הפורום כבר ממש מוצף

היללי 2

New member
וואי איזה חמודדד ../images/Emo23.gif

איזה סיפור יפהההה די באמת כל מה שכתבת ממש באמת נכוון... שיהיה לנו שנה טובהה... וסליחה אם פגעתיי

יקיר15

New member
ואוו ארוךך ומיוחדד

הודעה מדימה ואכן כל מילה במקום ... אסור לזלזל בשניה אחת בחיים שלנו כי כמו שהדס אמרה בשניה אנחנו יכולים לאבד מישהו יקר וגם לקבל אהבה חדשה... אני אנצל את השרשור הזה כדי לבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו ...
ואני מקווה שכולנו ניתכבת וניתתם בספר החיים
אוהב
יקיר

אביחיי!! :)

לא הספקתי לכתוב לך לפני שנכנס החג.. מצטערת.. אבל באמת כמו שכבר אמרתי לך ממש ריגשת אותי עם כל מה שכתבת... הסיפור בכלל... כי זה כ"כ מציאותי ואמיתי... אין לי מילים ואני לא יודעת איך להגיב לדבר כזה... אז סורי בקשר למשפט..
"נצלו כל רגע לבקש אחד מהשני, ולעשות דברים שלא הספקתם בשנה הקודמת. לפני שתפספסו את הרכבת." אמממ באמת זה משו שכדאי לחשוב עליו.. ולעשות חשבון נפש עם עצמך.. לפני "שנפספס את הרכבת" אני ינסה לתקן דברים שעשיתי.. ולבקש סליחה מכל מי שפגעתי בו.. אעע ואם פגעתי בך אני מצטערת
ודרך אגב, סליחה שהלכנו מוקדם אבל פחדנו לפספס את האוטובוס.. (*את הרכבת...
*) שנה טובה

אביחי 33

New member
../images/Emo6.gif

אני אמרתי לסיון שתלכו בסוף הגעתי לכותל רק ב 12 ורבע. ידעתי שאני אגיע מאוחר ובשביל 10 דק' לא שווה שתסתובבו לי ברחובות עד 1 וחצי בלילה

אביחיוש!!!../images/Emo41.gif

קודם כל ת=ו=ד=ה באמת על כל העזרה התמיכה הנתינה לפורום על הכול תודה ממש תודה! ריגשת אותי מאוד במה שכתבת במיוחד בסיפור ומה שהדס אמרה לך זה כלכך נכון בדקה כלכך הרבה דברים יכולים לקרות וצריך לנצל הכול כי אי אפשר לדעת מה יקרה בעוד דקה או שניה אי אפשר פשוט אי אפשר... אני מקווה גם שאני שייכת לשק של הצדיקים למרות שיש חטא שאני מודעת אליו וביקשתי סליחה ממי שעשיתי אתזה אבל זה לא נגמר עוד אבל אני ביקשתי סליחה והתנצלתי על הפגיעה...מעכשיו אני מתחילה באמת דף חדש בשנה בחיים בהכול דף חדש נקי וחלק..ומבקשת סליחה ממי שפגעתי העלבתי או כל דבר אחר סליחה מתוקים שלי!! השנה ב"ה תהיה שנה טובה ואני אשתדל לעשות מצוות ללא חטאים..=] אביחיוש תודה על הכול!שתהיה לך שנה טובה ומוצלחת שנה שכל מה שתרצה יתגשם בה!ת=ו=ד=ה! -שירק'י-

למעלה