הפורום ואני ../images/Emo20.gif
אני מאוד מקווה שתקבלו את דבריי ברוח טובה ולא תתחיל כאן מהומה. מאוד חשוב לי להבהיר דברים שכבר הבהרתי והבהרנו כולנו בעבר מספר פעמים. הפעם אני גם מציינת ובגדול
אני לא גננת
תפקידי כמנהלת הוא לשמור על שפה נקיה, על כתיבה הוגנת ומכובדת. איני אחראית על תוכן הדברים הנכתבים כאן
אני מביאה לכם, תמצית ממסר פרטי שכתבה אלי חברה וקיבלתי רשותה להעלות את הדברים, כאן בפורום, לידיעת כולם. לפני שאני משחררת את דבריה, אני מציינת שהם נכתבו מזמן ואינם נוגעים למה שקורה לאחרונה.... כמו כן, עשיתי בו מעט שינויים כדי להימנע מחשיפת אנשים ושמותיהם... הסיבה שאני כותבת לך בפרטי היא פחד להיות מותקפת גם.לא שאני לא יודעת להאבק כשצריך רק שזה נראה לי מיותר לגמרי להיות צריכה לעשות זאת במקום בו את אמורה להיות יכולה לבוא להתפרק ולחשוב ולא להילחם. אני מקווה שזה לא יחשב בעינייך כחצוף להביע דעה בעניין בהקשר של משך שהותי הקצרה בפורום, אבל זה נכתב עכשיו ממקום של- כותבת בפורום שמפחדת להביע דעה, כי לא בא לה להפגע. אני חושבת שפורום במהותו הוא בהחלט מקום שרצוי שיהיה בו מגוון של דעות ורעיונות וככל שירבו כן ייטב, אבל מה שקרה הוא לא ריבוי דעות, אלא התקפות והתנפלות אישית חסרת כל רגש. אם יש בעיני חוק בל יעבור בכתיבה בפורומים מהסוג הזה (סוג של תמיכה) הוא כיבוד הדדי ושמירה בלתי מתפשרת על אי פגיעה. מותר להגיד הכל, השאלה היא רק איך. כל אחד יכול להביע את דעתו מהמקום האישי שלוה בדרך נקיה ולא מתלהמת ומתנפלת כמו שנעשה, אבל אנשים מרשים לעצמם לשאוג כאילו מישהו עשה להם איזה עוול אישי רציני. הם לא טורחים לרגע לחשוב שאולי אין להם מושג על מה הם מדברים ולו רק בגלל שהם נמצאיםת בצד השני של המתרס.אני אומרת שוב, זה לא אומר שאסור להם להביע דעה,נהפוך הוא,זה דוקא חשוב לשמוע איך זה מתקבל מהצד השני, רק שישאירו אותה בגבולותיה הם ולא יתקיפו ויטיפו מוסר לאחרים שנמצאים במקום אחר. אז שוב, מתנצלת מראש אם הודעתי זו תראה לך כחצופה, אבל אני כותבת לך מתוך תחושה של רתיעה לפרוס דברים אישיים בעיקר בעניין האקס ואישתו, כי ראיתי התעלמות גורפת מכללים בסיסיים בעיני- כיבוד הדדי, ושמירה על דיון מאפשר ולא הורג. מקווה שלא הכבדתי. אז אנא, כל אחד ואחת לתשומת לבו... ושנמשיך הלאה
אני מאוד מקווה שתקבלו את דבריי ברוח טובה ולא תתחיל כאן מהומה. מאוד חשוב לי להבהיר דברים שכבר הבהרתי והבהרנו כולנו בעבר מספר פעמים. הפעם אני גם מציינת ובגדול