הפורום מתקדם ממש יפה

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
הפורום מתקדם ממש יפה

כל הכבוד לכולם על ההתקדמות המהימה. יש כאן המון הודעות מעניינות (ולצערי לא הספקתי לקרוא את כולן). בייחוד המסלול בנתב"ג מאוד עניין אותי. דרך אגב, יש למישהו את מפת המסלולים של נתב"ג? והמסלול שבדרך כלל ממריאים ממנו בנתב"ג הוא מסלול 3? תודה.

ronenec

New member
זו הדפית המעודכנת עם טרמינל 3...

זו הדפית המעודכנת עם טרמינל 3...

vitamin P

New member
../images/Emo51.gif יש מפה רק של הטרמינל??

כלומר כל עמדות החנייה וכל השרוולים ביחס למבנה עצמו ונתיבי ההסעה השונים תודה

ny22

New member
מנהל
מאיפה המפות??../images/Emo6.gif

אתם עובדים בנמל? אם לא, אז מאיפה הגישה לברים המדהימים האלה? (הייתי מת שגם לי תהיה גישה למסמכים כאלה). תודה רבה לכולכם על התמונות הנפלאות. מקקוה שהפורום ימשיך כך........

ronenec

New member
הנה הקישור לפמ"ת...

הנה הקישור לפמ"ת פנים ארצי. שם את תמצא את כל המפות של כל שדות התעופה בארץ. עדיין אין שם את העידכון האחרון עם טרמינל 3...

vuv

New member
רונן, זה תלוי בהגדרה...

אם אתה מתייחס לכל כיוון של המסלול בניפרד אז יש שש...

אבל כל שני כיוונים נותנים מסלול אחד

לא סופרים מסלולים לפי כיוונים. אני חושבת שהשאלה היא יותר לאיזה סוג מסלולים מתכוונים - מסלולי טיסה / מסלולי הסעה.

ny22

New member
מנהל
לפי דעתי - מסלולי המראה

הרי תחשבי מבחינה הגיונית: מסלולי הסעה הם מסלולים שמסיעים למסלולי ההמראה. כלומר הם מסלולים שמטרתם היא להביא את המטוס אל המסלול הראשי - הגדול - מסלול ההמראה. מקווה שהנקודה שלי הובנה.

המינוח המדוייק הוא מסלולי טיסה

ולא "מסלולי נחיתה" או "מסלולי המראה" (גם מבחינה הגיונית זה מסתדר -הרי נוחתים וגם ממריאים עליהם). בדפית של כל שדה מצויינים כל המסלולים כאשר ברור מהם מסלולי הטיסה ומהם מסלולי ההסעה או הקושרות בין מסלול למסלול.

ny22

New member
מנהל
תודה רבה ויש לי עוד שאלה....

בקשר למספרים יש לכם מושג מה הם אומרים. הייתי מנסח זאת יותר טוב בשתי שאלות: 1. האם כל מספר מסמל מסלול 03-21, לדוגמא, או שזה רצף מסלולים? והאם ישנה משמעות לשם המסלול? תודה רבה.

למעלה