הפורום הזה איבד כל היגיון...

הפורום הזה איבד כל היגיון...

אין מה לחפש פה כבר. במקום לגבש רעיונות לשיחרור גלעד.. או חדשות בקשר לגלעד שהתפרסמו לגביו..כולם פה עוסקים בעניינים אחרים.

נגיעוT

New member
מוזר-אין יום שאני לא עושה משהו

שקשור לגלעד כל יום אז אמרתי כאן כמה פעמים שתתעלמו בבגרות מאנשים שלא מתנהגים בבגרות ופשוט להתרכז בתכל'ס. מבחינתי זה מאוד פשוט.

שיבא2

New member
לא ברור לי למה את חושבת ככה

כל היום גלעד איתי בלב יש לי פוסטר תלוי שלו במירפסת ולא שזה נעים כל יום לראות את הפוסטר ואת הכאב מול העיניים אבל אני בולעת את הכאב שלי, כי טובתו עדיפה על טובתי. אני עומלת ברעיונות, ואת אומרת שלא עושים כלום???? תסלחי לי , חמודה שלי. לא מקניטה אותך, אבל את לא צודקת ויש אנשים שפועלים בסתר. אבל פועלים.

Dr90

New member
תגובה

ראשית אני מאוד שמחה שגלעד אצלך בלב ואת זוכרת ולא שוחכת, כן ירבו אנשים כמוך. אבל, לטענתך יש לך פוסטור שלו וזה לא בדיוק נעים לך לראות את הפוסטור (ציטוט:"..יש לי פוסטר תלוי שלו במירפסת ולא שזה נעים כל יום לראות את הפוסטר..") , אז ככה, לטובתך אני רואה שהפוסטור לא עושה לך טוב אלה גורם לך רק לכאב ולמחשבות שליליות, את יכולה לפעול למענו גם בלי לבלוע כאב בכך שאת צופה בפוסטר שלו מידי יום. זאת סתם עצה אישית. שיהיה לך יום נהדר!!

שיבא2

New member
חחח הצחקת אותי

אני גרה באיזור מאוד מרכזי וזה עושה פירסום לנושא ואני אבלע את הכאב עד שהוא יגיע לארץ בריא, בעזרת השם לא ארפה עד שהוא יחזור לישראל. אני קשת עורף כמו היהודי. והוא מתעתד לקבל תפילות ממרכזים חרדיים לקראת ראש השנה ויום כיפורים. עוד צעד שאני רואה בו רלבנטי חחח כשלי יש מטרה אני כולי מרוכזת במטרה. כזו אני..... בכל מקרה תודה

Dr90

New member
אז ככה..

ראשית, הכותרת שלך נשמעת מאוד מתנאשת, אני מקווה שאני טועה. דבר שני אני באמת רואה את ההתמדה שלך גם בהודעות אחרות בפורום כדי באמת לפעול ולא להתברבר. מה שאני נותת לך זה טיפ לחיים לא מחייב לנושא של גלעד, כל דברים בחיים צריך לקחת בפרופורציות גם לא עלינו מוות של אדם קרוב, כל דבר!! הורים של גלעד שהם קיבלו את ההודעה הם היו מאוד מתונים ושקולים בתגובותיהם!! אני בטוחהההה שאין להם ימים ולא לילות!! אבל צורת ההתבטאות שלהם וההתמודדות שלהם מאוד פרופרציונלית. אני חלילה לא רוצה שהמקרה הזה של גלעד יפגע בך ברמה נפשית, כןן צריך לבכות עליו, וכן צריך לזכור אותו ולהנציח אותו בכדי שהוא לא ישכח בתודעה שלנו. "לבך פועם בלי הפסקה בלב שלנו"- זה משפט שנכתב עליו והוא כל כך נכון!! אבל לעיתים נדמה שאת כל כך סובלת וכואבת עד לרמה מאוד מסוכנת, במקום ללגלג על דבריי אולי כדי שתעמיקי מחשבה בדבריי. שיהיה לך יום נהדררר שיבא2!!

אני הייתי רוצה

להשיג פלקטים עם תמונה של גילעד מאחורה ומקדימה ופשוט להסתובב איתם ברחוב המרכזי איפוא שאני גרה ואפילו לחלק מדבקות אבל אני צריכה שיעזרו לי בזה.

Dr90

New member
לי אין כל סיבה לסרב להצעתך!!

צריך לפנות לבית תפוס שיעשה את זה בהתנבות או משהו כזה. ואני יוצאת לדרכים, יהיה נחמד אם תסדרו לי חברה מהפורום (ב"ש) ואני והיא נצא למקומות מרכזיים בעיר, וכו'..

אני גרה במרכז ליד תא

ואני פשוט רוצה להלביש על עצמי שני פלקטים מחוברים בראש גדולים כאלה עם תמונה של גילעד משני הצדדים שאפשר יהיה ללכת איתם ברחוב ולהסתובב שאנשים יראו פשוט יראו.

Dr90

New member
תהני!!...

אני אסתפק בלחלק מדבקות\צמידים\דגלים וכו'.. לתלות פלקטים ברחבי העיר אפילו לא צריך למצוא לי פרטנרית, רק שיהיה את מי שיממן את הצמידים\דגלים\פלקטים\מדבקות ואני אחלק בעירי במקומות מרכזיים.

כן רמזתי שאני אשמח לקבל מדבקות לחלוקה

וכן אם יש צמידים ופלקטים אני אשנח לקבל גם מהם.

Dr90

New member
אינך צריכה לרמוז את צריכה פשוט להגיד בברור!!

לדעתי אפשר לפתוח הודעה בפורום "למען הקהילה"ומי ייתן ובעל בית דפוס יראה את ההודעה. במידה ואין הענות אני באופן אישי מתחייבת לעשות סבב של בתי דפוס בעירי ולשאול לגבי תורמים להכנת מדבקות ופלטים.

Dr90

New member
....

אגב לא חייב שבעל דפוס יראה את ההודעה אולי אנשים טובים שמוכנים לממן וישלחו לבתי מתנדבים.

לא צריך להתרוצץ יותר מידי

כל אחד יכול לקנות שני בריסטולים גדולים ולהדביק עליהם בדבק מגע תמונות של גילעד בצירוף סיסמה נאותה לחורר אותם למעלה לשהשחיל איזו חבל או גומיה ותלות את זה על עצמו אני פשוט רוצה מדבקות לחלוקה.

Dr90

New member
או קיי..

במידה ואת מוצאת מי שייתן לך מדבקות לחלוקה צרי איתי קשר, לגבי הבריסטולים, איכן אני הדפיס בקודל גדול מאודד את פניו של גלעד? לשם כך צריך בית דפוס... בכל אופן, בכל התקדמות שיש בנושא אנא צרי איתי קשר!! אני חושבת שצריך לגבש קבוצה, יותר ממני וממך..

אם בנוסף למדבקות ...

אפשר יהיה לקבל איזה שני פוסטרים להדבקה,אני אפילו מוכנה להגיע למצפה הילה באופן חד פעמי כדי לקחת כמות שתספיק לזמן מסוים,בקשר לבריסטולים זה לא צריך להוות בעיה כי מדובר בעבודת הדבקה שכל אחד יכול לעשות אותה בבית הפרטי שלו בצירוף מיספרים,דבק,מחורר וחוט קשירה מתאים.

למעלה