הפורום ללא המנהלות

אני רואה את זה ככה:

הפורום הזה הוא ממש טוב (עדיין ) פורום פתוח שאנשים מ"בחוץ" מגיעים אליו כאורחים, משתפים במצוקה, מקבלים מענה שעוזר או לא - והולכים להם.
מצד שני, התפתחה כאן (או התפתחה על הירח ועברה לכאן ) קהילה של כותבות(/ים ) שרואה בפורום סוג של קבוצת תמיכה/מועדון חברתי. ככותבות קבועות גם ככה הגבנו פעמים רבות ל"חדשים" (אם כי היו מצבים שרק הפסיכולוגיות הגיבו, בעיקר כשהשאלות היו קצרות ודרשו מידע פסיכולוגי ספציפי , נראה לי ), ונוכל להמשיך לעשות זאת גם ללא ניהול בינתיים. לא צריך בשביל זה מתנדבות עם ימים קבועים. צריך רק מודעות ורצון לשמור על הקיים כבר ביננו, ותחושה של אחריות כלפי פנים חדשות שמופיעות כאן - שכל מי שנכנסת עם מעט זמן ופניות תשתדל להתייחס ולענות לא רק לחברותיה אלא גם לכותבים חדשים או לכאלה שבאופן נורמלי לא היתה מתחברת אליהם - כי כרגע זה לא מצב נורמלי - זה מצב שדורש מאמץ מעבר לרגיל.

הפונקציה היחידה שכן דורשת תואר רשמי של "מנהלת הפורום" אינה הפונקציה התמיכתית אלא דווקא השיטורית . היכולת למחוק ולחסום . לשם כך דרוש מישהו שעיתותיו בידיו ושמצטיין בהגינות והסבלנות. ושיהיה אדם אחד קבוע מבחינת הנהלת הפורומים. לא כמה ברוטציה .

לכתוב להנהלת הפורומים, נראה לי

לכתוב מסר אישי שממוען לניק "הנהלת הפורומים"

Gali04

New member
איך אפשר להישאר אדישה לטרפת הזו?

ממה את עשויה קוסמת?

אני אדם

אדיש. או עם סף אדישות גבוה וגם באיזשהו מקום נמאס לי לרחם עליה (כי ראיתי שהיא ממשיכה להשמיץ את הבחור), גם בחרתי לא להכנס לדרמה גם כי היא הביאה לי לחיים מספיק דרמות בלי שאני אתרגש ממנה וגם כי אני לא חייבת להתרגש. יש ריגושים יותר בריאים ונחמדים

Gali04

New member
ברור שיש יתרונות לאדישות

אדישות יכולה להטריף אותי אצל אנשים. נגיד עם בן זוג אדיש אני בחיים לא אסתדר, כי אני ההיפך הגמור, הכל רגש, הכל נחווה אצלי בכל העוצמה.
&nbsp
אישית אני מקנאה באנשים אדישים. אדישות הייתה עושה לי חיים קלים. אם הייתה בי אדישות גם לא הייתי סובלת מדיכאון קשה המון שנים.
&nbsp
לגבי הסיבה השניה - ברור שיש לך נגיעה אישית ואת צד בעניין וגם את נפגעת ופגעת. ההסתכלות שלך על הנושא לא אובייקטיבית.

בגדול

בגלל שאני רואה את הסיפור הזה רץ בפורומים מעל שנה בגלל מה שהיא עשתה לי ובגלל שראיתי שהיא ממשיכה ללכלך עליו למען האמת לא כל כך אכפת לי ממנה. אז כן אני מניחה שזה לא אובייקטיבית

אני מרגישה

שהיא נזכרת שצריך לשמור על החוקים רק כשנוח לה לפחות זו ההרגשה שלי. ואני לא אוהבת את זה באנשים

Gali04

New member
אני לא יכולה לשפוט אותך

ובטח לא את תחושותייך כלפי העניין, כי את היית מעורבת בחלק מהדרמה בצורה כזאת או אחרת.
&nbsp
לא ידעתי שזה נמשך ככה כבר שנה וואו נורא

אני חושבת

גם שיש לי צד גברי וצד נשי הצד הנשי יותר רך מבין וענוג והצד הגברי די חצוף וצ'חצ'ח ופחות רגשי יותר אולי הגיוני? כרגע הרגשתי פחות מחוברת לרגש אז אני מניחה גם שהגבתי יותר בגבריות

Gali04

New member
ביזיון, חוסר התחשבות והרס, אוי כמה הרס

תראו מה נהיה מהפורום הכל כך שלו שהיה עד לפני מס' ימים,
&nbsp
תראו כמה הרס וחורבן זרעתם, במקום שאמור להיות לנו אי של שקט, שפיות ותמיכה
&nbsp
תראו לאן אתם דירדרתם את הפורום הזה,
&nbsp
תראו לאן אתם גוררים אותנו בשיא חוצפתכם,
&nbsp
תראו כמה אתם אינכם מתחשבים ברגשות כולנו,
&nbsp
תראו כמה אתם מצפצפים על כל אחד ואחד מאיתנו וממשיכים בשלכם, למרות כל בקשותינו הרבות, שתחדלו מהפיאסקה הזאת,
&nbsp
תראו עד כמה אתם מרוכזים נטו בעצמכם ובסכסוכים הפנימיים שלכם,
&nbsp
אתם, אתם, שני גולשים במספר, שהפכו את המקום הכה ביתי של נפשותינו לעיי חורבות,
&nbsp
אתם פשוט חצופים, זה מה שאתם

&nbsp

למעלה