הפורום, האכסניה, המנהל...

denna

New member
יגאל ../images/Emo35.gif מנהריה ../images/Emo35.gif

אם כן, יש לך מקום באוטו בשבילי? דנה

כן זה אני - תתקשרי מספר בגוף ההודעה

055-743969 הניק יגאל היה תפוס אז הוספתי את הניק מה-ICQ בי בי יגאל נ.ב קניתי סוף סוף VOLO של מארס

לייבש את המפגש היבש!

המפגש היבש צריך להיות בדיוק זה- יבש. הדיון על עתיד הפורום וההחלטות הנובעות מכך צריכים להתקיים כאן. נכון שההזמנה היתה לכולם, אבל זה לא מציאותי לצפות שמישהו מאילת למשל יגיע, אז קולו לא ישמע? הוא לא זכאי להשפיע? גדולתו של הפורום ביכולתו להביא אנשים מכל מקום על פני הגלובוס למקום אחד. הכוונות טובות אבל...

אבי ע

New member
גורגוניה היקרה מאד ../images/Emo39.gif

אני מודע לבעייתיות שהעלית, אבל בגלל כובד ומורכבות הבעיות, ואופי הפורום שמבוסס כבר הרבה מאד על היכרות ומפגשים אישיים, נראה לי וכנראה למרבית החברים שאין תחליף למפגש בעולם האמיתי. אגב, לפחות אדם אחד אכן יגיע מאילת למפגש. מאידך, כאלו שלא יכולים להגיע מסרו לי את דעתם (הרי הסעיפים על הפרק ידועים) והיא תוצג בדיון, ובנוסף נשתדל לקיים מהמפגש דיון און-ליין גם בפורום, וכן טלפונית לחברים שברשימת הקשר הותיקה שלנו. אני מבין שאת אילתית, ומה שאני יכול להציע בנוסף לכל הנ"ל הוא שתמצאי דרך לטלפן אלי ונוכל ללבן את העניין ביתר פירוט. אני גם ממחר אחה"צ באילת ועימי עוד מחברי הפורום: אפשר יהיה להפגש שם ולקיים דיון מקדים. תוכלי לאתר את הטלפון שלי או להשאיר לי הודעה בדלפק של סיאם (וכמובן לשלוח דואל כדי לתאם את הקשר). אנא קבלי זאת בהבנה, ונשמח מאד לראותך לפחות בצלילות הפורום באילת - מה לעשות, פורומנו כבר מזמן לא רק וירטואלי ואנחנו אוהבים לראות את האנשים שאנחנו מדברים איתם... בברכה, אבי.

mares

New member
../images/Emo15.gif אבי היקר

סעיפים א´+ב´ בהודעתך אינם נכונים/רלוונטיים

אבי ע

New member
מצטער, אם כן. אנא, טלפן אלי דחוף!

ראשית מפני שאני מוצף טלפונים ודואל, ושנית משום שאם אתה עדיין יכול לעסוק בניהול - אז יש כמה פעולות ממש דחופות לביצוע. שוב, אנא חזור אלי. מבחינת הגעה, תוכל ודאי לבוא עם מנטה, פליקס (שמגיע מת"א) ועוד רבים אחרים.

למעלה