אני מתה על התמונה הזאת... הוא כול כך כוסון בה!!! קשוח כזה...
R RJlake New member 10/8/04 #109 ../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif אני מתה על התמונה הזאת... הוא כול כך כוסון בה!!! קשוח כזה...
../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif../images/Emo168.gif אני מתה על התמונה הזאת... הוא כול כך כוסון בה!!! קשוח כזה...
R RJlake New member 10/8/04 #113 ../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif
R RJlake New member 10/8/04 #114 ../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif עכשיו קצת רקעים... HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT
../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif עכשיו קצת רקעים... HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT,HOT
R RJlake New member 10/8/04 #115 ../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif|אוטו מתוק!!!! אבל למה ורוד? איק!
../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif|אוטו מתוק!!!! אבל למה ורוד? איק!
J jt fan New member 10/8/04 #70 הכוונה כמובן הייתה שלמעריצה קוראים. מישל תהנו מהתמונות תגובות יתקבלו בברכה.. תמשיכו
N necky New member 10/8/04 #72 חיכיתי לברוך... עם כך סוגי הנשק והוא לא הגיע אז בבקשה בפעם הבאה לא להגיד סתם אההה ותודה על התמונות
• •SeXy GiRl• New member 10/8/04 #73 וואי מיכל!!!!!!!!! כל הכבוד לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קבלי ח"ח (שד"א אין לי מושג מה זה אומר אבל אומרים את זה כשעושים משו טוב חחחחח) אין לי מה להוסיף לשירשור!!! שמת את כל התמונות שהיו לי והוספת לי המוןןןן עכשיו הפורום חי!!!!!!!!!
וואי מיכל!!!!!!!!! כל הכבוד לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קבלי ח"ח (שד"א אין לי מושג מה זה אומר אבל אומרים את זה כשעושים משו טוב חחחחח) אין לי מה להוסיף לשירשור!!! שמת את כל התמונות שהיו לי והוספת לי המוןןןן עכשיו הפורום חי!!!!!!!!!
א אין כמו לולי New member 10/8/04 #77 מיכל דיי לעתיק! אני אמרתי אז ישר גם את! מה אני מספיקקק איזה מהלת מפגרתת אלוהים!
J jt fan New member 10/8/04 #78 מאיה די../images/Emo70.gif אני נהייתי מנהלת אז את ישר רצת להעתיק איזה ילדה דפוקה אלוהים
א אין כמו לולי New member 10/8/04 #80 אוייש סתמי יא צומייי אני יבוא אליך זה יגמר רעע ככה בערך... רק עם קביים!
א אין כמו לולי New member 10/8/04 #82 כמו רונייייי ../images/Emo99.gif אבל זה לא נושא לצחוק! ואת אני מזהירה אותךךךךך תגידו שלום יפה למוטי שלייי זה מוטי הדבר הכי חמווווד שיש
כמו רונייייי ../images/Emo99.gif אבל זה לא נושא לצחוק! ואת אני מזהירה אותךךךךך תגידו שלום יפה למוטי שלייי זה מוטי הדבר הכי חמווווד שיש
J jt fan New member 10/8/04 #83 ו..ו..ו.. זאת מומי אימצתי אותה לראשונה בפורום אבריל לאבין כי לכולם שם יש חיות לדוגמא: ירדן ציפי ועוד אחת שאימצה אז לי יש את מומי.. נעים מאוד
ו..ו..ו.. זאת מומי אימצתי אותה לראשונה בפורום אבריל לאבין כי לכולם שם יש חיות לדוגמא: ירדן ציפי ועוד אחת שאימצה אז לי יש את מומי.. נעים מאוד
• •SeXy GiRl• New member 10/8/04 #84 מיכלי היא מהנלת טובה!!!!../images/Emo9.gif והיא לא מפגרת...............