הפורום ואני

../images/Emo42.gifרולן יקרה

עכשו התמונה ברורה לי יותר. אם את תחליטי לא לנהל את הפורום זה יהיה הפסד לכולם.וכן,מנהל אפילו אם הוא חבר צריך להטיל סמכותו ולפעול על פי שיקולים ענייניים. אם מישהו בוחר להפגע מהחלטתך כמנהלת ואףלו שגית ולא שגית במקרה זה!,הרי שאינו מבין את מטרת הפורומים בתפוז. זה לא מי מנצח בהתנצחות המילולית.זה לשטוח מגוון דעות ודרכי פתרון של אנשים שונים במצוקה משותפת.אין מנצחים במשחק החיים.שבילים רבים יש וכל אחד על אשיותו בוחר בשביל. העניין הוא שיש לכבד את הבחירות ולא לבקר. ואל תשכחו לאחר 120 שנה גם אז לא נדע מי צודק...........כי אין צודק בדרכים האלה.יש אולי שורד. רולן אין צורך ללכת בטח לא את.כל העניין לתת מקום לשני ולדעותיו.

פרח 11

New member
לרולן (ויש גם לעלמה )

את הרוב כבר כתבתי לך במסר אך אני רק רוצה לחזור על כמה מילים על מנת לחדד טוב יותר את הדברים שכתבתי לך שם. שוב, אני חושבת שהוצאת מהפורום את הטוב שבו. גם כמנהלת וגם ככותבת בפורום את ראויה להערכה. בין יתר הסיבות לכך שאני באופן אישי נמצאת כאן וכותבת זה בגללך ובגלל היחס שלך. לכן, נותר לי רק לקוות שהכל ישוב להיות כשהיה במהרה. ודרך אגב, ראיתי שעלמה לא כותבת כבר כמה זמן, גם אם זה מעט זמן, חסרונה מורגש וגם לה הייתי מאוד רוצה לומר שגם היא תורמת המון לפורום והיא נהדרת בפני עצמה. עלמה היקרה, אני כבר רוצה לראות את שמך כאן יש לך תגובות נהדרות ואני מאוד נהנית לקרוא את הדברים שלך
ובאמת שזה יהיה חבל והפסד לפורום אם לא תהיי כאן.

הפורום ואני............../images/Emo23.gif

בשבילי הפורום הוא דרך להביע את רגשותי מחשבותי בשבילי הפורום הוא דרך לשמוע דעות של אחרים להתייעץ בשבילי הפורום הוא חלק מלהיות בשביל אחרים לתמוך לייעץ ו"לתת בראש לפעמים" אני באופן אישי משתדלת אף פעם לא להיגרר גם כשלא הובנתי או לא הבנתי אחרים. זה אנושי אנחנו באים ממקומות שונים והפורום הינו כלי מוגבל. משתדלת תמיד לחשוב כשמגיבה או כותבת כאילו היה זה שיחה פנים מול פנים. וזה מאד עוזר לי לשים דברים בפרופורציות. רולן מהכרותנו הקצרה אני מרגישה שהינך מנהלת את הפורום בתבונה מעוררת קנאה {קנאת סופרים כמובן} חשוב שיהיה מנהל לפורום וטוב שיש מישהו עם זכות לעצור התדרדרות של ביטויים והתייחסויות נוכחתי כבר בפורומים אחרים כשזה לא קורה הפורום הופך בימה להתנצחויות מיותרות ומבריח כותבים. ולשאר הכותבים רק אומר שכל אחד ייקח אחריות על עצמו יחשוב לפני ששולח וכשאינו בטוח תמיד יש את תיבת המסרים. לפחות כך אני נוהגת.

rolan

New member
אני באמת חושבת

שהדיון הזה חשוב מאוד
ועל כן, הייתי רוצה שכל אחד, לפי מיטב הבנתו ויכלתו יביע דעתו... תודה למי שהתייחס עד כה ותודה למי שיצטרף בהמשך...

אז הנה גם ההתייחסות שלי

בקצרה, כי האמת שאני חושבת שנאמרו כאן הדברים. רולן, אני חושבת שאת עושה עבודה מצויינת כמנהלת, ויש לי נקודת השוואה. אני גם מתארת לעצמי שהתימרון בין היחס החברי לבין החובות של המנהלת הוא לא פשוט. במקרה הספציפי הזה חשבתי שמחיקת השירשור הייתה מיותרת, כי באמת כבר היו שירשורים חמורים ממנו ואפילו בין אותן נפשות, אבל זה חלק משיקול הדעת שלך וזה לגטימי. (אותי השירשור הזה די הצחיק.) יש עוד דבר (טוב, אז זה כבר לא בקצרה...) כשהייתי נערה בתיכון היה לי מורה שגר ברחוב שלי. מרוב חשש שאולי יחשבו שהוא "מפנק" אותי בגלל שכנותנו, הוא היה אומר לי תדירות, "אנשים שגרים ברחוב X צריכים להתנהג עוד יותר יפה!" ודברים כאלה. כלומר, מרוב שהוא חשש להפלות אותי לטובה, הוא הפלה אותי - קצת - לרעה. בהחלט ברור שכאשר יש חברות לצד חובות ניהול, לפעמים תמצאי את עצמך מחמירה בדברים שמעורבים בו החברים, מתוך החשש שמא תימצאי עושה איפה ואיפה. זה חלק מובנה במערכת. אני מאד מעריכה את היכולת שלך לעשות את הדברים בצורה כל כך יפה. אני באמת מאד מקווה שעלמה תחזור אלינו. התרומה שלך, עלמה, רבה, אני אוהבת גם את העוקצנות שלך, גם את ההומור, גם את האבחנות. חבל לי מאד שנפגעת מהסיפור הנוכחי ואני משוכנעת שלא הייתה שום כוונה לפגוע. את חסרה פה בפורום. המון חיבוקים לכולם, ואיחולי שבת נהדרת!

*יערית

New member
האינטרנט בכל וחבריםבפרט..

כמה שזה קשה לי מזה 3 וחצי שנים בעולם הורטואלי, נגעתי בכתיבה,נגעתי בעצם ההתבגרות שלי,נגעתי באנשים ואנשים "נגעו" בי,יצרתי מעגלי חברויות שונים ומשונים.. והגעתי עד הלום..עד הלום אומר... פרופורציות הם מתבקשות כמו במציאות,הן מתבקשות מתוך מתן כבוד, הן מתבקשות כי יש חיים מעבר..הם מתבקשות כי לכולנו יש זכויות ומן הסתם חובות. רוצה לשתף אתכם בשיחה הראשונה שהיתה לי עם המנהלת שהפכה עם הימים לחברה...אז בשיחה אמרתי לה...התפקיש שלקחת על עצמך קשה ביותר,זה תפקיד יעמיד אותך הרבה פעמים במצבים קשים, בהם תצטרכי לעמוד גם מול חברות שתצרי מתוקף סמכותך אני כר במקום אחר עם הפורומים..אם חרגתי ואני יודעת שבמקום אחר בפורום אחר כמו גרושים גרושות אני פלעמים חורגת את גבול הטעם הטוב..אני לוקחת מראש שאולי הודעתי תימחק..אבל אני בכל זאת משחררת אותה לאויר...לא לוקחת ללב מחיקות יותר..אני נמצאת כאן בזכות עצמי ולכן זה אולי עוצר אותי לאותם שניות..אבל אחר כך מדפדפת... לא פעם בעבר כששיקולי המנהלת {דאז חברה}היו מוטעים ...אויש כמה כעסתי כמה "צעקתי" כמה כעסתי על עצמי שהבאתי את עצמי למקום שלא בחרתי בו מלחתחילה. הפורומים מבחינתי הם במה להשמעה ולקריאה ולדינאמיקה שאני מאוד אוהבת.. רוצה לומר שעצם זה שהמנהלת או שאר חברי הפורום חברים שלי אני מראש אומרת שדיעותיי לכתוב שונות משלהם לפעמים ועל כך צריךלשים גבול בין המציאות{חברות} לבין דיעותיי..אחרת בלאגן שלם בנפש יווצר. מכבדת את המנהלת..ואם היא תמצא לנכון למחוק,קודם אשמח שיידעו אותי במסר פרטי עלכך.ואחר כך אראה את הודעתי מחוקה. אני לכן חושבת יש לשים מחיצה ענקית בין השתתפותינו בפורום לבין החברות שאנו יוצרים במציאות. אוהבת אתכם באמת,חלקכם הגדול כבר נגע שם אצלי ב
במידה זו או אחרת..לא אוהבת נטישות של חברים שמוסיפים גוונים לפורום והשתתפותם נידרשת..כן נידרשת! אבל שוב..פרופורציות גם אם נפגענו יש דרכים רבות ליישר דברים ולא להפנות גב ..האגו הורס...הלב והשכל הישר בונה
שבוע טוב לכולם

blonda3

New member
מסכימה עם יערית../images/Emo45.gif

(בזמן האחרון אני כמו הצל שלך...
) רולן-מסכימה עם קודמי על היותך מנהלת נפלאה וטובה מבינה את הקושי שבלנהל וגם להיות חברה יכולה להבין גם את הקושי של מי שנמחקה גם לי קרה שמחקו אותי כשעברתי את הגבול ולשם כך נועדה המחיקה-וטוב שכך..... גם אני נפגעתי לא פעם ולא פעמיים ולמדתי לחיות עם זה ולהסתדר עם זה ולהבין מה שיערית כתבה לקבל הכל בפרופורציות ולמדתי המון מהאנשים בפורומים, וגם מהדינימיקה הקבוצתית שנוצרה אני לא אוהבת עקיצות אישיות או מרומזות בפורומים ובכלל חושבת שזה מאד פוגע מצד שני אם מישהו נפגע זכותו לכתוב פה או במסר כדי שזה לא יקרה שוב. מכל דבר שקורה פה לומדים. וכמו שכתבתי לרולן במסר אולי מעז ייצא מתוק...

rolan

New member
../images/Emo26.gif מצטערת שאני מציקה ../images/Emo36.gif

העניין מבחינתי עדיין לא נסגר. אני עדיין "מרשה" לעצמי לבחון עוד ועוד הרהורים ומחשבות ולסכם עם עצמי סיכומים... כאשר אגיע לכלל החלטה וסיכום, אביאם לפניכם. שבוע טוב

עלמה 3

New member
לפינלה ......

ב ב ק ש ה !!!! שמישהו יעצור את מחול השדים הזה !!! רולן, אני מאד מבינה לליבך, אני מבינה שמאד קשה לך, על כן נוצר כאן שירשור כזה ולובי שכזה - למה ???? יש לך איזה ספק בתיפקודך ? אני באתי בתלונות על תיפקודך וניהולך ??? לאיזה אישור את מצפה מהשירשור הזה ??? ביקרתי את המחיקה שלך, שלא היתה במקום.... על מה את מדברת על איזה דברים מאחורי .... ??? בעיניי מה שקרה כאן-זה לא מחיקה כי פגעתי במישהו,זה "לסתום לי את הפה " כן, את סתמת לי את הפה ???? ואת מחקת בלי לדבר איתי בלי לשאול, לדעתי אפילו לא קראת את הלך הדברים ואת מה שהיה ועובדה שאף אחד, ממש אף אחד לא שם לב שבכלל בתוך דין ודברים שמחקת שלא היתה כל פגיעה. רולן, נפלת במניפולציה עלובה, לא נורא טועים, זה בסדר לטעות... אבל למה ליצור כזה שירשור ???? רולן, אני נפגעתי, עדיין שומרת לעצמי את זכות הפגיעה - " אני בחרתי ". ועוד יותר פגועה וכואבת מהשירשור הזה !!!! לקחתי לי זמן וספייס למה לא לכבד את זה ???? וגם ממך בלונדה - " מעז יצא מתוק " זאת לא הפעם הראשונה שזה קורה לי כאן, את רולן פתחת שירשור והעלת מסר שמדבר בעד עצמו וקשור לזה שמחקת את דבריי ובעצם אני פוגעת ולא נותנת לחברים פה להביע את דעתם ודברי עושים להם חלושס. ובנוסף את מבקשת להשתמש בשפה נקיה, איפה לא השתמשתי בשפה לא נקיה במה שמחקת ???? ואם זה כך , למה שאני יהיה כאן, אין כל כוונה להביא לחורבן בבית הזה ושאסתי ודינה ומנגינה יברחו , כי הם בוחרות להיפגע. כן, אני אדם ישיר, הישירות שלי מפחידה לעיתים , אך אני חושבת שיחד עם זה אני מאד משרתת דרך זה, אני אוהבת להיות כנה וישירה. ואם משהו נפגע , זה כי אותו אחד בחר להיפגע ולהעלב !!! ועכשיו גם אני פגועה, גם אני כואבת , לא הפנתי שום גב , לקחתי חופש להיות עם עצמי , כי אני בחרתי, אני לא במקום של אגו.. השירשור והמסרים מקשים עלי ועושה לי עוד יותר רע , בעזרת השירשור הזה את רוצה לסכם ולעשות חשבון נפש , אין לי מושג איזה החלטות באמתחתך רק אני מקוה שלא תקשרי אותם אלי, שלי יהיו יסורי מצפון ואשמה.

rolan

New member
מחול שדים

לא התחיל בכלל... כל יתר התשובות - לא לכאן... לא כאן המקום מפאת כבודך, כבוד האנשים וכבודי...

*יערית

New member
עלמה& רולן ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אמרתי לכן כבר? אני אוהבת אתכן: בכעס בצחוק בשמחה בעצב כשהרוחות סוערות כשהרוחות שוקטות כשהשמש זורחת וכשהשמש שוקעת בבקשה אל תתנו לי להיות יותר עצובה..בבקשה

למעלה