פלאפל, במקומך הייתי שותק. המולדת מזמן ברחה ממך.
מ מנקה הזבל New member 20/5/18 #45 אני מודה לך מקרב לב על כך שאתה מאשר ומאשש את האיבחון הקליני שאיבחנתי אותך!!! תמשיך ככה, ואני אגיע רחוק מאד איתך..... עד שלא תדע איך לחזור!
אני מודה לך מקרב לב על כך שאתה מאשר ומאשש את האיבחון הקליני שאיבחנתי אותך!!! תמשיך ככה, ואני אגיע רחוק מאד איתך..... עד שלא תדע איך לחזור!
ג גלובליסט New member 19/5/18 #32 אף אחד לא טען שאת 'נאצית'... את סתם פסיכית ושקרנית סמאלנית מצוייה, עם מינון קצת יותר גבוה מהמקובל...
מ מיד תועבר לעמוד New member 20/5/18 #35 לעניין ? לעניין זאת שפה שפסיכים לא מבינים את לא ממש מאוזנת מבחינה כימית, מותק תהיי בריאה את זיוני השכל שלך אודות "מתחזה", תמכרי לחברים הערפים שלך בעזה תיבת המסרים של חלק מאיתנו קרסה מעוצמת הגידופים ששידרת לשם
לעניין ? לעניין זאת שפה שפסיכים לא מבינים את לא ממש מאוזנת מבחינה כימית, מותק תהיי בריאה את זיוני השכל שלך אודות "מתחזה", תמכרי לחברים הערפים שלך בעזה תיבת המסרים של חלק מאיתנו קרסה מעוצמת הגידופים ששידרת לשם
מ מיד תועבר לעמוד New member 20/5/18 #40 אל דאגה יש לי 150 ניקים רזרביים מוכנים לפעולה אוהב אותך - את יותר פסיכית ממני, שזה הישג ראוי לציון
E evglev1 Well-known member מנהל 19/5/18 #14 את מוזמנת להתבטא בפורומים של ה-BDS אני מניח שהאנגלית שלך מספיק טובה בשביל זה.
א איציק3332 New member 18/5/18 #13 בגללו מרקי קקטוס אחד הכותבים האיכותים שהיו פה ועוד רבים אחרים לא כותבים כאן
ה הגולדי היחיד New member 19/5/18 #27 את זה אתה אמרת אבל מר קקטוס היה אחד מגדולי החלאות בפורום כמעט כמו גלובליסט
דיברגנט חדש Well-known member 19/5/18 #31 גם מנהל הפורום שהיה לפני לני, שלא יכל לשאת את ל הזבל ה0מולני ויתר על ניהול הפורום ופרש לגמרי.
דיברגנט חדש Well-known member 19/5/18 #33 אם אני זוכר נכון, קראו לו nat עם איזה מספר הוא עזב בערך כשהצטרפתי לפרום, אך הייתי עדיין מאוד פסיבי.