מתוך "עד אליה"... "רק עוד רגע לגעת שוב בליבה"
Y yo bo yo New member 22/6/05 #22 |בנדנהותרומתי למשחק ...../images/Emo179.gif../images/Emo180.gif הלאה הלאה הלאה הלאה כל היום כל הלילה ליבי ר ק... המשיכו באות ק' בבקשה...
|בנדנהותרומתי למשחק ...../images/Emo179.gif../images/Emo180.gif הלאה הלאה הלאה הלאה כל היום כל הלילה ליבי ר ק... המשיכו באות ק' בבקשה...
מ מהממת 20 New member 22/6/05 #23 מצטערת שנעלמתי... מתוך בוכה בלילות הלילה ארוך כמט נצח הדמעות מכסות את הכר
א אל האור10 New member 24/6/05 #25 כנסו "הייה הייה אין מה לדבר" איזה משחק!!!!!1 קראתי את הכל ואני עם חיוך דבילי מרוח על הפרצוף.. חחחח כל הכבוד! (כן, יותר טוב מ....."מה המאכל שיוסי מאכיל את הדגים שלו"....
כנסו "הייה הייה אין מה לדבר" איזה משחק!!!!!1 קראתי את הכל ואני עם חיוך דבילי מרוח על הפרצוף.. חחחח כל הכבוד! (כן, יותר טוב מ....."מה המאכל שיוסי מאכיל את הדגים שלו"....
M moranush86 New member 24/6/05 #26 הופההה אריאל נכנס לעיניינים... מאותו השיר: "רק איתה שלם לצידה נושם"...
א אל האור10 New member 27/6/05 #37 ממשיך אותך בובהל'ה: "תמשיכי לנגן על מצפוני" מתוך כמובן, השיר "פינה בלב" - חמוטלבן זאב/ירון כהן
M moranush86 New member 27/6/05 #38 מ"יום אחד איתך" חחחחח פרסומת לשיר.. "יום אחד איתך עוד מרגש אותי כ"כ את החלום אין לי כמו יום אחד איתך (תנה נה נה נה נה נה נה...)"
מ"יום אחד איתך" חחחחח פרסומת לשיר.. "יום אחד איתך עוד מרגש אותי כ"כ את החלום אין לי כמו יום אחד איתך (תנה נה נה נה נה נה נה...)"
מ מהממת 20 New member 28/6/05 #39 ממשיכה אותך... מתוך "עד אלייה" כשהשמש שוב יורדת אל הים והערב מתגלה אל העולם...