הפורום הזה הפך מפורום לאקטואליה לפורום להזויים ומאותגרים שכלית ונפשית

סטילהוק1

Well-known member
תראו מי שמדבר.
בראש ובראשונה זה אתה שלא מפסיק לקלל ולגדף את מי שלא חושב כמוך
על ראש הקוף בוער הכובע. מתי בפעם האחרונה הסתכלת במראה שמאלני חובב מחבלים? כבר אמרתי שלא מעניין אותי שיחשבו אחרת ממני כל עוד לא תומכים במחבלים ומזדהים עם ארגוני טרור איסלאמונאצים פונדמנטליסטים רצחניים או משרתים את אוייבי ושונאי ישראל. לפגוע במדינה, בביטחונה ובאזרחיה תמורת בצע כסף, ועוד בזמן מלחמה, כמו כנופיית קפלן שאתה משתייך אליה זה לא לחשוב אחרת ממני.

evglev1

Well-known member
מנהל
ההגדרה שלי לאדם שבלשונך : הזוי ומאותגר שכלית ונפשית היא

אדם שאיננו מסוגל להבין יש אנשים שדעתם שונה מדעתו .
עוד לא הבנת שהדיון הוא על המציפן הכפייתי ולא על קללות במהלך הדיונים בפורום?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
ולמה אתה מאפשר למספר הסיפורים, גדול גאוני העולם כולו, לברבר כאן סיפוריי הלל על עצמו = סיפורים שאין להם כל קשר למציאות בכלל ולפורום זה בפרט? אתה הלוא מנהל וותיק, אבל אינך פועל להסדרת העניינים בפורום זה.

דיברגנט חדש

Well-known member
למה אתה חושב שהמציפן הכפייתי חשוב יותר?
בינתיים, ראה את תגובה #13 בתחתית העמוד :) ברגע שאתה מקבל תגובה (#13) שמהללת את התנהלות הפורום כפי שהוא מאחד מאלו שמחריבים את הפורום, אתה צריך להסיק את המסקנות ...

רוב הזמן נח

Well-known member
אתה כבר שכחת איזה מופעי הזויים היו כאן בעבר בתקופה שאלוני ניהל את הפורום. ולא רק כאן. באתר תפוז בעבר היה פורום ערבים שרוב זמנו הכיל כל מיני תומכי טרור.

סטילהוק1

Well-known member
אתה כבר שכחת איזה מופעי הזויים היו כאן בעבר בתקופה שאלוני ניהל את הפורום. ולא רק כאן. באתר תפוז בעבר היה פורום ערבים שרוב זמנו הכיל כל מיני תומכי טרור.
לא דיברתי על השמאלנים שהם בלבל אחר של הזיות, דיברתי על ההזויים שכותבים ומציפים את הפורום בהודעות הזויות ללא שום קשר לפורום.

certified.woke

Well-known member
הפורום הזה פנטסטי...הנהול שפיר...אני מפנה אליו סקרנים המעונינים לצפות ב"אינטלקטואלים" ימניים מתפלמסים...

למעלה