הפורום הזה איבד כל היגיון...

Dr90

New member
תקשיבי,

אני איני ניידת ואין לי את האמצעים להגיע לשם. כשאת נוסעת תביאי כמות שתספק את שנינו, תשלחי לי בדואר ואני אשלם. כשאעשה את זה מבטיחה לצלם תמונות מהרחובות ולהפיץ אותם ברשת.

תגובה למסר ששלחת

המחשב הטיפש לא נותן לי לשלוח לך תשובה ואני לא רוצה להשאיר אותך בלי תשובה אז לפחות שיהיה פה. הדגש חייב להתבסס על זה שגילעד נחטף כששמר כחייל בצבא ההגנה לישראל עלינו ועל המדינה ולכן יש לנו מחויבות לפעול למען שיחרורו,הספר גורם להתמקדות בפן האינדבודאליסטי שהוא כוללני מידי ומוחק את יחודו של גילעד בשל נסיבות חטיפתו.

שיבא2

New member
תודה על הדאגה

אבל אני את העבודה שלי יודעת ואני אעשה מה שאני מבינה למען גלעד שליט. אז תודה על הדאגה, אבל אני בסדר גמור שיבא

לא הבנת אותי נכון..

ברור שיש אנשים שפועלים למען גלעד באלפי דרכים מתליה תמונה או הדבקת סטיקר וכו'... וכל מאמץ שלהם שיזכו לברכה ואני מעריצה אותם על כך... הכוונה שלי הייתה שבפורום חלק מאנשים מתעמקים לריב אחד עם השני וזה כואב לי. למה לריב ולהתעמק בריבים במקום להתעלם ולא להתייחס להתנשאות או כל דבר אחר.להתעלם ולשים דגש על עוד דרכים הכי קטנים ועד הכי גדולים להביא את גלעד. אני כל כך רוצה שהוא כבר יחזור ואני פוחדת פשוט ומודאגת וממש פוחדת שהפורום הזה יאבד עניין. אני ממש לא באתי לזלזל באף אחד אל תביני אותי לא נכון. מצטערת עם חשבת ככה, סליחה. לילה טוב.

שיבא2

New member
ואתה חושבת שלפורום יש כוח השפעה?

זה סתם להוציא קיטור כמו שבפורים משתכרים כדי להוציא קיטור מי שיקבע זה אולמרט, המוסד, בוש, סרקוזה, אובמה או מקייין- תלוי מי יבחר לנשיאות בנובמבר הפורום הזה הוא סתם להוציא מהאנשים את הכאב על גלעד שלנו

צודקת אני מסכימה...

גם אני מוציאה פה את הכאב. זה המקום היחידי שאני יכולה להוציא כאב כי כולם שופכים את הכאב אבל אני מאמינה שכל דבר יכול להשפיע כל עוד אנחנו מדברים על גלעד הילד שכולנו שרוצים שיחזור חי בריא ושלם ומהר אני חושבת שגם זה יכול להשפיע. שאנשים נכנסים מדברים משוחחים ויש קשר עקיף למשפחת שליט אני חושבת שזה יכול לתרום או לעזר או לתת עזרה לאנשים שרוצים יעוץ או תיקשור או כל דבר על מנה לעזור. אולי אני תמימה אבל אני חושבת שהפורום יעזור והוא נהדר ולי אישית זה עזר מאוד כי לי הייתה תקופה שלא היה לי איפה לשפוך את הכאב הזה והייתי בדיכאון עד שגילתי את הפורום הנהדר הזה..למרות כל הריבים שאנשים מתעמקים בהם ולא מתעלמים. שבת שלום ומבורכת.

למעלה