הפורום יבש

Eden054

New member
הפורום יבש../images/Emo4.gif

יאללה שאלון קצר... 1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו? 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...) 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה? 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..
) של שנות ה-2000? 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה? 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? אשמח לשמוע את דעתכם
עדן, הפקאץ של הפורום

באתי להושיט יד.

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? עשר שנים 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו? את השירים ואת האישיות באופן שווה 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? יש לו קול מקסים 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? קניתי את כל הדיסקים שלו אבל עדיין הורדתי אותו מהאינטרנט לאמפי 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? משתדלת לבוא לכל ההופעות שיש לי אפשרות להגיע אליהן,שומעת אותו כל יום כבר כמה שנים טובות וחושבת עליו הרבה,הוא השפיע עליי בצורה הזאת לא מעט. 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה?ברור,מה איזה...כולם... 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? בטח ,בלאקפילד מצויינים...סטיבן מקסים 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000? את שניהם אני אוהבת באותה מידה...כיף יותר עם אביב הפרוע אני מודה,אבל רגוע יותר ,ריאלי יותר עם הבוגר... 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה? יש את השיר הזה על האנשים שלא נרדמים בלילה? משו ערים בלילה...בקיצור שיר לא טוב...למה הוא לא טוב כי אביב עבד עליו בול שניה וחצי המילים ממש לא גאוניות כמו בשאר השירים והבית פיזמון נשמעים תקועים. 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! התאבדות-כי בא לי להתאבד סתם...אממ אלימות למשל זה שיר שאני מתחברת אליו- 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? היא קיימת אבל אך ורק בגלל שלא מזיז לו מאפחד כאן בישראל ולכן הוא מרשה את זה לעצמו,לעשות דברים מבלי לחשוב פעמיים......הוא יכול להרשות לעצמו את זה...הוא האימפרייה של תעשיית המוזיקה וחוצמזה הוא מוזיקאי-ממה הוא לעזעזאל ירוויח כסף? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? זה דפוק ממש דפוק,אבל אביב דפוק נו...

Hosh17

New member
עונה

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? לא הרבה זמן, פחות משנתייים..דרך התפתחות עצמית 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו? מאוהבת בשירים ואוהבת חלק מהאופי והדעות 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...) אין לו קול מקצועי אבל קול מיוחד וכואב בעיני 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? קונה 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? הופעות 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה? לא הייתי שומעת אותו אם לא הייתי מתחברת בפן האישי, ואני רק אגיד שכמעט התאבדתי בגלל "אולי" לפני שנה בערך 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? מאוד 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000? קודם כל נבהיר שאדם ש"התבגר" לא בהכרח חייב למסחר את עצמו... אפשר להתבגר ולהישאר עם אותם עקרונות. אבל הייתי רוצה לחוות את אביב גפן של שנות ה90 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה? לא אוהבת את מחר מסיבות ברורות 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! יש המון המון!! כל כך הרבה... אולי,לילות לבנים,השיר שלנו,זוהרים,מגיפה,סוף העולם,חדר קטן,התאבדות,לאן את הולכת,יומן מסע,קרן אור,בואי אלי ועוד 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב הוא התמסחר בעיני ,כן. הייתי מעדיפה בלי כל זה

TairAtias

New member
מצ'עמם

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? אממ מתחילת החופש הגדול, אני עדיין טירון 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו? לא מעריצים שירים של בנאדם מעריצים את הבנאדם עצמו... למרות שלפעמים בא להרוג אותו 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...) לא 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? בהתחלה הורדתי, עכשיו אני מנסה להשלים פערים ולקנות את כל הדיסקים... יש לי כבר את השלישי, חלולים, לילות לבנים, יומן מסע, ממנטו מורי, עם הזמן ובלאקפילד 2 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? שמיעת השירים [?] 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה? לדעתי זה מה שמיוחד בשירים שלו שהם לא רק מסבים הנאה [אעלק הנאה.. חחחח] אלא באמת גורמים לך לעצור רגע ולחשוב 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? כן 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000? אביב נשאר אביב 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה? אממ לא חושב שיש כזה 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! כולם ואם לא הרוב הגדול, אני לא אפרט אחד אחד 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? מה אכפת לי אם אביב ממוסחר? שיעשה מה שבראש שלו... חוץ מזה שזה "אביב של פעם", יום אחד בא לו לעשות פרסומת לביסלי, יום אחר בא לו למכור בארומה ויום אחר בא לו להתעצבן על האמנים הממוסחרים.

../images/Emo199.gif

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן?לא זוכרת בדיוק.. 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו?את השירים שלו...אני לא מכירה אותו,לא יודעת איך האישיות שלו..לא שופטים בן אדם לפי דברים שהוא עושה בלי לדעת מה השיקולים שלו. 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...)מאוד יפה :) 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? קונה 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב?הולכת להופעות,שומעת את השירים... זהו אני חושבת.... 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה?אני לא מושפעת משירים.אולי אם אני במצב רוח ממש רע.. 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"?לא כל כך מתחברת לזה.. 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000? ברור שאת אביב של שנות ה90,אבל אוהבים אותו גם עכשיו... 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה?השיר 'מחר', כי זה סגנון מוזיקה שאני לא מתחברת אליו. 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה!אממממ יש הרבה... אני חושבת שמצטערים. 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? דרך המכירה הזו אכן הורידה לגמרי את הייחודיות של אביב, אבל זכותו..... זה לא מפריע לי באופן אישי.. ברור שאני חושבת שזה יותר מדי ממוסחר,אבל לא ממש מתרגשת מזה...שיעשה מה שהוא רוצה.

מעכבת

New member
תגידי יש מצב היית לפני איזה חודש

בנתב"ג עם עוד שתי נשים וגבר חובש כיפה?

עדן גפן

New member
אתה לא פאקץ../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif|פיס|

אל תקשיב לאנשים שאומרים את זה.. סטיגמות מיותרות. 1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? כמו שאמרתי, את אביב אני שומעת מגיל שנה וחצי, אבל אוהבת אוהבת יעני ממש..? נראה לי כיתה ג'.. ממש ממש נהנתי בהופעה אחת שהייתי ומאז הוא נכנס לי חזק יותר לתודעה.. 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו? אממ כמו שאני אומרת תמיד, אני אוהבת את מי שהוא מייצג ומאוהבת במה שהוא מייצר.. 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...) כן 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? קונה, ללא ספק. ויש לי את כולם, כולל האוספים, וכולל השניים של בלאקפילד [מתלהבת..!] ומיומן מסע, הכל מהכסף שאני הרווחתי.. 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? לא יודעת.. אממ.. שומעת הרבה, יש כמה תמונות שלו בחדר [אני אוהבת לראות אנשים שאני אוהבת מול העיניים..], הולכת להופעות,מצטטת לפעמים משירים.. 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה? בוודאי.. אם לא הייתי שומעת אותו, היה בי משהו שונה לגמרי, אני בטוחה. אבל אני גם לא מכירה משהו אחר.. כאילו, אני לא מכירה עדן שלא שומעת אביב גפן, עדן שאביב גפן הוא לא חלק נכבד מהחיים שלה.. אז אני לא יודעת איך זה בדיוק משפיע עלי.. אבל בטוח בהרבה דברים.. 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? כן, מאוד!:] 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000? אני פשוט חושבת שהוא גדל עם השנים.. כמו שקורה לכולם.. אני לא מאמינה בשטויות האלה של ה"התבגר" ונהיה ככה וככה.. 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה? לא יודעת עכשיו 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! יש המווון 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? לא, אני לא חושבת. המוזיקה שלו עדיין עושה לי את אותו דבר מדהים שהיא עשתה לי תמיד [שאני אפילו לא יודעת להגיד מהו אותו משהו..].

מעכבת

New member
../images/Emo161.gif

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? משהו כמו 5 שנים. 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו? לא מכירה אותו מספיק טוב בשביל להעריץ את האישיות שלו,אבל אני נורא אוהבת ומתחברת לשירים. 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...) כן. 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? קונה דיסקים ומורידה שירים למחשב. 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? מכירה את כל השירים והמילים בע"פ,היתי במלא הופעות,יש לי דיסקים שלו,את הספר שלו..זהו נראה לי. 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה? 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? ככה.. 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000? נמאס לי לבחוש בנושא הזה..בכללי 90. 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה? איזה כיף עם נערי החוף..שיר דבילי. 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! טו מאצ'. 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? נמאס מהנושא..בגדול עוד מהלך אדיוטי מבין רבים שהוא עשה בזמן האחרון אבל לבריאות שיהיה.

אז ככה...

.....בערך 10 שנים כבר.... .....את השירים ואת מה שמאחוריהם.... .....יש לו קול רגיל...אבל רגש כמו שלו אין לאף אחד... ....קונה....רק קונה...(הוא שווה כל שקל).... ....הופעות/שמיעה אדוקה/רצון להיות איפה שהוא/מנגן שירים שלו.... ....כן......בחשיבה שיש לי כלפי נושאים שבהם הוא נוגע... ....ברור....מה השאלה... ....התבגר קצת....אבל יפה לו הילד המרדן של ש'90... אבל כולנו מתבגרים....ככה זה החיים... ...אין כזה...אולי... "סופרסטאר"... ...."האם להיות בך מאוהב/מלאך"....אהבה נוטפת מכל מילה בשירים האלה.... ........הורידה קצת... אבל גם בחו"ל זה השיטה היום וזו זכותו... .......תמיד תמיד תמיד לא משנה מה יהיה אביב ישאר המלך...........

YuL a

New member
אני, כי גם לי משעממם XD

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? שנתיים וחצי? נראלי. הזמן טס. .2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו? אני לא מעריצה אני אוהבת, ואמ. אישיות? לא ממש. מתחברת לחלק מהעמדות הפוליטיות שלו.. 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...) לא רואה בו זמר מהולל, אבל אחד היוצרים פה בארץ.. 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? גם וגם. 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? שמיעת שירים שלו? 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה? השפעה זו מילה גדולה. הוא גורם לי לחשוב. אין ספק. 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? אין לי בעיה עם זה. 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000? כן.. חשבתי על זה הרבה, לא ממש חילקתי את זה לשנים, ולא חילקתי לכל תקופה תארים אבל הגעתי למסקנה שמשהו השתנה. כאילו בבנאדם. כאילו זה די לגיטימי. וברור. התכוונתי יותר ל.. "אני חיכית לך ואת פשוט לא באת.." מחלומות גדולים/חלולים. "הלכת לים חיכית לי ולא באתי.." זה רק הלב שכואב לך/ועם הזמן. כאילו משהו השתנה בו. משהו בו פחות פגוע מפעם, פתאום זה הוא שהולך ולא זה שננטש. לא יודעת ממש להסביר.. 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה? המלחמה הבאה, אני מתחברת. יותר מידי. בגלל זה אני לא אוהבת . זה מרגיש יותר מידי משקף את המציאות שלנו. וזה עושה לי בחילה כי זה כ"כ נכון. "התחילו את הספירה לאחור לקראת המלחמה הבאה.." וזה עושה לי רע, כי זה נכתב ממש מזמן. וזה נכון להיום. וזה מדכא ששוםדבר לא משתנה. 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! יש כמה. אחד מהם זה שתיקה. לא נראה לי שצריך להוסיף. אני מדברת בעיקר על מה שמבחוץ ולא על מה שבאת כואב. "השתיקה שלי זה הכאב הכי כואב אצלי.." וגם עד לא מזמן לא הרגשתי ראויה במיוחד להפריע עם הבעיות שלי "אני יכולתי לבכות אבל, פחדתי שזה יפריע.." עכשיו קצת יותר 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? אני לא מתעסקת בזה יותר מידי. אביב הישן נותן לי הרבה יותר מהממוסחר. אבל בסדר. אני אומרת- חייה ותן לחיות. טוב לו? סבבה..

עונה :)

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? 5 שנים 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו? את השירים ואת הדרך שלו 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...) לומדים לאהוב את זה =] 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? קניתי כמה והשלמתי את האוסף עם צריבה... (אני מוציאה מלא כסף על הופעות=\) 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? מעריכה אותו בלב, לומדת ממנו, קוראת את כל מה שיש עליו בעיתונים, עוקבת אחרי דברים שהוא עושה, יש לי את כל הדיסקים ות הספר ילדי יום ראשון אני יודעת כמעט בע"פ 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה? הממ כן.. יש הרבה השפעה 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000? אחרי הכל זה אותו בנדם 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה? הרבה שירים על פרידה מאילנה וחלק מעם הזמן 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה!כל השיסק ממנטו מורי. גם סבתא שלי מתה, וזה ממש יושב נכון 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? אין מה לעשות, ככה זה עובד היום. תתמודדו. תארו לעצמכם שהוא היה נשאר מורד כמו ב93... הוא היה נהפך לאיש פתטי נטוש...

../images/Emo29.gif../images/Emo23.gif

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן?5 שנים 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו? קודם כל את האומנות המדהימה שהוא יוצר. ויש לו גם לב גדול. ואפילו רק מהשירים אפשר להבין את זה.להרגיש. 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...)מבחינה מוזקלית אין לו קול יפה בכלל. אבל הקול שלו מרגש אותי ברמות על. אני בחיים לא יעדיף לשמוע שירים של אביב בביצוע לא שלו. ושהוא עושה קאברים..עדיף את שלו. הקול של פשוט מרגש. 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? שהתחלתי לשמוע אותו אז הורדתי מהאינטרנט, מתי שהתאהבתי כבר התחלתי לקנות את המקוריים והיום יש לי דיסקוגרפיה שלמה שלו
5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? אני לא אוהבת לקרוא לזב הערצה. אני פשוט אוהבת את היצירה ואת הבנאדם הזה. זה מתבטא בזה שעד לפני שנה נגיד, הייתי הולכת לכל הופעה שלו. עכשיו דברים השתנו ואני הולכת פחות גם בגלל לחצים ושזה לא מסתדר... 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה?אני חושבת שכן. אני אולי לא יודעת איך להגדיר את זה כל כך. אבל כן. אביב איכשהו לימד אותי הרבה דברים. והשירים תמיד היו שם. ההופעות תמיד היו שם. הריגוש הזה. כל התתרגשות הזאת ממנו בתקופת הדיכאון הנוראי שהיה לי. קשה להסביר. זה המון דברים. וגם זה שהוא אמר שהוא הלך לפסיכולוג וזה עזר לו. נשמע פאטתי. אבל זה גם הראה לי נקודת אור שונה בתקופות נוראיות. עכשיו זה בקטע של כל כך נקשרתי אליו. אז אני נשארת איתו כי אין תחליף לאביב. 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"?כן, ולא רק בגלל שאביב שם, גם אם הוא לא היה שם, אם היה יוצא לי להחף אליהם הייתי מקשיבה, הם כל כך טובים ביחד. 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000? אביב התבגר.אביב מרגיש יותר טוב. אביב פחות אובדני. אביב עומד להיות אבא. והוא כבר בן 30+ ולא בן 18. אני אוהבת גם את ה"אביב של פעם" וגם "של היום"...הוא לא השתנה בשבילי. 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה?יש כמה שירים שאני חושבת שלא היו צריכים להכנס לדיסקים בכלל כמו אילנה ואיש הכמעט. הם חמודים אבל לא מעבר. יוצא לי להעביר אותם שהם מגיעים 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! בתקופה האחרונה לשירים שהוא שר לניר, או לסבתא שלו, שיר עצוב, לבכות לך, אופק ילדותי וכאלה בגלל אובדן גדול
11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? כל דבר היום שאתה עושה או לא עושה זה התמסחרות, אם ממש נחפור בזה. ואוסף בארומה ממש לא הוריד את האיכות שלו. מה רע להוציא דיסק אוסף ל"כולם"?..הרי בשביל ילדי אור הירח זה לא מחדש כלום. אז מה. קיצר, אביב הולך עכשיו הרבה צעדים קדימה עם בלאקפילד, ואני בטוחה שאת מה שהוא עושה הוא לא עושה סתם. ושיהיה לו המון בהצלחה.

Bambi di

New member
עונה.

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? אם הערצה בסופו של דבר מתבטאת בשמיעת השירים, אז מכיתה ו'. (משמע 3 וקצת שנים). 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו? שירים. אישיות זה דבר שקשה להעריץ, בכל אישיות יש כמה פאקים רציניים. 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...): יופי זה דבר יחסי...אני אוהבת את הקול שלו. הקול שלו עושה לי הכי טוב. 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? קונה. 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? דיסקים, הופעות...וכל הדברים הנלווים. 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה? אני חושבת שהשירים שלו נורא עיצבו אותי. בכיתה ו' לשמוע שירים כמו מרד הדמעות או פרופיל 97, זה נורא משנה את דרכי המחשבה...דברים שהיו נורא ברורים לי בהתחלה נורא השתנו...כמו נושא הצבא, למשל. 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? לא במיוחד. 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000?: אביב התבגר ואני לא אומרת שזה לרעה, הכי נורא זה להיות קריקטורה של עצמך. אבל אני תמיד אוהב יותר את אביב של שנות ה-90. 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה? יש לו כמה שירים סתמיים שאני לא הכי מחבבת. כמו נערי החוף. 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! שומקום, דיכאון, קבעתי עם האושר, לאן את הולכת, שיר הסמרטוטים...אין סוף. 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? אביב התמסחר וזה לא חדש. תמיד הוא היה מזוהה עם איזשהו מותג. הצעד שהוא עשה עם ארומה איכזב אותי טיפה. בעיקר כאב לי ששירים שלו שאני חיה אותם והם משמעותיים כ"כ בעיניי נמכרים בבית קפה לצד קפה וסלט.

יאללה בלאגן!!!

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? בערך מכיתה ח'..היום אני כבר בצבא ודקה וחצי משחרור.. 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו? שירים, האישיות שלו, ממה שהצלחתי להבין היא איכסה. 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...) חחחח ממש..לא!! 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? יש לי גם וגם 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? פעם הייתי ממש הממ "גרופית" אבל למזלי התבגרתי, ודי הבנתי שהתנהגתי כמו מפגרת..היום שאני הולכת להופעות, ואני רואה את אותן נערות שפעם הייתי כמוהן אני חושבת לעצמי איזה מפגרת הייתי... 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה? הממ..קשה לי להסביר, אני חושבת שלכל שיר שאני שומעת ומתחברת יש באיזשהו מובן השפעה עליי.. 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? לא ממש.. 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000? הוא לא התבגר, הוא התמסחר..זה מגעיל אותי..אבל שיהיה לו לבריאות 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה? מחר, 365, וגם השיר הזה של מפעל הפיס..
10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! וואי, נראה לי שכל האלבום של ממנטו מורי, לא יודעת זה האלבום שאני הכי אוהבת וגם כמובן האלבום השלישי..המכתב, האם להיות בך מאוהב, סוף העולם...ועוד רבים וטובים אחרים 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? ברור שהוא התמסחר, שוב זה מגעיל, ואני חושבת שצחקו עליו כמו שצריך בארץ נהדרת, כי ככה הוא בדיוק נראה היום..אבל שיהיה לו לבריאות..שלא יתפלא שהוא מפסיד ככה קהל איכותי ומרוויח קהל של פאקצות בנות 12

..

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? זה מורכב מאוד...אבל הרבה. 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו? הכל. 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...) כל אחד מגדיר 'קול יפה' בצורה שונה. בשבילי הקול שלו הוא ה-קול היפה. 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? יש לי מקוריים. 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? לא יודעת. 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה? כמה שזה עצוב, אני מי שאני בזכות או בגלל השירים של אביב. 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? בעקבות הדיסק החדש, כן. 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000? אני לא מתעסקת בשטויות שלו, אני אוהבת את המוזיקה ולא נכנסת לשיקולים שלו ולמה שהוא בוחר לעשות. 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה? בית נבנה, מחר, עם הזמן. כי ככה, אי אפשר להסביר. 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! המכתב, אני לא אוהבת אותו כי הוא מזכיר לי דברים לא נעימים ומאותה סיבה אני מתחברת אליו. 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? אני לא חושבת שזה מה שהוריד לי אישית מאביב, לא רק הדיסק הזה הוא ההתמסחרות הזאת, היו הרבה דברים כבר הרבה זמן. אני אוהבת את המוזיקה, מתחברת למוזיקה, באה להופעות, אני אוהבת את אביב, אני נהנית ממנו, אני לומדת ממנו- אז למה שהשאר ישנה כל עוד זה עדיין ככה?

Are You In

New member
תסתכלו עלינו ותראו אנו מתים משעמום

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן?4 שנים 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו?שניהם 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...)כן 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? יש לי את כל הדיסקים שלו ואת כל השירים במחשב 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב?תמונות ופוסטרים בכל מקום אפשרי, אני הולכת למלא הופעות שלו, חופרת עליו יומם וליל וכו' 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה?ברור, הוא מדריך אותי... 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"?כן 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000?כן, ואני הרבה יותר מעדיפה את אביב המרדן של פעם, פי מיליון! 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה?מחר- כי זה שיר מהתחת. 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה!כולם, פשוט כולם(חוץ מהדיסק האחרון כמובן) כי אביב ואני כ"כ דומים באופי שזה מפחיד(זה נשמע כ"כ פלצני) 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב?אביב התמסחר, וזה לא התחיל רק בארומה..אני לא אתחיל לחפור על זה עכשיו..כי זה יכול לקחת שעות. לילה טוב.

CryForTheMoon

New member
../images/Emo187.gif

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? כיתה ט'. 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו?יותר את השירים, בהחלט. 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...)לא, אבל הקול שלו עושה את העבודה. 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? צורבת, או שקונים לי [: 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? שומעת אותו הרבה. 6. את מרגישה שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה? השירים שלו עוזרים או להכנס לדיכאון, או לצאת ממנו. 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? לא. 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000?אני חושבת שלהתבגר זה טוב. 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה?לא יודעת, בעקרון כמעט ממש בכל שיר יש לפחות שורה שמדברת אלי. 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! כל כך הרבה, לא אתחיל להתפלצף. 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? ממש לא אכפת לי מ"ההתמסחרות" הזו שכולם מדברים עליה, הוא מצליח, מגיע לו לעשות כסף..... מעניין אותי השירים שלו בלבד.

מעיין51

New member
חחח- הפאקץ של הפורום....-עונה-

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? "מעריצה" את אביב בערך מגיל 10... אבל שומעת אותו עוד לפני... 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו?זה התחיל בשירים... אח"כ גם האישיות שלו התחילה לעניין אותי... 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...) זה קצת תלוי באיזה שירים.. אבל יש שירים מסויימים שהקול שלו מיוחד ומדהים בהם 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט?בעיקרון מורידה-שומעת-ואז קונה או שקונים לי.. 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? אני שורצת בפורום שלו... ועוקבת אחרי ההופעות שלו... וקוראת את מה שכתוב בארכיון שלו.. ומורידה סרטים וסרטונים שלו....ושומעת אותו :p 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה? ישנם שירים שיש להם השפעה... לדוגמא: "החיים הם רק תור לפגישה עם המוות" זה אומר שצריך לנצל את החיים כל עוד אנחנו יכולים בגלל שלכל בנאדם יש פוטנציאל למות בכל יום.. אז אני לא רוצה למות בידיעה שלו ניסיתי כל מיני דברים........ 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? כן 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000? כן, אביב התבגר, ולצערי אני לא ממש הייתי בתקופה של "אביב הפרוע והמרדן"...... אבל אפשר להגיד מכל הסירטונים והקלטות שראיתי את אביב הפרוע.. שאני מעדיפה אותו.. על אביב הבוגר.. וכמובן שזה דבר שיכול להשתנות אצלי עם הזמן...... 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה? "מחר" -"תמיד נשאר מחר" אני לא מסכימה עם זה ואניחושבת שצריך לחיות את החיים כאילו אין מחר... 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! "אין מלאכים בגן עדן" כבר חפרתי למעלה למה... 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? "התמסחרות"... אני לא חושבת שהוא "התמסחר".. אני חושבת שזה משהו שתמיד תמיד יהיו אנשים שיגידו עליו את זה.. בכל תקופה באשר היא.... אני חושבת שהוא התבגר.. והבין שיש לו אישה וגם -עוד מעט- ילד שהוא צריך לגדל ולאוג להם.. ובשביל זה צריך כסף... וכולם יודעים שלא קל לעשות כסף מרק מוזיקה בלבד.. אז הוא בסכך הכל ממנסה להתפרנס כמו כל בן אדם בעולם...

jenngirl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo82.gif

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן?3 שנים וחצי בערך.בשנה האחרונה יותר. 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו?גם וגם,לפי מה שיצא לי לראות. 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...)זה קול ייחודי. 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? גם וגם. 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב?הופעות,שומעת כל הזמן את המוזיקה שלו[הצלצולים שלי בפלאפון זה רק שלו.טרוטונים יותר נכון],אני מדברת עם כולם כמעט עליו. 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה?בטח,כמעט כולם כאלה. 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"?מאוד. 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000?שילוב של שניהם. 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה?עם הזמן
10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה!שומקום-כי זה משקף את המציאות של היום.הייתה תקופה שהייתי שומעת כל בוקר חדשות[בלית ברירה] ומזדעזעת מחדש כל יום ממה שקורה פה. 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב?בטח שיש התמסחרות,אמנם בשנים האחרונות יותר מכל השנים אבל אין מה לעשות,הבנאדם משתנה וככה גם הדרך שלו להפיץ את עצמו[ולהרוויח כסף?].

למעלה