כן... אני זוכרת איך שברתי ת'ראש כשעיוותת את ג'ני
M Moreiro New member 2/6/04 #31 כן... ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif אני זוכרת איך שברתי ת'ראש כשעיוותת את ג'ני
I inbal145 New member 1/6/04 #19 לא ממש כולנו../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif עוד כמה דקות אני הולכת לקניון אבל נראה מחר והגיע הזמן באמת שנתחיל להיכנס לצ'אט של הפורום מדי פעם
לא ממש כולנו../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif עוד כמה דקות אני הולכת לקניון אבל נראה מחר והגיע הזמן באמת שנתחיל להיכנס לצ'אט של הפורום מדי פעם
J joyalfa New member 1/6/04 #23 תודה תודה לקרלוצה וריפקין ועוד שהשתתפו בטריוויה היה כיף אני מקווה שתבואו לפעמים הבאות אני יעדכן אולי ביום שבת בצהריים יהיה עודאחד כולם מוזמנים מי שלא בא הפסיד.
תודה תודה לקרלוצה וריפקין ועוד שהשתתפו בטריוויה היה כיף אני מקווה שתבואו לפעמים הבאות אני יעדכן אולי ביום שבת בצהריים יהיה עודאחד כולם מוזמנים מי שלא בא הפסיד.
M me myself N MichaL New member 1/6/04 #24 joyalfa , תראה.. זה בעיה.. צריך לקבוע מראש... אני לדוגמא כל שלישי לא בבית.. כי יש לי צופים.. (ואני רוצה להשתתף...) לפחות מחר הייתי יכולה להגיע לחלק כי ידעתי מתי זה לפני...
joyalfa , תראה.. זה בעיה.. צריך לקבוע מראש... אני לדוגמא כל שלישי לא בבית.. כי יש לי צופים.. (ואני רוצה להשתתף...) לפחות מחר הייתי יכולה להגיע לחלק כי ידעתי מתי זה לפני...
J joyalfa New member 2/6/04 #27 thanx thanx thanx באמת שהיה כיף חוץ מהטריוויה גם דיברנו בינינו ולמדנו להכיר וזה ממש נחמד ככה אז אתם מוזמנים מומלץ
thanx thanx thanx באמת שהיה כיף חוץ מהטריוויה גם דיברנו בינינו ולמדנו להכיר וזה ממש נחמד ככה אז אתם מוזמנים מומלץ
J joyalfa New member 2/6/04 #32 שכחתי לציין פרט חשוב המנצחת בטריוויה 1 של alias היא:rifkin1 עם 70 נקודות ומקום שני:קרלוצה עם 60 נקודות זה היה משחק צמוד ביותר
שכחתי לציין פרט חשוב המנצחת בטריוויה 1 של alias היא:rifkin1 עם 70 נקודות ומקום שני:קרלוצה עם 60 נקודות זה היה משחק צמוד ביותר