מה את באמת נקבה? סליחה שהתבלבלתי פשוט הזיפים ותיספורת הוצים הטעו אותי..
י י ו צ ר New member 24/8/06 #17 מה את באמת נקבה? סליחה שהתבלבלתי פשוט הזיפים ותיספורת הוצים הטעו אותי..
D devilz New member 23/8/06 #7 רר כמה פעמים אני יכולה לשאול? מה הבעיה עם המקצוע שלי אימי היקרה? עתיק ביותר... וחזיר נאמ נאמ
Y yoyonigga New member 24/8/06 #25 חזיר זה אחד הדברים הטעימים והמקצוע של אמא שלך זה לא משהו כ"כ נדיר.
ג גנבת בפיגמה New member 24/8/06 #24 אבל..../images/Emo7.gif חזיר זה מפחיד. וגם ג'וקים ושרימפס ודגים. זה מפחיד להתקרב לזה. אתה מכריח אותי לאכול חזיר רק בגלל שאני לא מאמינה! @#$%^Y&UIO( בוש לך.
אבל..../images/Emo7.gif חזיר זה מפחיד. וגם ג'וקים ושרימפס ודגים. זה מפחיד להתקרב לזה. אתה מכריח אותי לאכול חזיר רק בגלל שאני לא מאמינה! @#$%^Y&UIO( בוש לך.
A Alex The Predator New member 24/8/06 #31 באתי מכאן ראיתי בעבר שפירסמת דעות מגוחכות על המצב הצבאי שלנו, ניסית לשכנע את כולם שאתה טייס קרב ( ) ואחרי זה התחלת לקלל כמו אדם עם תסמונת טורט. לא יודע מה יותר מעורר רחמים - הקללות שלך או העובדה שניסית ללבוש זהות בדויה באינטרנט.
באתי מכאן ראיתי בעבר שפירסמת דעות מגוחכות על המצב הצבאי שלנו, ניסית לשכנע את כולם שאתה טייס קרב ( ) ואחרי זה התחלת לקלל כמו אדם עם תסמונת טורט. לא יודע מה יותר מעורר רחמים - הקללות שלך או העובדה שניסית ללבוש זהות בדויה באינטרנט.