הפורום הולך ומתייבש

joyalfa

New member
הפורום הולך ומתייבש

בואו נעשה לפחות משחקים שקשורים לסידרה משהו מעניין שיעביר לנו את הזמן עד העונה הבאה או עד העונה השנייה בטלעד. למישהו יש הצעות?

joyalfa

New member
אפשר....

לקבוע שעה מסויימת בימים מסויימים ולארגן שמלא אנשים יכנסו באותו הזמן ולעשות בצ'אט של הפורום משחקונים כמו טריוויה וכדומה. נראה לכם הרעיון?

קרלוצה

New member
אני בעד!!../images/Emo13.gif צריך להציל את הפורום

ממוות במיוחד עכשיו שאין אליאס בטלוויזיה או ב****** ימים קבועים זה נחמד מאוד ככה תהיה התמדה....

joyalfa

New member
כן ............

אז שכל אחד יקבע שעה נוחה בסביבות הערב שבערך כולם כאן ואני מוכן לקחת על עצמי את הפיקוד ולקחת כל פעם פרק אחר ולעשות עליו מספר שאלות טרוויה -אם זה פרק שעוד לא ראיתם אז תמנעו ביום המסויים הזה מלהשתתף. ביום חמישי יהיה חידון הטרוויה -ניסיוני השעה תתפרסם במשך השבוע כולם מוזמנים תודה ג'ואי אלפא

joyalfa

New member
שיניתי את דעתי

מחר תהיו פה -שעה אני יגיד מחר בסביבות 7 בצ'אט. יהיה חידון טריוויה ניסיוני על פרק מספר 2 בעונה הראשונה תתכוננו

joyalfa

New member
מה ניסגר?

אני מנסה לעורר קצת את הפורום עם משחקים וכאלה ואתם לא מגיבים בואו יהיה כיף היום ב7 בערב מי בא?

אני לא בטוחה שאני יוכל מחר..

יש לי ביום חמישי בגרות במתימטיקה (ואנחנו לא נדבר עלן הציונים שלי במתימטיקה..) אני ינסה להגיע לפחות לקצת..

Moreiro

New member
../images/Emo45.gif אם אני אהיה במחשב ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

יש לי כבר תכנון מלפני כמה שבועות ואני רק יכולה לרמוז שבחופש הגדול לא יהיה פה משעמם

inbal145

New member
לא רק משחקים בצ'אט../images/Emo3.gif

גם סתם להיכנס לצ'אט מדי פעם זה יהיה נחמט
ואני מקווה להיות פה היום ב 7

../images/Emo45.gif ואפשר גם בכלל משחקים גם בפורום

אפשר במו בפורמים אחרים לעשות עיוותים של תמונות (ולנחש מי בתמונה..) או טרוויה בפורום גם אפשר... שכל פעם משהו מעלה שאלה ומי שעונה נכון מעלה עוד שאלה..

RenanaD

New member
נכון!!

אבל אני לא יודעת לעוות תמונות. מישהו פה יודע?!

Moreiro

New member
*אהם**דנה**אהם*../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

אבל אני לא אמרתי כלום

קרלוצה

New member
חחח מור.....ניסיתי לעשות את

המשחק "מי אני?" בפורום אם אתם זוכרים אבל זה לא המשיך בגלל שגם אין הרבה שחקנים וגיליתם את כולם מהר מאוד.....זה היה קצת בעייתי אני זוכרת

Moreiro

New member
אבל עכשיו יש הרבה יותר ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

אנשים בפורום.. אולי תנסי לעשות אחד ונראה איך זה ייצא.. אני לא יודעת

קרלוצה

New member
הבעייה הייתה....

כמות האנשים בסדרה, אבל אני אתחיל אולי לעשות את זה עם השחקנים המשניים ששיחקו בסדרה שחקני אורח שהיו פעם או פעמיים
כי את הראשיים קל לזהות....

למעלה