הפורום יבש

RoXy3

New member
עונה!!

1. אממממ אני שונאת את המילה הזאת... אז נגיד שאני אוהבת אותו בעיקר ב4 שנים האחרונות.. 2. אני ממש ממש אוהבת את השירים שלו ומתחברת אליהם.. לאישיות אני לא ממש יכולה להגיד כי אני בכל זאת לא מכירה את הבנאדם.. נגיד שאני מבינה אותו ואת הדעות שלו.. 3. את השירים שהוא כותב ומלחין כן.. ללא ספק.. גם בגלל שזה בא ממנו ורואים שהוא מתכוון לכל מילה וגם בגלל שהם מולחנים בדיוק לפי הטונים שהוא מסוגל לשיר.. אני חושבת שאולי שירים אחרים או שירים גבוהים הוא לא יהיה מסוגל לשיר.. אבל אני חושבת שהכשרון האמיתי שלו לא נמדד בקול אלא ביצרתיות, בכתיבה בהלחנה ובנגינה בנוסף לקול..וזה משהו שאין להמון מוזיקאים אחרים. וזה בדיוק מה שהופך אותו לאומן ולא לסתם זמר.. 4. יש לי את כל הדיסקים שלו.. חסר לי רק לקנות את החדש של בלאקפילד כדי להשלים את האוסף.. 5. מממ קניית דיסקים, שמיעת דיסקים, הופעות כל כמה זמן.. ולהתעדכן באתר ובפורום כל כמה זמן.. 6. כן. כמעט עם כל שיר יש איזשהי תחושה של התחברות או הבנה.. והיו כבר הרבה שירים שממש גרמו לי לפקוח את העיניים.. נגיד "שומקום" , "אלימות", "מרד הדמעות", "פלוגת הצער" וכאלה.. 7. מאוד. 8. אני חושבת שהוא מאוד התבגר. גם בכתיבה של השירים וגם באופי אולי [הנישואין והילד מוכיחים את זה]. אני לא חושבת שאני יכולה לבחור ביניהם. אני לא רואה את זה כ"אביב" שונה.. בעיניי זה אותו בנאדם.. אם הוא לא היה עובר את כל התהליך של שנות ה90 הוא לא היה מתבגר והופך להיות הבנאדם שהוא היום. וזה לא ככה רק לגבייו אלא לגביי כל בנאדם שהוא. אנשים עוברים הרבה בחיים, משתנים, מתבגרים, מתפכחים וזה הכל הופך אותם לאנשים טובים יותר. [ובעיניי גם לאומנים טובים יותר] 9. לא אוהבת - "העולם התחתון של האהבה" אין לי מושג למה. נראה לי שמעתי את השיר הזה כולה פעמיים בחיים שלי. תמיד שמגיע תורו בדיסק אני מעבירה לשיר הבא. הלחן מעצבן אותי וגם את המילים פחות אהבתי. לא מתחברת - ממש קשה לי למצוא כזה.. אבל אולי אם כבר "אבא תרנגול" כי מבחינת התוכן השיר לא הכי מדבר אליי.. אבל הוא עדיין נורא יפה בעיניי ואני בכל זאת אוהבת אותו. 10. יש המון המון. כמעט כולם. לא יכולה לבחור. אבל מבחינת תוכן אני ממש אוהבת את "פלוגת הצער" לא יודעת למה.. הוא מעציב אותי אבל הוא גם הכי אמיתי בעיניי.. 11. בקשר להתמסחרות, לצערי אין הצלחה מובטחת בלי התמסחרות כלשהיא.. על מנת להצליח, למכור דיסקים, להופיע, להרוויח כסף צריך גם קצת להתמסחר. אני חושבת שכולנו מחפשים אצל אומן את האמת שלו ואת האומנות שלו ושוכחים שגם הוא צריך להתקיים ולחיות ממשהו.. בעיקר בארץ שלנו שזה לא פשוט לשרוד בתחום כ"כ הרבה שנים כמו אביב.. אני חושבת שזה נורא קל לשפוט בנאדם ולהגיד שהוא התמסחר ושהוא השתנה.. אבל אף אחד מאיתנו לא באמת במקומו ובמצבו.. כי לפני שהוא זמר/אומן/פרפורמר וכו' הוא בנאדם.. וזכותו לעשות מה שבא לו.. מי שאוהב אותו או "מעריץ" אותו ימשיך לאהוב אותו בזכות השירים שלו והמוסיקה שלו ולא בזכות שום דבר אחר.. אבל אני חייבת לציין שהשיתוף עם ארומה הוא אולי טיפה טו מאצ'..

Eden054

New member
עכשיו אני../images/Emo3.gif

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? מאז ומתמיד למען האמת, אבל אני חושב שהקטע האובססיבי התחיל לפני שנה וחצי-שנתיים חח... 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו? גם וגם. בראש ובראשונה השירים שאני מאוד מתחבר אליהם וכמובן גם ליחס של אביב גפן כלפי הקהל שלו, האמיתיות שלו וגם קצת מהדעות שלו. 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...) אני חושב שיש לו קול מדהים! אני אפילו מתעצבן כשהוא אומר לפעמים שיש לו קול מגעיל כי זה ממש לא נכוןןן.. 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? יש לי את "חלולים", "המכתב" , "יומן מסע" ו"ממנטו מורי" - את השאר הורדתי מהאינטרנט בגלל הMP... 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? כל התמונות תצוגה שלי (באיסיקיו,מסנג'ר,כרטיסי חבר בכל מיני אתרים) הם עם התמונה שלו, כל פעם אני מצטט את השירים שלו, אני חושב שיש לי איזה 95% מכל השירים שיצאו לאור בMP3, עוקב אחר כתבות שלו באינטרנט,בעיתונות, בטלויזיה.. אני בפורום הזה חח.. וגם עוקב אחר הופעות לפעמים רק חבל שתמיד זה לא יוצא
6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה? כן. אני חושב שהשירים של אביב מלאים במוסר השכל ובכל מיני דימויים שבהחלט משפיעים לי על דרך החשיבה ועל הדעות. 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? בטחחחח... הרכב מדהים! 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000? אני לא יודע. אני חושב שהוא בסה"כ אותו בן אדם מוכשר שאני מעריך בכל מקרה... לפעמים אני ממש מרוצה מהאביב היותר מאופק ובוגר ולפעמים אני מתגעגע לאביב הפרוע והפרובקיטיבי . 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה? אני חושב שרוב השירים הגנוזים שלו לא משהו, וגם אני לא מת על "גנרל" מהאלבום הראשון שלו. אבל כל השירים מאוד מתחברים אלי!!! 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! הכלללל... 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? כששמעתי שהוא הוציא את "רק שירי אהבה" ממש הופתעתי כי עדיין לא האמנתי שהוא עד כדי כך התמסחר.... ואני לא אוהב את זה. אני חושב שזה מוריד מהייחודיות שלו וחבל שהוא הופך להיות כזה "נינטי"... ואני לא מסכים עם כל אלה שאומרים שזו פרנסה כי הוא לא סובל מחוסר כסף. יש לו מספיק כסף... וזאת בחירה שלו. וכל ההתמסחרות הזו לדעתי משנה גם את הקהל שלו.. מהקהל האמיתי והנאמן של שנות ה-90 לפקאצות ופרחות בנות 14... חבל... אבל עדיין הוא ישאר מוערך בעיני!

hagzi

New member
קיבלתי צו ראשון...../images/Emo29.gif

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? לא'דעת 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו? את השירים שלו. בעבר גם הערכתי את האישיות שלו היום פחות 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...) יש לו קול עם אופי. כל אחד ששר את השירים שלו זה נשמע טוב 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? קונה 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? שומעת את המוזיקה שלו 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה? נראה לי שכן. אני די באותה דעה כמו שלו בפוליטיקה וכאלה 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? אכן 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000? לא יודעת, אני רק יודעת שלפני 10 שנים בערך המוזיקה שלו הייתה קצת יותר טובה ומגוונת 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה? לא עולה לי עכשיו 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! אויש נו... לא עולה לי עכשיו 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? אכן זה אומר עליו משהו, אבל קודם צריך לדעת למה הוא עשה את זה ואת זה נוכל לשמוע רק ממנו... (ונראה לי שהוא די מתבייש בזה עובדה שלא שמענו הסבר)

אני עונה!^^

. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן?שנה. 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו?את השירים. אני לא מעריצה אנשים. 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...)יש לו קול מדהים.. מרגש בטירוף ואמיתי. 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט?ברור שקונה!! 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב?שומעת ת'מוסיקה, הולכת להופעות, מתעניינת בכתבות ושטויות.. מדברת עליו בלי הפסקה=) 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה?השירים של אביב השפיעו עלי המון... הם לימדו אותי הרבה לקחים והזדהיתי איתם בטירוף.. נתנו לי הרגשה שאני לא לבד.. או שאולי דווקא כן.=/ 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"?כן, למרות שאין לי ת'דיסקים שלהם=/ 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000?הוא התבגר.. אבל זה לגיטימי שאני יותר אוהב את אביב גפן הפרוע והמרדן כי אני בגיל הזה.. ואני כזאת!=/ 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה?לא ממש אוהבת את השיר מחר.. כי זה שיר מדי צפוי ולא מרגש. אני אישית לא מתחברת אליו.. מדי מסחרי. 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה!אני ממש אוהבת ת'שיר יומן מסע. כי הוא משרה עלי ווירת רוגע ואני מזדהה איתו. 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX?אני חוושבת שיש התמסחרות מסויימת, אבל לא בקני מידה גדולים מדי.. בכל זאת- בן אדם צריך להתפרנס.. אביב מעולה במה שהוא עושה ואני חושבת שהוא עומד מאחורי כל המילים של השירים שהוא כתב עד כה אז אני מאמינה בו. האוסף שירי אהבה סתם מעפן!!=/ אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב?כן, ממנו לא הייתי מצפה.. טיפה אכזב. זהו

תמרוש5

New member
:p

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? 5 שנים.. (למרות שאני לא מגדירה את זה כמעריצה) 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו? בעיקר שירים. לא ממש מכירה אותו.. 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...) אני לא יכולה להגיד שהקול שלו מדהים,אבל אני חושבת שזה מה שמייחד אותו ואת המוזיקה שלו ולא הייתי רוצה שמישהו אחר ישיר את השירים שלו. 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? קונה
5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? הופעות,לקנות דיסקים ולהיות בפורום.. אני לא אעשה משהו מעבר לזה כי אני לא מעריצה ברמות מטורפות. 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה? יש השפעה של רגשות ושל איך ששירים ששמעתי בתקופה מסויימת יגדירו לי את ההקתופה ההיא וההתבגרות שלי מאז.. 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? מדי פעם.. 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000? אני מעדיפה את השירים היותר ישנים,אבל לא הייתי בהופעות של "אביב של פעם" אז אין לי מה להגיד בנוגע לזה, ואני בטוחה שהוא התבגר כי ככה זה יש הבדל בין גיל 19 לגיל 30.. 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה? עם הזמן. פשוט לא אוהבת לשמוע אותו. 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! יש המון אין שיר ספציפי. 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? אני כן חושבת שהיה אצלו סוג של שינוי בקטע של "התמסחרות",לא יודעת בדיוק איך להגדיר את זה. אם כיף לו למכור את הדיסק של ארומה, שיהנה אני לא מתכוונת לקנות אותו.. ובקיצור בכלל על כל הקטע של ה "התמסחרות" שיעשה מה שבא לו, אני חושבת שנניח עם הזמן הוא דיסק די גרוע (חוץ מכמה שירים בודדים) ושזה כן מראה על שינוי,אבל אם זה עושה לו טוב שיהנה.

השתדלתי

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן?
4 שניפ לפוס מינוס 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו?
השירים באים מהאישיות ככה שגם וגם 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...)
כן 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט?
קונה 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב?
אממ.. הולכת להופעות.. קונה דיסקים, שומעת ומתחברת לרובם 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה?
כן 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"?
כן 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000?
שאין לי שום העדפה.. כל עוד השירים עדיין באים מהרגש והלב נטו 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה?
כל השירים ההמוניים למיניהם, לא אוהבת את זה שהשירים שלו הם חלק מהטרנד. 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה!
לאחרונה גן החטאים 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב?
הורידה אבל זה לא גורם לי לאהוב ולהתחבר לשירים שלו בצורה שונה..

חדשה פה! ועונה../images/Emo13.gif

יאללה שאלון קצר... 1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? לא הרבה.. משהו כמו שנה וחצי 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו?את השירים בעיקר 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...) כןן!!! ואיי אני מתווכחת על זה עם אנשים הרבה!! 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? יש לי רק 2 דיסקים קנויים שלו (לא נעים אבל בעיות של כסף) 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? אממ שאני שומעת רוב הזמן אותו עד שאנשים מהבסיס שלי מתחרפנים 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה? בחלק.. 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? חלק מהשירים.. . אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000? כן לדעתי הוא השתנה בטירוף! וזה טוב בשבילו.. למרות שבהופעות אני אוהבת שהוא מתפרע תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה?התקווה! "כי עם כובש זה עם טיפש" או משהו כזה 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! מצטערים . אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? שיעשה מה שהוא חושב:) לי לא איכפת

Jude Lennon

New member
תשובותי

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? שלוש שנים 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו? גם וגם 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...) אין לו קול יפה... יש לו קול טוב. והוא נותן הכל כשהוא שר. 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? קונה... אין לי את "לילות לבנים" ו"שומקום" 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? הופעות, שומע כל היום 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה? 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? מאוד. לא את השני, אבל הראשון דיסק מעולה לדעתי. 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000? הוא התבגר... הוא הבין מה זה כסף וכמה זה חשוב... אני מעדיף (כמובן..) את הישן שלא היה שם זין, ודיבר על נושאים שמדברים אליי. 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה? חוץ ממגיפה וזוהרים... כל עם הזמן הוא דיסק פשוט גרוע. אני גם לא אוהב את לילות לבנים. 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! אני מאוד מתחבר ל"שומקום" כי יש לי שיר שמאוד מושפע ממנו (יותר מהפזמון) אז כשאני שומע אותו או מנגן אותו עולה לי מיד "שומקום". וכמובן כשמישהו קרוב אליי נהרג (וזה קורה לצערי) ממנטו מורי רץ במערכת. 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? אני חושב שהוא היה ממוסכר מההתחלה... אחרת הוא לא היה מוציא את השירים... אלא רק כותב אותם להנהתו... למזלו הוא כתב חומרים שמדברים אליו והצליח ביחד... קשה לכתוב דברים שאתה אוהב (בעיקר משובחים כמו של אביב) וגם להצליח ולהישמע ברדיו.

ליאורנ

New member
וואלה בא לי..

מסיבות כאלו ואחרות.. עבר זמן מאז ההודעה האחרונה שלי.. אז הנה אני.. 1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? שלוש שנים ככה 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו? רק את השירים שלו, את האישיות שלו ממש קשה לי להעריץ 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...) לא ממש.. 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? מוריד מהאינטרנט 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? שמיעה של השירים והליכה להופעות עם ליאור ויוני (עכשיו פחות, מחוסר כסף ועוד כמה סיבות) 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה? חוץ מהנאה.. יש הרבה מקרים שאפשר להזדהות עם השירים שלו 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? אכן 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000? אוהב קומבינציה של שניהם שחבל שלא קיימת, משהו בסגנון, אביב של היום בוגר ולא מרדן אך לא ממוסחר ברמות כמו היום. ואני עוד בנאדם שדברים כאלו לא מזיזים לו. 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה? עם כמה שזה ישמע כמו קלישאה, אין שיר שאני לא מתחבר אליו. יש שירים שאוהב יותר ואוהב פחות אבל את כולם אוהב 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! לילה, כי הוא פשוט יפה 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? זה פשוט בושה שאמן כמוהו התמסחר בצורה כזאת, וכמו שאמרתי קודם, אני בנאדם שהדברים האלה לא מזיזים לו אבל במקרה הזה, שנעשה כל כך במפגין ובעוצמה כל כך גדולה, באמת שזאת בושה.. ועל האוסף שירי אהבה אני אפילו לא צריך לדבר נמש ושירלי!! נו אז איך האזרחות? איתן גפן מוסר שלום

אני../images/Emo192.gif

1. כמה זמן אתה מעריץ את אביב גפן? חמש שנים בערך... 2. האם אתה מעריץ את השירים שלו ו/או את האישיות שלו? פעם את האישיות, היום זה יותר המוזיקה. 3. האם אתה חושב שלאביב גפן יש קול יפה? (זה נושא די שנוי במחלוקת חח...) אני חושבת שיש לו קול מיוחד, אבל יפה? לא ממש 4. האם אתה קונה את הדיסקים(איזה) שלו או צורב/מוריד מהאינטרנט? מורידה 5. איך באה לידי ביטוי הערצה שלכם כלפי אביב? שומעת את המוזיקה. 6. את מרגישים שלשירים שלו מלבד הנאה של אותו רגע יש השפעה על חייהם? אם כן, איזה? מוזיקה בכללי היא לא רק הנאה בשבילי, היא עושה לי משהו שונה מלבד הנאה. לא אפרט כאן. 7. אוהבים לשמוע את "בלאקפילד"? פחות. 8. אתם חושבים שאביב גפן "התבגר" - אם כן, איזה אביב אתם יותר אוהבים? הפרוע והמרדן של שנות ה-90 או אביב הבוגר והמאופק (נגיד..) של שנות ה-2000? אני חושבת שהוא התבגר משום מה עברו כמה שנים טובות. המרדן והפרוע הוא המישהו שיותר הערצתי שלא שם זין על כסף ודברים בסגנון. אבל לא נורא גם את אביב של היום למדתי לאהוב. 9. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם לא אוהבים/לא מתחברים - ולמה? - 10. תנו דוגמא לשיר של אביב שאתם אוהבים ומתחברים אליו והסבירו למה! למיואשים יש רק גורל- למה? כי יש לי חיבור כלשהו עם השיר. 11. אחרון חביב - מה דעתך על ההתמסחרות של אביב גפן והאם אתה בכלל חושב שהיא קיימת? מה דעתך למשל על האוסף "רק שירי אהבה" שנמכר בXXXXX? אתה לא חושב שדרך המכירה הזו הורידה קצת את הייחודיות והמיוחדות של אביב? אין ספק.

למעלה