן לעת זיקנה). ו ב ב ח י " נ

אבי ע

New member
המפגש יום ב´ בערב אצלי, פתוח לכולם ../images/Emo39.gif

מי שמתכוון/ת להגיע וטרם הודיע לי - נא לשרשר. הכוונה להתכנס בערך החל בשמונה בערב למפגש מהסוג הרגיל, וכשיתאספו כולם לדון בנושאים שעל סדר יומו של הפורום. נשתדל גם לדווח און-ליין לפורום (נוציא את המחשב לדשא...), ולהתייעץ טלפונית עם ותיקי הפורום שלא יוכלו להגיע (שחלקם כבר מסרו לנו ישירות את דעתם). אבל כמו שכתב השיח - מי שיגיע ישפיע. מפת הגעה לקיבוץ מענית ובתוך הקיבוץ אלי הביתה תפורסם סמוך יותר למפגש, וכן חלוקה של לוגיסטיקת הכיבוד. אני אישית צמחוני אבל אם ירצו לארגן על האש אפשר להביא ואני אשאל מתקן מאחד השכנים. אבי.

yossin

New member
בכוונתי להגיע

אשמח להציע טרמפ לכל המעוניין מאיזור השרון (נתניה וכד´) כולל איסוף מתחנת הרכבת מה שאפשר לתרום, רק תגיד ואביא

אלנה ואני נגיע

אם מישהו זקוק לטרמפ מאיזור פ"ת דרך גלילות צפונה רק שייבקש

גרזנית

New member
לצערי לא אוכל להגיע ../images/Emo31.gif

קצת קשים לי מסעות ארוכים... דעתי נמסרה לאבי והיא לא משנה לי אם אנחנו בוואלה תפוז YNET או כל פורום אחר בלבד שרעות חולות לא יבואו איתנו (ואל תקפוץ-על ראש הזנב בוער הכובע) לי אישית כבר די נמאס מהויכוחים החוזרים, מההתנגחויות-אני רוצה פורום אנמי וחביב ללא פילוביץ שחף וגם לזה יש לי פתרון: שיפתח הוא פורום פוליטיקה והשמצות בצלילה אני מבטיחה לבוא לבקר פעם ביום רק שלא יבוא לאיפה שאני...

ר פ י

New member
לגבי השבוע אני עדיין לא יודע, אך

אם אני יורד אז ביום ה´ בערב או בלילה. אך שלא יהיה אני ידע רק ביום ה´ אחה"צ. אתה מחפש טרמפ?

Princes Vespa

New member
אני אשמח להגיע ולהשפיע

אם יש מקום למשתתפים פאסיביים וירוקים.. ויש לי רכב ממוזג מאיזור רמת גן. נ.ב. כמובן שאשמח להביא מזון.. זהו עוד תחביב מעבר לצלילה.. תמיד שמחה לשמוע על עוד צמחונים בעולם

למעלה