הפורום לא ממש זז בימים האחרונים... שאלון

alwayschen

New member
בא טוב עכשיו..

1. שם: חן. 2. תאריך לידה: 23.9.1991 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): י"א. 4. סגנון מוזיקה אהוב: רוק, רוק ישראלי. 5. שיר אהוב: אולי. 6. ספר אהוב: אני כריסטיאנה פ. 7. סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו :) 8. לבוש אהוב: ג'ינס וגופייה. 9. אייסייקו / מסנג'ר: [email protected] 10. סדרת טלוויזיה אהובה: ממ...אין. 11. דיסק אהוב: יש מלא >< 12. זמר אהוב: אביב
עברי לידר. 13. זמרת אהובה: דנה ברגר, אורית שחף. 14. להקה אהובה: כנסיית השכל
15. בילוי מועדף: הופעות
16. משפט מוערך: אנחנו הורסים את עצמינו. 17. מסר לזולת: אין. 18. אמוטיקון אהוב :
XD 19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: 3...תלוי ברמת השיעמום שלי. 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: חחח לא. 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון
? רק בקטע של המקפיים לא בקטע של הריבוע :) 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: משתדלת שלא. 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: לא. 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: כשאני ישנה אני לא חושבת אבל לפני זה אני חושבת מלא....מרוב מחשבות אני לא נירדמת. 25. אישיות שנואה: נינט >< 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: כן! 27. מעשן?: לא. 28. שותה באופן קבוע?: לפעמים... 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: שהוא? 30. יש לך בעל חיים? כלב מדהים
31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? חח לא אבל לאנשים אחרים כן. 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? קצת. 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? חח לא קוראת פנאי פלוס. 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? פש...יפה...לא, לא ידעתי. 35. בכמה מהם כתבת? 3..4. 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: אין. 37. אתה מאמין באמונה שלמה? יאפ. 38. דתי? לא. 39. מסורתי? לא. 40. מאמין בדת כלשהי? היהדות? 41. צופה מושבע של הנפילים? חח לא. 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: 1.60 אורך ורוחב לא יודעת.. 43. בא לך לסיים את השאלון? חח לא. 44. ועכשיו? כן. 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: ביי.

ה ד ס ס

New member
סתם כי ממש ממש משעמם לי

1. שם: הדס 2. תאריך לידה: 28.01.1989 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): סיימתי י"ב 4. סגנון מוזיקה אהוב: מוזיקה ישראלית 5. שיר אהוב: וואי יש מלאאא 6. ספר אהוב: הנסיך הקטן 7. סרט אהוב: ארמגדון נראה לי 8. לבוש אהוב: מכנס וחולצת פולו 9. אייסייקו / מסנג'ר: 10. סדרת טלוויזיה אהובה: חברים, אחים ואחיות ופלורנטין 11. דיסק אהוב: יש הרבה אבל כרגע הראשון של אביתר בנאי 12. זמר אהוב: אביב גפן 13. זמרת אהובה: לא יודעת קרן אן אולי 14. להקה אהובה: 15. בילוי מועדף: להיות עם חברים ולכת לסרטים 16. משפט מוערך: "רק אדם הנשכח מהלב הוא מת" 17. מסר לזולת: תהיו ותרגישו 18. אמוטיקון אהוב :
19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: אני לא כל יום על המחשב אבל כשאני נמצאת אז שעתיים בערך 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: לא 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ? לא, הלוואי 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: אני לא אוהבת ים 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: לא 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: אני חולמת סביר להניח ואני לא ממש זוכרת על מה 25. אישיות שנואה: 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: כן 27. מעשן?: לא 28. שותה באופן קבוע?: לא 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: לא מכירה 30. יש לך בעל חיים? כן, הרבה. 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? לא 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? לא ממש 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? מה זה? 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? לא 35. בכמה מהם כתבת? 2 אולי 3 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: 37. אתה מאמין באמונה שלמה? מה? 38. דתי? לא 39. מסורתי? לא 40. מאמין בדת כלשהי? לא ממש 41. צופה מושבע של הנפילים? לא 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: לא יודעת 43. בא לך לסיים את השאלון? קצת וזה גם יקרה ממש בקרוב 44. ועכשיו? כנ"ל 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: סיימתי:) (?)

ח לו לים

New member
עונה..

1. שם: טל 2. תאריך לידה: 31.1 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): תיכון 4. סגנון מוזיקה אהוב: רוק,רוק ישראלי ופאנק. 5. שיר אהוב: ואו יש הרבה. 6. ספר אהוב: האפר של אנג'לה. 7. סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח 8. לבוש אהוב: ג'ינס וטי. 9. אייסייקו / מסנג'ר: [email protected] 333008285 10. סדרת טלוויזיה אהובה: הבורר 11. דיסק אהוב: אביתר בנאי-אביתר בנאי,חלולים (!) ויש עוד מלא. 12. זמר אהוב: מייקל ג'קסון,אביב,שלום חנוך ושלמה ארצי חח. 13. זמרת אהובה: אפרת גוש 14. להקה אהובה: SUB41 15. בילוי מועדף: ים , ארומה ,הופעות. 16. משפט מוערך: לא עולה לי בראש. 17. מסר לזולת: כל עוד יש לכם אפשרות תנצלו כל רגע. 18. אמוטיקון אהוב :
19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: שעתיים-שלוש 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: אמ,לא. 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון : לא חח 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: כן,גם עם החול. 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: כנראה שלא 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: על מה לא? 25. אישיות שנואה: לא שונאת. אבל לא מחבבת את ביבי נתניהו. 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: ברור..גם צינצילה סורית 27. מעשן?: כן 28. שותה באופן קבוע?: לא 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: מדהים מדהים! 30. יש לך בעל חיים? לא 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? לא,כי אני בעצמי כזו. 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? כן 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? שטו 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? לא 35. בכמה מהם כתבת? 3 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: ניצנים 37. אתה מאמין באמונה שלמה? לא 38. דתי? לא 39. מסורתי? לא 40. מאמין בדת כלשהי? לא 41. צופה מושבע של הנפילים? לא 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: - 43. בא לך לסיים את השאלון? כן ברור 44. ועכשיו? גם 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: יש יש יופי ביי.

יש לך אותי וזה המון אהובתי.

1. שם: יוני 2. תאריך לידה: 28.9.87 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): --------- 4. סגנון מוזיקה אהוב: רוק 5. שיר אהוב: love of my life 6. ספר אהוב: כיפה אדומה 7. סרט אהוב: ארמגדון. 8. לבוש אהוב: -------- 9. אייסייקו / מסנג'ר: 245270054 10. סדרת טלוויזיה אהובה: נמלטים 11. דיסק אהוב: אביתר בנאי החדש!! 12. זמר אהוב: אין 13. זמרת אהובה: 14. להקה אהובה: פלסיבו 15. בילוי מועדף: פאב, מסיבה, הופעות. 16. משפט מוערך: החיים יפים. 17. מסר לזולת: לא לזרוק את הנייר לאסלה זה עושה סתימה ( מפיצה עגבניה ). 18. אמוטיקון אהוב : אהההההההההההה?!?!?!?! 19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: שעה. 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: פאקמן 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ? 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: כן בטח הן החברות הכי טובות שלי. 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: מאיפה לי 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: על אהבה =[ 25. אישיות שנואה: אני אוהב את כולם, אסור לשנוא . 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: לא, אבל חשבתי לאמץ קוף אוסטרלי 27. מעשן?: כמובןןן =] 28. שותה באופן קבוע?: לעיתים 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: שימות. 30. יש לך בעל חיים? כן 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? לא 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? לא 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? לאא 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? יש מצב 35. בכמה מהם כתבת? 3, 4 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: אני לא טוב באילתורים 37. אתה מאמין באמונה שלמה? כן ולא .. לא ידוע 38. דתי? לא 39. מסורתי? כן 40. מאמין בדת כלשהי? 41. צופה מושבע של הנפילים? לאא 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: 43. בא לך לסיים את השאלון? כןןן 44. ועכשיו? עוד יותררר 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: שבת שלום לכולםםםםםםם.

תהיי אלוהים נחמדה..

1. שם: מור קורל 2. תאריך לידה: 17.4.91 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): תיכון, יא 4. סגנון מוזיקה אהוב: רוק נגיד.. 5. שיר אהוב: highwaystar היום 6. ספר אהוב: הנעלמים 7. סרט אהוב: נגוון, ארמגדון 8. לבוש אהוב: בגדים יפים 9. אייסייקו / מסנג'ר: יש ויש 10. סדרת טלוויזיה אהובה: נמלטים 11. דיסק אהוב: משין הד, דיפ פרפל 12. זמר אהוב: רן אלמליח
13. זמרת אהובה: אין 14. להקה אהובה: היום דיפ פרפל, בכללי גם אירוסמית 15. בילוי מועדף: הופעות, פאבים לאחרונה 16. משפט מוערך: פחמימות הן האויב 17. מסר לזולת: תעשו דיאטת דלת פחמימות!! 18. אמוטיקון אהוב : =) 19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: שעתיים 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: לא 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ? לא 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: כה 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: לא 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: לאחרונה על סיטואציות מהעבר עם אנשים שנעלמו 25. אישיות שנואה: אין 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: לא, אבל בא לי על ילד הודי 27. מעשן?: לא ממש 28. שותה באופן קבוע?: כן =\ 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: גאון (מי זה?) 30. יש לך בעל חיים? כה 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? לצערי כן 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? לא 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? לא מכירה 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? כה 35. בכמה מהם כתבת? 5 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: אני עובדת על זה 37. אתה מאמין באמונה שלמה? חחח לא 38. דתי? לא 39. מסורתי? חחחח לא 40. מאמין בדת כלשהי? לא 41. צופה מושבע של הנפילים? בחיים לא ראיתי את זה 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: התקלת אותי 43. בא לך לסיים את השאלון? לא הוא נפלא 44. ועכשיו? עוד יותר לא 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כבר נגמר?

גם אני עונה..../images/Emo70.gif

1. שם: עמית 2. תאריך לידה:13.2 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): עולה לתיכון 4. סגנון מוזיקה אהוב: רוק 5. שיר אהוב: יש הרבה...אבל בזמן האחרון אני שומע המון המון את משהו בין שנינו 6. ספר אהוב: ילדי יום ראשון..(פשוט זה הספר היחיד שבאמת קראתי אלא אם זבנג נחשב לספר...) 7. סרט אהוב: טיפשים בלי הפסקה 8. לבוש אהוב: טי שירט ומכנס דיקיס 9. אייסייקו / מסנג'ר: [email protected] 10. סדרת טלוויזיה אהובה: קוראים לי ארל!!! 11. דיסק אהוב: יש הרבה..בזמן האחרון Misery Is A Butterfly-Blonde Red Head 12. זמר אהוב: אביב גפן וחמי רודנר 13. זמרת אהובה: אין 14. להקה אהובה: יש הרבה..Blonde Red Head/Blackfield/Porcupine Tree/התעויוט/מוניקה סקס/שייגעצ/איפה הילד?/the beatles/the doors.. 15. בילוי מועדף: לצאת עם חברים 16. משפט מוערך: "רק מי שאוהב ללא תקווה יודע מהי אהבה." 17. מסר לזולת: זה לא יגמר עד שנדבר 18. אמוטיקון אהוב :אין 19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: הרבה בימים האחרונים...כי החברים בטיול של הצופים 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: fifa manager 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ? אין תשובה 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?:אההה...שלום שלום לא יותר מזה 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: לא אבל אני שר את מחכים למשיח של שלום חנוך..(באמת!!!) 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: אהבה 25. אישיות שנואה: היטלר/יוסי אבוקסיס/מאיר כהנא..ויש הרבה אנשים שאני שונא ברמה האישית אבל לא נפרט.. 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: לא אבל חשבתי על חזרזיר קטן מתוק 27. מעשן?: לא 28. שותה באופן קבוע?: לא...רק ביציאות עם חברים 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?:מי?! 30. יש לך בעל חיים? כן..כלב ו-2 חתולים 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? לא... 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? לפעמים.. 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? לא 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? לא אבל ריספקט.. 35. בכמה מהם כתבת? 1 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: אני הולך לישון 37. אתה מאמין באמונה שלמה? בביאת המשיח..ברור! 38. דתי?לא 39. מסורתי?לא 40. מאמין בדת כלשהי? דת האהבה..חח סתם 41. צופה מושבע של הנפילים?לא 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא:מה? 43. בא לך לסיים את השאלון? לא 44. ועכשיו? לא 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום:היה טוב טוב שהיה וחבל שנגמר

bazmaster

New member
קפטן ג'ק מפליג למרחק כל היוםםם

1. שם: אמיר 2. תאריך לידה:16-6-89 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): סיימתי בצפר, לפני צבא 4. סגנון מוזיקה אהוב: הרבה...כל מה שנשמע לי יפה 5. שיר אהוב: אחד רק? 6. ספר אהוב: בסימן ונוס 7. סרט אהוב: צומת וולקן 8. לבוש אהוב: שרוול וחולצה מעפנה 9. אייסייקו / מסנג'ר: איציק :345099652 10. סדרת טלוויזיה אהובה: טופ גיר\פמלי גיי 11. דיסק אהוב: מציאות נפרדת-היהודים 12. זמר אהוב: מיט לוף 13. זמרת אהובה: ריטה 14. להקה אהובה: פינק פלויד 15. בילוי מועדף: פאב\סופש בגולן 16. משפט מוערך: שניצל זה הכי אחי 17. מסר לזולת: עוף 18. אמוטיקון אהוב :
19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: 1-2 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: פלייט סימולטור X, סוליטר,סלייב זירו, באבלס 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ?לא 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: חסיסה 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: קצת 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?:על שינה 25. אישיות שנואה: אתה! בעעע 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?:איך ידעתם? 27. מעשן?: נרגילה 28. שותה באופן קבוע?: ברור, כל יום ב13:23 עד 19:43 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: מרגש אותי... 30. יש לך בעל חיים? הדוב הסיבירי ...וכלב 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות?מרביץ ומלקה אותם בחגורות 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? לא ממש 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס?שו? 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? לא ממש אכפת לי 35. בכמה מהם כתבת? 1799 36. כתוב סיטואציה מאולתרת:שניצל תירס 37. אתה מאמין באמונה שלמה? אולי 38. דתי?לא 39. מסורתי?לא 40. מאמין בדת כלשהי?בערך 41. צופה מושבע של הנפילים?כן 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא:68923\28963 43. בא לך לסיים את השאלון? לאאאאא 44. ועכשיו? אולי 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום:ביי

אלכסהה

New member
|כוכב|

1. שם: אלכס 2. תאריך לידה: 3/12/91 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): תיכון 4. סגנון מוזיקה אהוב: פאנק רוק, רוק ישראלי, רוק בכללי 5. שיר אהוב: כן ממש 6. ספר אהוב: המקרה המוזר של הכלב, דמי מפתח 7. סרט אהוב: ארמגדון, שישי הפוך 8. לבוש אהוב: הכל, בכל המינים 9. אייסייקו / מסנג'ר: [email protected], 226097839 10. סדרת טלוויזיה אהובה: חברים, סאותפארק, מועדון לילה, משחק מכור 11. דיסק אהוב: פצעים ונשיקות, בוקר טוב, ממנטו מורי, עומד על נייר, יציאה 12. זמר אהוב: אביב, ירמי, שלום חנוך 13. זמרת אהובה: יהודית רביץ, דנה ברגר 14. להקה אהובה: FOB, מוניקה, שייגעצ, רדיוהד 15. בילוי מועדף: הופעות, עם חברים לא משנה איפה 16. משפט מוערך: - 17. מסר לזולת: - 18. אמוטיקון אהוב :
19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: יותר ממה שהייתי רוצה 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: לא 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ? לא 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: לא 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: לא 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: לויודעת 25. אישיות שנואה: הרב עובדיה 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: חחחחח מצחיק שאתם שואלים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח 27. מעשן?: לא 28. שותה באופן קבוע?: לא 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: WTF 30. יש לך בעל חיים? לא 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? כן חח 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? לא ממש 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? לא מכירה 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? לא 35. בכמה מהם כתבת? אינלי מושג 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: - 37. אתה מאמין באמונה שלמה? באלוהים האמיתי, האלוהים שלכם הוא לא האלוהים שלי (ווא איזה שנינות) 38. דתי? לא 39. מסורתי? לא 40. מאמין בדת כלשהי? אני יהודייה 41. צופה מושבע של הנפילים? אינלי יס 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: WTF 43. בא לך לסיים את השאלון? לגמריי 44. ועכשיו? שתוק 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: דיי זה נגממממר (אללה ביט
)

הקצין הג'ינג'י (מחר בשעה הזו כבר אחרי הופעה):

1. שם: עומר. 2. תאריך לידה:24.3.1984 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): קצין, שנה חמישית בצבא. 4. סגנון מוזיקה אהוב: ישראלי, בעיקר רוק. 5. שיר אהוב: "גג" של הג'ירפות. 6. ספר אהוב: "חוות החיות". 7. סרט אהוב: טרילוגיית "המסור". 8. לבוש אהוב: ג'ניס וסריג. 9. אייסייקו / מסנג'ר: 173-195-279 [email protected]. 10. סדרת טלוויזיה אהובה: "נשואים פלוס". 11. דיסק אהוב: "ממנטו מורי". 12. זמר אהוב: אביב גפן, עברי לידר. 13. זמרת אהובה: הייתי הולך להופעה של יהודית רביץ. 14. להקה אהובה: "היהודים". 15. בילוי מועדף: פאב. 16. משפט מוערך: "בתי הקברות מלאים באנשים, שאין להם מחליף". 17. מסר לזולת: תהיו טובים. 18. אמוטיקון אהוב : מה זה? 19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: בסופ"שים, הרבה. 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה? C&C החדש. 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ? לא יודע מה זה. 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: שונא ים. 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: כן. 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: בחורות. 25. אישיות שנואה: ביבי. 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: פעם, מזמן. 27. מעשן?: לא. 28. שותה באופן קבוע?: לא קבוע, אבל שותה. 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: טובה. 30. יש לך בעל חיים? לא. 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? משתדל. 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? לא ממש. 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? לא מכיר. 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? כן. 35. בכמה מהם כתבת? בערך 10. 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: עייף מידי. 37. אתה מאמין באמונה שלמה? מאמין. 38. דתי? לא. 39. מסורתי? כן. 40. מאמין בדת כלשהי? יהודי 100%. 41. צופה מושבע של הנפילים? לא. 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: 6 על 7. 43. בא לך לסיים את השאלון? כן. 44. ועכשיו? יותר. 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: בתקווה שאביב לא יבוא עייף מחר, ויתן הופעה יותר ארוכה מהקודמת.

../images/Emo85.gif

1. שם: שירן 2. תאריך לידה: 9.6 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): איף איף 4. סגנון מוזיקה אהוב: רוק 5. שיר אהוב: לילות לבנים 6. ספר אהוב: כל סדרת קובן, משוואה עם נעלם מישהו לרוץ איתו יש המון 7. סרט אהוב: נערה בהפרעה, אפקט הפרפר וסיכון מחושב 8. לבוש אהוב: 9. אייסייקו / מסנג'ר: יש ויש 10. סדרת טלוויזיה אהובה: האוס, חברים הבורר האלופה 11. דיסק אהוב: איף 12. זמר אהוב: אביב 13. זמרת אהובה: אורית 14. להקה אהובה: היהודים, פינק פלויד 15. בילוי מועדף: פאב הופעה 16. משפט מוערך: 17. מסר לזולת: 18. אמוטיקון אהוב : 19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: פחות משעה 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: סוליטר מידי פעם 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ? 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: שיחות נפש 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: לא 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: לא חושבת 25. אישיות שנואה: או 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: לא 27. מעשן?: כן 28. שותה באופן קבוע?: כבר לא 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?:אין לי מושג מיהו 30. יש לך בעל חיים? לא 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות?לא 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? לא 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? כמובן זו התורה החדשה לא? 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? מרתק 35. בכמה מהם כתבת? אין לי מושג 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: ואם לא מתחשק לי? 37. אתה מאמין באמונה שלמה? לא 38. דתי?לא 39. מסורתי? לא 40. מאמין בדת כלשהי? לא 41. צופה מושבע של הנפילים?לא 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא:אה? 43. בא לך לסיים את השאלון?מאוד 44. ועכשיו? עדיין 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום:

CryForTheMoon

New member
שבת שלום../images/Emo20.gif

1. שם: אביב דקל.
2. תאריך לידה: 30.4.89
3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): אחרי תיכון, לפני צבא.
4. סגנון מוזיקה אהוב: לא ברור.
5. שיר אהוב: -
6. ספר אהוב: -
7. סרט אהוב: הבועה.
8. לבוש אהוב: פשוט.
9. אייסייקו / מסנג'ר: 219617848,[email protected]
10. סדרת טלוויזיה אהובה: :\
11. דיסק אהוב: -
12. זמר אהוב: -
13. זמרת אהובה: -
14. להקה אהובה: -
15. בילוי מועדף: בתי קפה\ פאבים.
16. משפט מוערך: תנו לחיות לחיות.
17. מסר לזולת: תעשו אהבה.
18. אמוטיקון אהוב :-
19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: המון !
20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: לא, שונאת.
21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ?-
22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: לא הולכת לים בדרך כלל.
23. אתה נוחר כשאתה ישן?: לא.
24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: -
25. אישיות שנואה: מרגול.
26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: כן, למה לא..
27. מעשן?: כן. סיגריות.
28. שותה באופן קבוע?: לא.
29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?:משו.
30. יש לך בעל חיים? כן.
31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות?לא.
32. אתה מאמין באסטרולוגיה? כן.
33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? -
34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? לא.
35. בכמה מהם כתבת? קרוב ל-8.
36. כתוב סיטואציה מאולתרת: -
37. אתה מאמין באמונה שלמה? -
38. דתי?לא!
39. מסורתי? לא!
40. מאמין בדת כלשהי? לא!
41. צופה מושבע של הנפילים?לא!
42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא:-
43. בא לך לסיים את השאלון? כן, חרא של שאלון!
44. ועכשיו? עוד יותר בא לי.
45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום:-

Forever NemeSh

New member
משעמם לי ../images/Emo122.gif

1. שם: טל 2. תאריך לידה: 25/9/86 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו') צבא, סיימתי, תודה. 4. סגנון מוזיקה אהוב: מממ.. זה מגוון
5. שיר אהוב: Poison- Alice Cooper 6. ספר אהוב: שעות מתות 7. סרט אהוב: נוטינג היל 8. לבוש אהוב: הפיג'מה שלי 9. אייסייקו / מסנג'ר: יש לי.. מי שירצה יבקש. 10. סדרת טלוויזיה אהובה: חברים, האלופה 11. דיסק אהוב: וואו. 12. זמר אהוב: אביב גפן 13. זמרת אהובה: לאידעת 14. להקה אהובה: יש יותר מידי 15. בילוי מועדף: קפואירה וים 16. משפט מוערך: "אם אין לך משהו חשוב להגיד, עדיף שלא תגיד כלום!" 17. מסר לזולת: חיה ותן לחיות. 18. אמוטיקון אהוב :
19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: הרבה. 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: באבל טרבל
21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון
? מאוד
22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: ברור, הכי כיף לשחות עם חיות שקופות. 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: כשאשמע את עצמי ישנה אודיע לכם. 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: על זה שלא בא לי לקום 25. אישיות שנואה: היטלר 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: בטח, להתכרבל איתו במיטה יכול להיות נהדר, חימום תמידי. WTF?!?!?! 27. מעשן?: הפסקתי, תודה 28. שותה באופן קבוע?: לפעמים עם חברים וזה.. 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: לא חושבת. 30. יש לך בעל חיים? כן.
31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? לא, אני אחת כזו בעצמי. 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? כן 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? לא, אבל אני מאמינה במדור הרכילות
34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? נו ו..? 35. בכמה מהם כתבת? השאלה היא כמה מהם ניהלתי! מואהאהאהא! 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: אני יושבת מול המחשב ועונה על השאלון ההזוי והמיותר הזה. 37. אתה מאמין באמונה שלמה? לפעמים 38. דתי? לא 39. מסורתי? כנראה 40. מאמין בדת כלשהי? הכל יכול להיות 41. צופה מושבע של הנפילים? לא 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: בין שמים וארץ 43. בא לך לסיים את השאלון? מאוד 44. ועכשיו? נו כבר 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: יאללה ביי!

R h o n e

New member
../images/Emo122.gif אבל מדור הריכולות זה מחיר התהילה ../images/Emo6.gif

Bambi di

New member
תמיד זה אני מולי.

1. שם: עדי 2. תאריך לידה: 26.2 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): עולה לי' 4. סגנון מוזיקה אהוב: רוק 5. שיר אהוב: תלוי במצברוח 6. ספר אהוב: התפסן בשדה השיפון 7. סרט אהוב: פורסט גאמפ, כנפיים שבורות 8. לבוש אהוב: לאדעת 9. אייסייקו / מסנג'ר: 10. סדרת טלוויזיה אהובה: האוס, חברים 11. דיסק אהוב: עכשיו מעונן, אביב גפן 3, חלולים, רכבות, אביתר בנאי הראשון...יש מלא 12. זמר אהוב: אביב גפן 13. זמרת אהובה: ענבל פרלמוטר 14. להקה אהובה: אלג'יר 15. בילוי מועדף: שינה
16. משפט מוערך: אני מתפלל שתהיי שלי, למען אוכל אותך לשכוח... 17. מסר לזולת: אנערף 18. אמוטיקון אהוב :
19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: שלוש-ארבע שעות 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: לא משחקת 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ? כן 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: רק כשיש להן דברים חשובים להגיד 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: לא! 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: אני לא יודעת, אני ישנה.. .. .. 25. אישיות שנואה: היטלר? 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: אהההה לא 27. מעשן?: כן 28. שותה באופן קבוע?: לא אלכוהול 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: לא מכירה אותו 30. יש לך בעל חיים? חתול 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? לא... 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? לא 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? מה זה? 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? שיאללה 35. בכמה מהם כתבת? 5? 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: יאלללללה 37. אתה מאמין באמונה שלמה? לא 38. דתי? לא! 39. מסורתי? לא... 40. מאמין בדת כלשהי? לא 41. צופה מושבע של הנפילים? לא 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: מהה 43. בא לך לסיים את השאלון? כם 44. ועכשיו? אמממממממ כן 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: פיס אאוט. סתם. שבת שלום

ליהי54

New member
..........

1. שם: ליהי 2. תאריך לידה: 9.11.91 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): עולה לי'. 4. סגנון מוזיקה אהוב: בעיקר רוק וסגנונותיו... 5. שיר אהוב: רוקט קווין - גאנז&רוזס. 6. ספר אהוב: X 7. סרט אהוב: הטינה 8. לבוש אהוב: "פריק, גותי קשוח ואפל" XD [הכותבים בארכיון יבינו] 9. אייסייקו / מסנג'ר: [email protected] 10. סדרת טלוויזיה אהובה: האלופה! 11. דיסק אהוב: use your illusion 1+2 12. זמר אהוב: אביב גפן
13. זמרת אהובה: אפרת גוש 14. להקה אהובה: גאנז&רוזס
15. בילוי מועדף: הופעות
16. משפט מוערך: "יש הרבה בנים בים... אז שיטבעו כבר!" 17. מסר לזולת: העולם הוא עגול. 18. אמוטיקון אהוב : 19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: כמה שיותר.. 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: לא משחקת.. 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ? 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: לא ניסתי את זה אף פעם.. 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: חחחחח יש מצב
24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: צריך לקום מוקדם?
25. אישיות שנואה: רוני סופרסתם 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: כן... 27. מעשן?: כן ! 28. שותה באופן קבוע?: וואלה לא ממש... 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: אה?! 30. יש לך בעל חיים? כן 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? במידת הצורך 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? לפעמים 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? לא! 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? מאיפה אני יודעת?! 35. בכמה מהם כתבת? 4-5... 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: ................................ 37. אתה מאמין באמונה שלמה? לא. 38. דתי? לא. 39. מסורתי? לא. 40. מאמין בדת כלשהי? לא.. 41. צופה מושבע של הנפילים? לא.. 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: 43. בא לך לסיים את השאלון? כן 44. ועכשיו? מאוד! 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: אתה חופר

מכושפת15

New member
../images/Emo180.gif

1. שם: מילנה 2. תאריך לידה: 10.9.1991 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): עולה לי"א 4. סגנון מוזיקה אהוב: רוק ישראלי 5. שיר אהוב: יש הרבה, אבל בעיקר נשל הנחש, Evanescence - Everybody's Fool, שיר למעלות ועברי לידר- כמה כוכב 6. ספר אהוב: נערה עם עגיל פנינה 7. סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו 8. לבוש אהוב: ג'ינס וטישירט 9. אייסייקו / מסנג'ר: מסנג'ר 10. סדרת טלוויזיה אהובה: מכושפות, חברים 11. דיסק אהוב: עברי לידר- LIVE CD 12. זמר אהוב: אביב ועברי 13. זמרת אהובה: קלי קלארקסון ואיימי לי 14. להקה אהובה: סינרגיה ואוונסנס 15. בילוי מועדף: מסיבה 16. משפט מוערך: תנצל כל רגע בחיים 17. מסר לזולת: ^ 18. אמוטיקון אהוב:
19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: הרבה 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: רולר קוסטר 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ? :S 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: ממש לא 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: לא!
24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: שאלה מוזרה 25. אישיות שנואה: - 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: ממש לא 27. מעשן?: לא 28. שותה באופן קבוע?: לא 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: 30. יש לך בעל חיים? לא 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? לא ממש 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? לא מכירה 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? כן 35. בכמה מהם כתבת? לא ספרתי 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: 37. אתה מאמין באמונה שלמה? כן 38. דתי? בנתיים לא 39. מסורתי? כן 40. מאמין בדת כלשהי? כן 41. צופה מושבע של הנפילים? עוד לא 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: 43. בא לך לסיים את השאלון? מאוד 44. ועכשיו? 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום:

כולם אומרים עליך כל מיני דברים.....

1. שם: מיה 2. תאריך לידה: 15.12.90 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): תיכון..י"א 4. סגנון מוזיקה אהוב:שומעת הכל..בעיקר רוק וכאלה אבל אין לי בעיה עם שומדבר.. 5. שיר אהוב: סטרוי טו הבן 6. ספר אהוב: אין לי שמץץץץץץ 7. סרט אהוב: אין לי מושג 8. לבוש אהוב: אין ממש..מה שבא לי באותו רגע :) 9. אייסייקו / מסנג'ר: יש ויש 10. סדרת טלוויזיה אהובה: האלופה..בקושי רואה טלויזיה... 11. דיסק אהוב: דרק סיד אוף דה מון נראלי..לא יודעת. 12. זמר אהוב: אביב גפן חחח 13. זמרת אהובה: לא מתה על זמרות..ממש בקטנה 14. להקה אהובה: פיי איזה שאלות חרושות! 15. בילוי מועדף: לישון ולאכול..אחלה בילוי. 16. משפט מוערך: שקרן מי שמאושר 17. מסר לזולת: יאלללללללללללהה 18. אמוטיקון אהוב :
זה נחמד חח 19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: עכשיו בחופש הרבה....כל הלילה כמעט 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: אממממ כבר לא.. 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון
?חחחח לא ממש.. 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: כן זה הדבר הראשון שאני עושה...סתם אבל פעם לקחתי גור מדוזות בדלי שהיתי קטנה וזה נאבד לי בחוף..תכננתי לקחת אותו הביתה ולטפל בו וזה.. 23. אתה נוחר כשאתה ישן?: חח כשאני חולה אז עדיף לישון על הרצפה..... 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: אממממ על.......ZZZZZZZZZZZZZZZZZ 25. אישיות שנואה: מירב מיכאלי.....היא מפחידה אותי למען האמת..... 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: חשבתי לאמץ דב פנדה זה כזה חמוד ושמןןןןן 27. מעשן?: לא ממש 28. שותה באופן קבוע?:לא שותה 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?:וואלה אחד הטובים....חחח סתם מה זה? 30. יש לך בעל חיים? חחחח בצלחת 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות?להורים שלי...כן 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? לפעמים.. 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס?לא יודעת מה זה 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? לא.. 35. בכמה מהם כתבת? אממממ לא יודעת.. 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: אני הולכת לישוןןןןןןן!!!!כבר 6 בבוקר פאק! 37. אתה מאמין באמונה שלמה? בעצמי..כן 38. דתי?ההורים,אני לא 39. מסורתי? לא 40. מאמין בדת כלשהי? לא 41. צופה מושבע של הנפילים?אין לי את זה 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא:מה פירוש? 43. בא לך לסיים את השאלון? לא..משעמם לי 44. ועכשיו? וואלה עדין לא..... 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: לכו לדיזינגוף סנטר ותראו את סיגי....היא חיה....

hagzi

New member
למה אני לא ביער?!../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

1. שם: הגר 2. תאריך לידה: 9.9.90 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): תנו לגמור את התיכון קודם 4. סגנון מוזיקה אהוב: מוזיקה טובה... אני לא חושבת שצריך לחלק לסגנונות 5. שיר אהוב: משתנה 6. ספר אהוב: ג'ונתן לווינגסטון השחף- ריצ'ארד באך 7. סרט אהוב: שיער, מולין רוז', פורסט גאמפ 8. לבוש אהוב: כמה שיותר נוח 9. אייסייקו / מסנג'ר: [email protected] 10. סדרת טלוויזיה אהובה: חברים 11. דיסק אהוב: פצעים ונשיקות\ מוניקה סקס 12. זמר אהוב: שלום חנוך 13. זמרת אהובה: אין ספיציפית 14. להקה אהובה: מוניקה סקס 15. בילוי מועדף: איפה שיש חברים 16. משפט מוערך: אין לי כוח, אני לא זוכרת אותו בדיוק 17. מסר לזולת: peace&love 18. אמוטיקון אהוב :
19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: שעתיים שלוש 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: לא משחקת... אולי סוליטר 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון
? לא כל כך... השיער שלי הוא לא נענע ואין לי משקפיים 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: לא ממש... אלא אם ישאלו אותי מה השעה
23. אתה נוחר כשאתה ישן?: לא 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: על כמה שאני עייפה 25. אישיות שנואה: לא עולה לי בראש 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: עלה לי פעם אבל רק בצחוק 27. מעשן?: לא 28. שותה באופן קבוע?: כן... מים כן 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: אין לי דעה 30. יש לך בעל חיים? לא 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? לא 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? כשהתחזית טובה 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? מה זה? 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? וואלה? 35. בכמה מהם כתבת? שלושה או ארבעה 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: מה תעשו אם חציל בצבע תכול שמיים בעל מתומנים בצבעים סגולים ירוקים ייגש אליכם ברחוב ויבקש סיגריה? 37. אתה מאמין באמונה שלמה? לא 38. דתי? לא 39. מסורתי? לא 40. מאמין בדת כלשהי? לא 41. צופה מושבע של הנפילים? לא 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: לא יודעת 43. בא לך לסיים את השאלון? כן בקשה 44. ועכשיו? טוב די 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: ביי

Elluli

New member
עונה נה נה

1. שם: אלה 2. תאריך לידה: 1.9 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): צבא 4. סגנון מוזיקה אהוב: רוק [ישראלי בעיקר] 5. שיר אהוב: into the fire 6. ספר אהוב: ארוכה הדרך למטה 7. סרט אהוב: ספרות זולה 8. לבוש אהוב: ג'ינס וחולצה? אנערף 9. אייסייקו / מסנג'ר: מי שירצה יקבל :] 10. סדרת טלוויזיה אהובה: חברים (גם אחרי שראיתי את כל הפרקים מיליון פעם), איש משפחה 11. דיסק אהוב: קשה להצביע על אחד 12. זמר אהוב: כנ"ל 13. זמרת אהובה: לא נראה לי שיש 14. להקה אהובה: טוב דיי. 15. בילוי מועדף: בד"כ זה או לשבת בלילה בים עם חברים וגיטרות או לשבת בפאב כלשהו 16. משפט מוערך: 17. מסר לזולת: נצלו כל רגע עם אנשים שאתם אוהבים, אתם לא יודעים מתי הם יעלמו לכם... 18. אמוטיקון אהוב :
19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: אני בבסיס כל השבוע, בסופ"ש לרוב זה בשביל המוזיקה 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: יצור כזה שמפוצץ בועות P: 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון
? לא P: 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: לא
23. אתה נוחר כשאתה ישן?: רק כשאני מצוננת 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: לא יודעת, ישנתי. 25. אישיות שנואה: וואו, עדיף שאני אפילו לא אתחיל את הרשימה D: 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: לא, אבל קואלה כן! 27. מעשן?: כן 28. שותה באופן קבוע?: סופ"שים 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: אין תגובה 30. יש לך בעל חיים? הכלב שלי מת היום \: 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות? לא, אני גם קצת כזאת P: 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? לא ממש 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? מה יש להאמין? 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? כן 35. בכמה מהם כתבת? 10 גג 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: אלה בבסיס, חייבת הפסקה מהעבודה. ברחה לעמדת האינטרנט ועונה על שאלון. 37. אתה מאמין באמונה שלמה? שהיא עשתה טעות קשה? 38. דתי? לא 39. מסורתי? לא 40. מאמין בדת כלשהי? לא 41. צופה מושבע של הנפילים? לא 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: WTF 43. בא לך לסיים את השאלון? עוד לא 44. ועכשיו? עוד קצת 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: למישהו יש אש?

galush29

New member
בוהו:-O

1. שם: גל:] 2. תאריך לידה: 29.8 3. השכלה (צבא, כיתה, אוניברסיטה, עבודה וכו'): עולה לכיתה י' 4. סגנון מוזיקה אהוב: רוק וקצת פאנק 5. שיר אהוב: קשה לבחור אחד!יש המון 6. ספר אהוב: לא קוראת ספרים 7. סרט אהוב: רקוויאם לחלום הסרט הכי מדהים שראיתי בחיי
8. לבוש אהוב: ג'ינס וטישרט 9. אייסייקו / מסנג'ר: 217515400 10. סדרת טלוויזיה אהובה: איש משפחה=]] 11. דיסק אהוב: זה רק אור הירח-אביב גפן,חלולים-אביב גפן,meds-placebo 12. זמר אהוב: אביב גפן 13. זמרת אהובה: אין 14. להקה אהובה: פורקיופיין טרי ופלסיבו 15. בילוי מועדף: הופעות=]או שאין בררה אז לג"ש כרגיל 16. משפט מוערך: "אם תביא למישהו דג,יהיה לו דג" אפרת גאון:] 17. מסר לזולת: 18. אמוטיקון אהוב :
=] 19. כמה שעות בממוצע אתה מקדיש למחשב ביום?: כל הזמן שמשעמם לי חח 20. אתה משחק במשחקי מחשב? איזה?: לא משחקת 21. האם אתה מזדהה עם האמוטיקון ? 22. כשאתה הולך לים, אתה נוהג לשוחח עם מדוזות?: הממ,תנו לי לחשוב על זה.............לא!
23. אתה נוחר כשאתה ישן?: לא יודעתXD 24. על מה אתה חושב כשאתה ישן?: כל פעם משהו אחר 25. אישיות שנואה: מאיה בוסקליה 26. חשבת פעם לאמץ דוב סיבירי?: האמת שרציתי דוב נמלים..טוב נסתפק בזה 27. מעשן?: לא 28. שותה באופן קבוע?: לא 29. מה דעתך על כתיבתו של הפרופסור מילרם פרוזננסקרינסקי?: OOמקווה שאני לא היחידה שלא יודעת מיזה 30. יש לך בעל חיים? לא!!!! 31. האם אתה מטיף מוסר לאנשים חסרי שפיות?אם הם חשובים וקרובים אליי אז כן 32. אתה מאמין באסטרולוגיה? שבא ליP: 33. מאמין במדור "מחיר התהילה" של פנאי פלוס? לא 34. הידעת שבתפוז מעל 1800 פורומים? לא 35. בכמה מהם כתבת? 4-5 36. כתוב סיטואציה מאולתרת: 37. אתה מאמין באמונה שלמה? 38. דתי? 39. מסורתי? 40. מאמין בדת כלשהי? 41. צופה מושבע של הנפילים?לאP: 42. קווי אורך ורוחב שבהם אתה נמצא: OO 43. בא לך לסיים את השאלון? כן,דיי 44. ועכשיו? עוד יותר 45. כל הכבוד על סיום השאלון. מילות סיום: משעמם לי

למעלה