הפורום יבש בטירוףףףףףףףף

שמולגה

New member
הייייי לכולם!!!!

חזרתי שלשוש....!!!!!!!!!! זה משהו נדיר.. אז עכשיו גם יש לי זמן לכתוב בפורום... מה קורה אנשים??? מה חדש????

orianush

New member
הפורום יבש בטירוףףףףףףףף../images/Emo70.gif

אנשים הפורום יבש.. אם מישהו מכיר איזה משחק או משהו כזה שאפשר לעשות פה שיציע כי אני לא ממש מכירה.. ומשעמם פה.. אז יאללה תתעוררו

orianush

New member
טוב יש לי רעיון! אם לא תרצו תגידו..

אז ככה.. אני רושמת שורה משיר של יוסי כמובן.. וזה שאחרי צריך לרשום גם שורה משיר שמתחילה באות האחרונה של השורה שאני כתבתי.. טוב אני בקושי הבנתי את עצמי חח אז אני אתן דוגמה.. "כן את כבר לא לבד..." ואז זה שאחרי צריך שורה שמתחילה באות ד' מכיוון שאני סיימתי בה.. נגיד אממ.. לא עולה לי עכשיו אבל אני מקווה שהבנתם.. אז אני אתחיל.. "יש לך פינה אצלי בלב..."

yo bo yo

New member
יש לי בעיה...

אני כמוך ניסיתי להדגיש את האות הראשונה במשפט (שהייתה האות האחרונה במשפט מהשיר שאת השארת) ואת את האות האחרונה במשפט שלי, אבל בניגוד אלייך לא הצלחתי להדגיש אותן בלבד , אלא כל המשפט הודגש לי, יש לך מושג איך פותרים את הבעיה?

orianush

New member
כנסי

לפני האות שאת רוצה להדגיש תעשי את ההדגשה כאילו נגיד אני רושמת ככה.. "פינה בל.." וכאן בא ההדגש ואז את האות שנשארה כאן זה "ב" וסיום חח אני מקווה שהבנת.. אני יודעת שאני לא יודעת ממש להסביר חחח..

yo bo yo

New member
אחלה משחק , אני בפנים!

ב לילות את לבד לא נרדמת ... (בוכה בלילות) ממש נחמד לי....
כל הכבוד אוריאנוש.

orianush

New member
../images/Emo51.gif וממשיכה..

"תן לחופש לקחת אותך.." (מתוך אל האור) זה מה שעלה לי.. יאללה תמשיכווווו.....

yo bo yo

New member
גם לי יש לי יש לי יש לי....

ת תגיד לי איך לעצור את הדמעות ושוב תקעתי אתכם עם האות ת' שחוזרת בפעם השלישית המשחק הזה בפעם הבאה תנסו לצאת מסיומת ה-ת'

yo bo yo

New member
נו טוב עשיתי לי חיים קלים והקשיתי

עליכם , אז הנה אני מוצאת שורה יותר מעניינת להמשך- תמשיכי לנגן על מצפונ י ...(מתוך - "פינה בלב")

moranush86

New member
לי דווקא הייתה תשובה...

אם מדברים כבר על "לאורך הים" - "תגיד לי איך עם המוות אתה חי"... אבל בכל מקרה אנחנו באותה אות... אז ההמשך שלי הוא - "יש לך זיכרונות כל כך טובים" - פינה בלב...........

i D a N 16

New member
ממשיך...

ממתוך החושך הגדול,מן המיצר שלנו.... מתוך "ארץ אין ברירה" בואו נראה מי ממשיך....

moranush86

New member
............................

"וזה כואב, גם לנו זה כואב"... ארץ אין ברירה

למעלה