הפורום לא ממש זז בימים האחרונים... שאלון

R h o n e

New member
הפורום לא ממש זז בימים האחרונים... שאלון ../images/Emo9.gif

1. שם: 2. תאריך לידה: 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): 4. סגנון מוזיקה אהוב: 5. שיר אהוב: 6. ספר אהוב: 7. סרט אהוב: 8. לבוש אהוב: 9. אייסייקו / מסנג'ר: 10. סדרת טלוויזיה אהובה: 11. דיסק אהוב: 12. זמר אהוב: 13. זמרת אהובה: 14. להקה אהובה: 15. בילוי מועדף: 16. משפט מוערך: 17. מסר לזולת: 18. אמוטיקון אהוב : 19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון
? 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: 25. אישיות שנואה: 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: 27. מעשן?: 28. שותה באופן קבוע?: 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: 30. יש לך בעל חיים? 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? 35. בכמה מהם כתבת? 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: 37. אתה מאמין באמונה שלמה? 38. דתי? 39. מסורתי? 40. מאמין בדת כלשהי? 41. צופה מושבע של הנפילים? 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: 43. בא לך לסיים את השאלון? 44. ועכשיו? 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום:

R h o n e

New member
מוזר, כשמישהו אחר נותן שאלון את ממלאה ולא

מתלוננת

חמדונה

New member
יודע מה? כן נכון. אני שונאת אותך ואתה קרצייה.

נו באמת... תתגבר כבר. אתה לא מספיק חשוב כדי שזה יהיה אישי...

....

1. שם: מור שמר. 2. תאריך לידה: 22.12.90. 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): תיכון. 4. סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי, רוק ופאנק רוק. 5. שיר אהוב: המון. 6. ספר אהוב: שומרת אחותי, התפסן, האפר של אנג'לה, לא בלי בתי ועוד... 7. סרט אהוב: שודדי הקאריביים. 8. לבוש אהוב: ג'ינסים, חצאיות וגופיות וי. 9. אייסייקו / מסנג'ר: [email protected], 271267481. 10. סדרת טלוויזיה אהובה: האלופה, חברים וכוכב נולד. 11. דיסק אהוב: חלולים, אביב גפן 3, אביתר בנאי (הראשון), עכשיו מעונן ועוד מלא. קשה לבחור אחד. 12. זמר אהוב: אביב, אריק איינשטיין, שלום חנוך. 13. זמרת אהובה: יהודית רביץ, נורית גלרון. 14. להקה אהובה: שייגעצ, אינפקציה, ביטלס, SUM41 ויוזלס. 15. בילוי מועדף: בתי קפה, מסיבות והופעות. 16. משפט מוערך: - 17. מסר לזולת: נצלו את החיים. 18. אמוטיקון אהוב :
19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: בממוצע שעה וחצי- שעתיים בתקופה הזאת, כי זה תחילת החופש אז נורא עמוסים וכל זה. 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: לא. 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ? כן. 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: איכס. 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: לא. 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: לא יודעת? 25. אישיות שנואה: למה לשנוא? 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: האמת שלא. 27. מעשן?: כן. 28. שותה באופן קבוע?: כן. 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: לא יודעת, לא מכירה אותו. 30. יש לך בעל חיים? כן. 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? לא. 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? לפעמים. 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? מה זה? 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? לא. 35. בכמה מהם כתבת? בכל חיי? 8-10. 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: מה זה השטויות האלה? 37. אתה מאמין באמונה שלמה? לא. 38. דתי? לא. 39. מסורתי? לא. 40. מאמין בדת כלשהי? לא. 41. צופה מושבע של הנפילים? אין לי יס. 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: מאיפה אני יודעת?! 43. בא לך לסיים את השאלון? כן. 44. ועכשיו? נו. 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: לילה טוב וסופשבוע נחמד. :)

TairAtias

New member
כלבי יומת מחר:(

גילו אצלו גידול סרטני. 1. שם: תאיר 2. תאריך לידה: 12.6.94 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): עולה לח' 4. סגנון מוזיקה אהוב:רוק, רוק ישראלי 5. שיר אהוב:מלאמלאמלא 6. ספר אהוב:רוץ ילד רוץ 7. סרט אהוב:לא יודע 8. לבוש אהוב:ערום 9. אייסייקו / מסנג'ר:מה איתם? 10. סדרת טלוויזיה אהובה:האלופה=] 11. דיסק אהוב:הממממ... כולם של אביב, אאוטומטיק פור דה פיפל של אר אי אמ, 1990? של פורטיסחרוף, טן של פרל ג'אמ........ 12. זמר אהוב:אביב גפן 13. זמרת אהובה:אין.. 14. להקה אהובה:פינק פלויד, אביב גפן והתעויוט, פרל ג'אמ, נירוונה, אר אי אמ 15. בילוי מועדף:זיוני שכל 16. משפט מוערך:"אני לא רוצה להגיד אמרתי לך אבל אמרתי לך" 17. מסר לזולת:יהיה טוב 18. אמוטיקון אהוב :
19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?:בערך כל זמן היקיצה שלי... 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?:משחקי רשת נחשב? באבל טראבל אחד ושתיים, באבלס [כן אני בקטע של בועות] 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ?הממ לפעמים 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: בוודאי 23. אתה נוחר כשאתה ישן?:אני לא יודע, אני ישן 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?:אני ישן! אני לא חושב כשאני ישן! 25. אישיות שנואה:פנינה רוזנבלום 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?:כן, בסוף לא היה לי מספיק כסף 27. מעשן?:לא 28. שותה באופן קבוע?:לא 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?:אחלה גבר 30. יש לך בעל חיים?יש, מחר כבר לא 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות?ברור 32. אתה מאמין באסטרולוגיה?לא אבל קורא הורוסקופ 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס?לא קראתיו 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים?לא 35. בכמה מהם כתבת?בערך 5 36. כתוב סיטואציה מאולתרת:איש אחד הלך הלך הלך נפל לבור אבא שלו בא ושפך עליו סומסום 37. אתה מאמין באמונה שלמה?בטח, אבל לא באמונה שלמה שלי באמונה שלמה של אחרים 38. דתי?לא 39. מסורתי?לא 40. מאמין בדת כלשהי?דת הבהאייםXD סתם לא 41. צופה מושבע של הנפילים?לא 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא:אם הייתי יודע לקרוא את קווי האורך והרוחב של מפת העולם התלוייה בחדר שלי הייתי אומר 43. בא לך לסיים את השאלון?כן 44. ועכשיו?לא 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום:שיטהפלתיאתהמאווררוכלהביתהתעורר

moriboy666

New member
שוב לא אראה. . . .

. שם: גל 2. תאריך לידה: 14.8 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'):צבא 4. סגנון מוזיקה אהוב: הכל בעיקרון..אין לי בעיה 5. שיר אהוב: תלוי בזמןים... 6. ספר אהוב: אני לא קורא.. 7. סרט אהוב: האחרון שראיתי היה 4ת המופלאים...אהוב? אמריקן פאי, אירוטריפ 8. לבוש אהוב: אממ לא ממשאיכפת לי.. חוצלה ומכנס או שרוואל 9. אייסייקו / מסנג'ר: 328510158 10. סדרת טלוויזיה אהובה: הפיג'מות לנצח 11. דיסק אהוב: תלוי בזמןים.. עכשיו אנ שומע את אוטוביוגרפי של כנסיית השכל.. 12. זמר אהוב: ברי סחרוף 13. זמרת אהובה: מישל פית'רסטון 14. להקה אהובה: התעויוט?חחח סתם. אממ רדיוהד אוונסנס 15. בילוי מועדף: אני לא יוצא לשומקום חוצמהופעות. 16. משפט מוערך: האשמה תמיד עליו 17. מסר לזולת: תהיו סבלניים איכפתיים.תנו כבוד אחד לשני ..כולנו בני אדם 18. אמוטיקון אהוב : מזה? 19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: כל היומ 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: לא משחק.. 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ?מה זה אומוטיקן? 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: אני לא אוהב יםםםםםם איכס. 23. אתה נוחר כשאתה ישן?:לא יודע..לא בדקתי 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: על מלא דברים 25. אישיות שנואה: ישראליות 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: לא.. אין לי מקום 27. מעשן?: לא 28. שותה באופן קבוע?: לא 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?:הא? 30. יש לך בעל חיים? לא 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות?לא 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? לא 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? לא 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? כן במקרה 35. בכמה מהם כתבת? לא יותר מ11 בטוח 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: מה? 37. אתה מאמין באמונה שלמה? לא 38. דתי?לא 39. מסורתי?לא 40. מאמין בדת כלשהי? לא 41. צופה מושבע של הנפילים?לא מהזה? 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא:WTH 43. בא לך לסיים את השאלון? דאמ כן. 44. ועכשיו? 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: תהיוחופשיים.

R h o n e

New member
אוקיי ../images/Emo9.gif

1. שם: רון 2. תאריך לידה: 26.5 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): כיתה ט' 4. סגנון מוזיקה אהוב: רוק 5. שיר אהוב: המון 6. ספר אהוב: הרבה 7. סרט אהוב: הרבה.. אמממ נראה לי אפקט הפרפר 8. לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה 9. אייסייקו / מסנג'ר: 397999041 במסן אין לי מקום 10. סדרת טלוויזיה אהובה:
האלופה
יריחו
11. דיסק אהוב: אביתר בנאי 12. זמר אהוב: אביב גפן 13. זמרת אהובה: - 14. להקה אהובה: כנסיית השכל 15. בילוי מועדף: הופעה 16. משפט מוערך: תן לשינוי לצמוח 17. מסר לזולת: תהיו חופשיים 18. אמוטיקון אהוב :
19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: כמה שיש 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: רולר קואסטר טייקון 2
21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ? ברור 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: תמיד 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: לפעמים 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: על בחורות ערומות :p חח סתם אין לי מושג 25. אישיות שנואה: נינט. 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: הרבה 27. מעשן?: כן ולא 28. שותה באופן קבוע?: בטח, מים חשובים לבריאות
29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: מוכשר נורא 30. יש לך בעל חיים? לא 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? לפעמים 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? קצת 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? כן
34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? כן 35. בכמה מהם כתבת? 20 בערך 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: הו יקירה שלי 37. אתה מאמין באמונה שלמה? כן 38. דתי? לא 39. מסורתי? בערך 40. מאמין בדת כלשהי? כן 41. צופה מושבע של הנפילים? לא 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: לא יודע 43. בא לך לסיים את השאלון? לא 44. ועכשיו ? לא 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: תודה לכולכם שקראתם את השאלון שלי.

Hosh17

New member
עוד מעט כנרת

1. שם: חופית 2. תאריך לידה: 4.8 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): עולה ליב' 4. סגנון מוזיקה אהוב: רוק ,בלוז,מטאל, פופ(לא מהארץ ) 5. שיר אהוב: יש המון.אממ בכלליות DON'T CRY של הגאנס 6. ספר אהוב: אם יש גן עדן 7. סרט אהוב: 8. לבוש אהוב: מה שנוח 9. אייסייקו / מסנג'ר: מסנג'ר 10. סדרת טלוויזיה אהובה: ארץ נהדרת? חחח 11. דיסק אהוב: אלג'יר-מנועים קדימה, אסף אמדורסקי-מנועים שקטים 12. זמר אהוב: שלום חנוך/ברי סחרוף/אביב/אסף אמדורסקי 13. זמרת אהובה: 14. להקה אהובה: אלג'יר,כנסיית השכל,לד זפלין,הדורס ועוד 15. בילוי מועדף: בתי קפה והופעות 16. משפט מוערך: 17. מסר לזולת: 18. אמוטיקון אהוב : 19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: הרבה 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: לא 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ? 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: לא 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: לא 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: על מה שאני חולמת 25. אישיות שנואה: ביבי נתניהו 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: כן 27. מעשן?: לפעמים 28. שותה באופן קבוע?: לא 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: לא מכירה 30. יש לך בעל חיים? כן 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? לא 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? לא 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? לא 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? לא 35. בכמה מהם כתבת? 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: בבלהללה 37. אתה מאמין באמונה שלמה? לא 38. דתי?לא 39. מסורתי? לא 40. מאמין בדת כלשהי? לא 41. צופה מושבע של הנפילים? לא 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: 43. בא לך לסיים את השאלון? לא 44. ועכשיו? לא 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: תכף יוצאת לכנרת וחוזרת יום ראשון בערב... סוף שבוע נעים

עונה =)

. שם: פרימה 2. תאריך לידה: 12/12/92 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): עולה לט' 4. סגנון מוזיקה אהוב: כל הסוגים של רוק 5. שיר אהוב: יש מלא... 6. ספר אהוב: הרבה... 7. סרט אהוב: היומן, רק ידידים, גיבור, סיילנט היל, כשהנערים שרים, ועוד סרט צרפתי על פרפרים 8. לבוש אהוב: רגיל אולי קצת זרוק.. 9. אייסייקו / מסנג'ר: 195563343 10. סדרת טלוויזיה אהובה: משפחת סימפסון, האנטומיה של גריי 11. דיסק אהוב: אוסף של בוב דילן 12. זמר אהוב: אביב, בוב דילן, bryan adams 13. זמרת אהובה: אבריל לאבין לפני כמה שנים 14. להקה אהובה: שייגעצ, coldplay, my chemical romance, bowling for soup 15. בילוי מועדף: לנגן בגיטרה, ים 16. משפט מוערך: 17. מסר לזולת: אם אתם רוצים משהו, תילחמו בשבילו.. 18. אמוטיקון אהוב :
19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: שעתיים 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: לא 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ? כן 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: ברור 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: לא נראה לי... 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: חלומות? על דברים שהייתי רוצה שיקרו או דברים שקראו באותו יום 25. אישיות שנואה: אני שונאת הרבה אנשים אבל לא עולה לי עכשיו אף אחד...חח 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: בטח, תמיד רציתי אחד כזה. 27. מעשן?: לא 28. שותה באופן קבוע?: לא 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: "הכתיבה שלו סוחפת ומעניינת.." 30. יש לך בעל חיים? לא... :( 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? לפעמים כשבא לי 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? כן 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? מזה? 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? לא 35. בכמה מהם כתבת? 1 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: פגשתי את שרק אתמול.. 37. אתה מאמין באמונה שלמה?לא 38. דתי? לא 39. מסורתי? לא 40. מאמין בדת כלשהי? לא 41. צופה מושבע של הנפילים? לא 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: ? 43. בא לך לסיים את השאלון? כן 44. ועכשיו? כן 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: יום נעים =)

מעיין51

New member
מזל שאלוהים ברא את יד ימין...

1. שם: מעיין 2. תאריך לידה: 4.11 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): י' 4. סגנון מוזיקה אהוב: רוק ומטאל 5. שיר אהוב: מממ יש המון 6. ספר אהוב: יש כמה.. שקרים יפים, אשתו של הנוסע בזמן, ואם תשאלו את אליס... [גם כמה טוב להיות פרח קיר נראה מעולה, עוד לא סיימתי אבל] 7. סרט אהוב: לא עולה לי.. 8. לבוש אהוב: לבוש נוח 9. אייסייקו / מסנג'ר: 317485633 10. סדרת טלוויזיה אהובה: חברים 11. דיסק אהוב: סרג'נט פפר 12. זמר אהוב: אביב גפן 13. זמרת אהובה: אין 14. להקה אהובה: הביטלס... 15. בילוי מועדף: לחלום 16. משפט מוערך: "אם תרצו אין זו אגדה" 17. מסר לזולת: אם תרצו אין זו אגדה 18. אמוטיקון אהוב :
19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: בערך 2 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: לא 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון?
22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: ברור, כל הזמן 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: לא שאני יודעת 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: חח 25. אישיות שנואה: מאיה בוסקילה 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: לא, אבל חשבתי לאמץ תנין 27. מעשן?: "קונה קופסת סיגריות אני לא מעשן"... לא 28. שותה באופן קבוע?: בטח, בעיקר מים 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: מרתקת [מי זה?][חח נכון שהמצאת שם?] 30. יש לך בעל חיים? לעצרי לא 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? לא 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? תלוי מה הם אומרים.. 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? לא יודעת מה זה בכלל 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? לא 35. בכמה מהם כתבת? מממ אולי 5... אבל ממש לא בקביעות.. 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: בחמש בבוקר השכמה, עם פיצוץ לכלייה, אמא במטבח מחפשת סכין, בכתה שאלו באיזה צבע, נראה ברזללללללללללללללללללללל ורק אני כתבתי אדום... ואבא מקווה, שאני לא מגלה.. שרק אותי בבית..... ככה מפנקים.. 37. אתה מאמין באמונה שלמה? "אני מאמין, אני מאמין, באמונה שלמה, בביאת המשיח [לא] אני אני מאמין! 38. דתי? לא 39. מסורתי? כן 40. מאמין בדת כלשהי? 41. צופה מושבע של הנפילים? שו נפילים? 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: אוף שאלות קשות יש פה.. 43. בא לך לסיים את השאלון? עד מאוד 44. ועכשיו? יותר 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: המורה הראתה לי איך באמת נראה ברזללללללללללללללללל, ואבא הראה לי דברים אחרים..... לכל המבוהלים..: זה שיר של אינפקציה...

אלינה מ

New member
עונה...

. שם: אלינה 2. תאריך לידה: 18.06.93 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): כיתה 4. סגנון מוזיקה אהוב: אמממ רוק או שקט... 5. שיר אהוב: "סוף העולם" ו"לא מכירים אותך" 6. ספר אהוב: לא קראתי לאחרונה ... אולי "כמעט אבוד"... 7. סרט אהוב: - 8. לבוש אהוב: סקיני 9. אייסייקו / מסנג'ר: 236401342 10. סדרת טלוויזיה אהובה: אמממ כרגע מסכים 11. דיסק אהוב: הראל מויאל, עם הזמן.. 12. זמר אהוב: הראל מויאל וכמובן אביב גפן! 13. זמרת אהובה: ריאנה לאד'עת 14. להקה אהובה: סינרגיה! 15. בילוי מועדף: חחח לא יודעת.. לטייל בקניון? חחח סתם 16. משפט מוערך: הם אומרים המסר, זה לא מה שחשוב עכשיו העיקר הכסף העיקר תיהייה כוכב.. [לא בדיוק משפט] 17. מסר לזולת:תן חיוך הכל לטובה 18. אמוטיקון אהוב :
19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: 3 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: לא בינתיים 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ? וואט?! 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: חחח כן... מה נראה לכם?! 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: לא חח 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: לאד'עת 25. אישיות שנואה: - 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: כן 27. מעשן?: לא 28. שותה באופן קבוע?: לא 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?:- 30. יש לך בעל חיים? כן, חתול 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? אמממ כן 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? לפעמים 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? לא! 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? לא וזה לא ממש מעניין אותי 35. בכמה מהם כתבת? 2? לא סופרת חח 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: אין כוח 37. אתה מאמין באמונה שלמה? - 38. דתי?לא 39. מסורתי? לא כל כך 40. מאמין בדת כלשהי? לא רק שלנו 41. צופה מושבע של הנפילים?אממ אפשר לומר שכן... אחלה סידרה 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא:- שיגעוןןןןןןןןןןןן 43. בא לך לסיים את השאלון? ברור 44. ועכשיו? נוווו 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: אמממ ביי

למעלה