הפורום מת!!! משחק החייאה!

נעמהdj21

New member
הפורום מת!!! משחק החייאה!../images/Emo12.gif../images/Emo188.gif

כל מי שחי שיראה סימן חיים
... ושיענה על שאלון קצר בנושאי אוכל לעורר את התיאבון : משקה אהוב (שלי - ממממממ מים! וחוצמזה ליקר שוקולד מהול בחלב או שמנת) בשר אהוב - (שלי - שניצל - עוף בעצם זה סוג הבשר , אבל אני אוהבת רק שניצל
) תוספת אהובה - ( שלי - פירה , אורז צהוב עם ירקות ושמיר) סלט - (שלי - סלט חצילים , וסלט בסיסי רגיל) רוטב - (שלי - אלף האיים כמובן , וויניגרט) מה אני בחיים לא אכניס לפה - (כל מאכל שקשור לים , דגים וטונה וכיוצ"ב , מיני זוחלים שאוכלים באפקט הפחד גם אם יישלמו לי מיליארד דולר!) שקלת פעם להיות צמחוני/ת , ומתי? (שלי - כן שקלתי להיות ועדיין המחשבה חולפת לי בראש , בעיקר רציתי לאחר התוכנית על פיתום אווזים , למרות שאני לא אוכלת אותם... ואחרי התוכנית שממזמן הייתה של עובדה - על השמדת אפרוחים...) זהו!!!! ועכשיו תורכם! תראו לי נוכחות ושהפורום חי!

דווקא אוכל?

את עושה אותי רעבה, וכרגע אכלתי!
מה שמזכיר לי, אין לי כוח לענות על השאלון, אבל היום אכלתי טילון - וזה חרוז, וזה גם אמת
אחח, הוא היה טעים, ללקק את השפתיים
ואת יודעת מה - בכל זאת נענה על שאלה אחת: המאכל האהוב עלי - חצילים\כרובית מטוגנים. יאמי יאמי יאמי... חוץ מזה, לא הייתי מתנגדת לאכול גם אותו
|חרמן|

אני חי

משקה אהוב
קוקה קולה (איך לא?) בשר אהוב
שניצל ועוד שניצל. תוספת אהובה
אורז (ריזוטו) סלט
סלט ירוק (כל העשבים) רוטב
קטשופ (כמה צפוי...) מה אני בחיים לא אניס לפה
בשר נא (וכל הדברים שעדיין בחיים) שקלת פעם להיות צמחוני
כן (אבל רק במחשבה) עברתי את השאלון בהצלחה?

נעמהdj21

New member
הקפצההההההההה +../images/Emo32.gif../images/Emo15.gif

הנה תמונה שהילדתפר"חשלי שמה לכם!!!

גילַלַת

New member
תשובות...

משקה אהוב דיאט קולה ומים בשר אהוב - לא אכפת לי איזה, העיקר כשר! תוספת אהובה - פתיתים סלט - חסה רוטב - אלף האיים (לא הבנתי את משמעות השם אבל נגיד...) מה אני בחיים לא אכניס לפה -אוכל לא כשר שקלת פעם להיות צמחוני/ת , ומתי? כן,יום שישי האחרון כי הבשר שאכלתי היה גועלי!

למעלה