הפיגוע אתמול, 8 נערים

THE WIZARD 55

New member
הפיגוע אתמול, 8 נערים

נרצחו ע"י מחבל שירה בהם אחד אחד, חיפש אותם.. מאחרי הארוניות, רק בכדי לרצוח עוד אחד, ועוד אחד.. ולא לשכוח וידוא הריגה, שהם אכן מתו. בו בזמן נורו יריות של שמחה, וממתקים חולקו בעזה.. ישנם הבדלים בין דפוסי התנהגות של החמאס וארגוני הטרור לבין דפוסי ההתנהגות של מדינת ישראל. למה החמאס עדיין יורה קסאמים אחרי היציאה מעזה? מדוע מנסים להכנס לכאן ולעשות פיגועים, וגם מצליחים האם מצפים מישראל שלא תגיב? יש עם מי לעשות שם שלום? סוף שבוע נעים כבר לא יהיה, המצב מתדרדר, רצף של אירועים חמורים מאוד בשבוע האחרון..
לזכרם של הנערים

THE WIZARD 55

New member
הספד קורע לב

ילדים קפצו מהחלונות,ונפצעו תוך כדי שמעתי את ההקלטות המזעזעות מהאירוע עצמו בזמן שמד"א היה במקום. פשוט מזעזע. לשמוע, לראות ולבכות. להכנס ולירות בילדים, נערים, בכוונת תחילה לרצוח אותם. למזלם היה את החייל שבא והרג את המחבל מי יודע מה היה קורה אילולא הוא. דיי לזוועות, דיי המחבל בעל תעודת זהות כחולה, רכב ישראלי הסיע אותו למקום. אנשים אבדו את השפיות בים של שנאה, שנאה, ועוד שנאה.

Mishkafofer

New member
תיקון קטן

בת אדם עם לב שבור. בעברית יש גם לשון נקבה. אני אוהבת יהודים (אהוב/אוהבת) אני קרועה על מילקי (קרוע/קרועה) אני מתחננת שתתן לי להיכנס לדיסקוטק, זה ערב שירה בציבור שאני לא אפספס (מתחנן/מתחננת)

Mishkafofer

New member
לא,זה פרסום בתשלום

כולנו יושבים בתאים קטנים בחברת יחצנות ושולחים טוקבקים בתשלום. שכר לשעה 19 שקל. וויז היא בעצם מיכל, חיילת משוחררת ממג"ב שרוצה לפרק לערבים את הצורה מוחמד הוא מיקי, תרמילאי שחזר מהודו ועדיין חיי בסרט אני אישית ערבי אסלי, למרות שביום אני מתחזה לאשכנזי שלומד ראיית חשבון. אל תתן למראה להטעות אותך.

mike00

New member
כל הכבוד לתושבי עזה שחגגו על הדם של הנערים

תנו להם במחיאות כפיים על זה שהמשאלה שלהם התגשמה ורוצח פלסטיני הצליח לטבוח בילדים

מוחמד5

New member
החלאות די דומים בהתנהגות שלהם

יש כאלה שמחלקים סוכריות, ויש כאלה שמחלקים תגובות בכל מני אתרים.

מי שינצח בסופו של דבר זה מי שיתנהג בצורה

שפויה, ואת זה רואים רק בצד הישראלי.

מוחמד5

New member
אני בן אדם

ערבי מוסלמי,פלשתיני,בעל אזרחות ישראלית. (הגדרות אחרות!!)

mike00

New member
כל הכבוד למוחמד שמשווה בין

חגיגות שמחה של תושבי עזה וחלוקת סוכריות ברחובות לבין כמה תגובות וירטואליות באתרי אינטרנט שונים שבאים תוך כדי הפגנות מחאה של יהודים שמוכיחים שיש בישראל ביקורת עצמית של התושבים.... תנו לו במחיאות כפיים

mike00

New member
כל הכבוד למוחמד שלוקח בקלות את ההודעות שלי

להבדיל ממנהלי פורום אחרים שלא יודעים לקבל ביקורת גם אם היא נעשית בצחוק,ובטח שלא יודעים לעשות חשבון נפש עם עצמם בקשר לנושאים החשובים באמת,והכי גרוע הם גם חסמו אותי
תנו למוחה בכפיים

מוחמד5

New member
אתה פלייט עכשיו !!

לא נורא, בוא תבנה לך אוהל כאן ,מים זורמים אין, חשמל אין, וספק אם יהיה מקום לבלונים.
לבי איתך (יעני הזדהות- כמי שנחסם פעם בפורום ימני -יודע את כאב החסימה)

למעלה