הפורום מת.....

Torn

New member
../images/Emo6.gif

שלי יהיה Evanescence-Bring Me To Life
.

Human Nature

New member
אני חושב ששלי תהיה קלאסית. |טל| †

יו נו, "My Way" של פרנק סינטרה ברקע, חליפות, אלכוהול

jt7785

New member
יש מוסיקה בהלוויות של יהודונים?

כי אני לא חושב שממש יש מוסיקה בהלוויות שלנו... רק בשל נוצרים.. לא?

jt7785

New member
אה ומיכל -

את יכולה לשים את "אלוהים". כאילו - "אלוהים אני פוחד למות... אלוהים אני פוחד למות... אלוהים אני פוחד למות... אלוהים אני פוחד למות... אלוהים אני פוחד למות... אלוהים אני פוחד למות... אלוהים אני פוחד למות... אלוהים אני פוחד למות... אלוהים אני פוחד למות... אלוהים אני פוחד למות... אלוהים אני פוחד למות... אלוהים אני פוחד למות... אלוהים אני פוחד למות... אלוהים אני פוחד למות... אלוהים אני פוחד למות... אלוהים אני פוחד למות..." מתאים לא?

michalas

New member
חחח מתאים ביותר../images/Emo70.gif

בעיקר בגלל שאני פוחדת "פחד מוות" חח....מהמוות.... גאדדד...כמה דאבל מינינג היה פה
חחחחחחחחחח....נקרעתי!! והשתתפתי בוואי נט הזה שהיה איתם...ואיזה חמודה תיתי
ידידים שלי כתבו להם שאלות והם ענו תשובה מה זה ארוכה ומושקעת!! והם אמרו לתיתי שתבוא לבקר קצת בבצפר והיא אמרה שבשמחה! חחח... חמודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אלוהיםםםםםם אני פוחד למוווווווווווווווותתתתתת

Human Nature

New member
אין... |טל| †

לפחות לפי ההלכה אסור. צריך להיות עצובים וכל הבולשיט הזה. לעומת זאת, הלוויות של נוצרים שוות. הייתי בזו של קרובת משפחה שלי (שהיא אמנם יהודיה, אבל אנגליה שעלתה ליזראל Oo) והיה ממש כיף. התפילות היו משעממות, אבל אחר-כך ישבנו ודבּרנו עליה וכל זה. והקרובים שלי מאנגליה ממש חמודים- הם אנגלים!

jt7785

New member
יפה - אז למה לעזאזל

כל אחד פה מתכנן על שיר להלוויה?

למעלה