הפורום פאקין מת ומרקיב,

leory young

New member
ננשך ע"י עכברוש גדול שהגיע

בעקבות השיפוצים הכל כך לא מובנים שיש בבית מלול בימים אלה קפץ עליו מהמדיח החמור..!

n a v n a v

New member
אני מציעה

שהמנהלים יתחילו לעשות את העבודה שלהם כמו שצריך... וזה אומר, להחליף את הסקר לרענן פה ושם טאגליינס, להעלות דיונים מעניינים <שזה כמובן כל אחד יכול לעשות, ואני מרשה לו
> והחלק הכי הכי חשוב! אנחנו, חברי פורום חולון אזור, תתחילו להגיב!!!, שתפו פעולה! אחרת שום דבר לא יזוז פה, וזה בהחלט לא עוזר שמישהו משאיר פה ושם הודעה ש-"הפורום מת" ושנים או שלושה טורחים להגיב לו ב"כן" ואני מודה שגם אני לפעמים נטלתי חלק בזה, אך! לא עוד! שיהיה לכם יום טוב,
עינב.

אם דיברת על סיגי (פשושית) אז לכלכת

אחת הילדות היותר מתוקות שאני מכיר... האחרונה שאפשר להלביש עליה ת'כינוי פקצה... לא יודע על מי עוד דברת פה אבל סיגי היא לא פקצה!

סיגי סתם זונה....

ואני הקליינטית!!!!! חיחיחיחיחי סיגי חולה עליך זונה שלייייייייייייייייייי כפרע על הכוסכוסינה הזאת!!!!

Compulsive

New member
ואתה גם לא בלונדיני הא?../images/Emo3.gif

לא היא פסדר דווקא (מהאייסיקיו), אבל בוא נסכים שאיך שהיא התבטאה כאן, היא נראית הכי פקצ"ה בעולם וצריך לירות בה מיד. אבל כנראה שלא:) ואגב, כבר ראיתי איזה טיפשות חלק מה"ידידות" שלך (ללא שום קשר לסיגל/סיגי)
מצטער לא הסטייל שלי.

אם אתה מסכים לגבי סיגי אז סבבה...

וידידות שלי זה באמת עניין של טעם... גם תלוי על מי אתה מדבר... יש כמה שהן אפילו לא הטעם שלי... חחחחחחחחחח

leory young

New member
הידידות של תם למשל חכמות נורא

באמת! *סליחה סליחה סליחה סליחה*

YaeLi103

New member
אבל מותק!!....אני חזרתי....:(

זה צריך לעשות לך טוב.. ואם זה לא אני אגרום לזה בכוח:)

למעלה