הפיגוע אתמול, 8 נערים

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif חסמו את מייק../images/Emo6.gif

מוחה מה שלומך? אחלה מהל בעולם:) לא מזמן התעוררתי, ישנתי צהריים 4 שעות אני מתה..חח הלך עליי הלילה... הולכת מתקלחת מתעוררת..

mike00

New member
כל הכבוד לוויזי שהשתלטה על 97%

מהפורומים והקומונות בתפוז,תנו לה במחיאות כפיים

mike00

New member
כל הכבוד לוויזי שמתאפקת למרות שממש בא לה

תנו לה בכפיים

mike00

New member
כל הכבוד לוויזי שהולכת אחרי הרצונות שלה

ולא מוכנה להתפשר.... תנו לה במחיאות כפיים

מוחמד5

New member
מחיאות כפיים.. מחיאות כפיים

נתקע לך התקליט !!! אהלן ויז... אני פסדר. בינתיים צריך לדאוג לפליט.....

THE WIZARD 55

New member
כאן הוא לא פליט../images/Emo6.gif

הוא אזרח מן המניין... למרות שאת הבלונים שלו הייתי מפוצצת לו בפרצוף...

THE WIZARD 55

New member
אף פעם לא התפשרתי../images/Emo6.gif

תנו למייק במחיאות כפיים על האובססיה שלו לבלונים

כאב החסימה מוחמד? חבל שאתה לא לומד מכאב זה

שבו סותמים פיות רק בגלל שהם לא מתאימים להשקפת עולמך. מה שעשו לך אתה עושה בפורום הזה

Mishkafofer

New member
הי וויז

די מעציב אותי שפורום זה נהפך לבמה להתנצלויות על פיגועי תופת במה להתקפות על מדיניות ישראל במה לשנאה הדדית אני לא חושב שאת ומוחמד צריכים להיות צוות כונן של סליחות ופיוס, אבל כנראה זה בלתי נמנע עקב המטען הפוליטי הרב שיש בפורום. נכון אבל עצוב שמאז שאני בפורום לא למדתי דבר אחד על מה זה להיות פלסטינאי או מי הם פלסטינאים.

THE WIZARD 55

New member
זאת לא התנצלות

זאת דעתי, וזה מה שהרגשתי באותם רגעים כששמעתי וראיתי את הזוועה. אם כולם היו מגנים את הצד האחר כשצריך ומגלים אמפאתיה לאחרים, העולם שלנו היה טוב יותר. ורק שתדע לך, שכאן יחסית רגוע, אין התקפות מלבד החדשים שנכנסים לכאן ומתלהמים. כולם כאן חברים בראש ובראשונה.

מוחמד5

New member
למה צריך להתנצל !!

כאובים !! כן מגנים ! כן מתפללים! כן. וזה נכון לגבי שני הצדדים, אחיי הפלשתינים בגדה ובעזה וזה נכון גם לגבי היהודים שותפיי במדינה . אי אפשר להכתיב סדר יום בפורום, אנחנו נגררים אחרי האירועים ואחרי מה שקורה ביומיום. מה שכן ניתן לראות בצורה בולטת ובלתי ניתנת לפרשונות,זה את השינאה ואת הגזענות,ההכללות,של הימין הקיצוני כלפי כל מי שלא יהודי.מסזה אתה יכול ללמוד את היקף ועוצמת השינאה כלפי העם הפלשתיני,ואת ההכללה . בבירור יכולת לראות אותנו הפלשתינים כאובים ובוכים את הריגתם של החפים מפשע משני הצדדים,זה המסר שלנו לשני הצדדים, אנחנו אלה שרואים את הכאב של שני הצדדים, הכאב הוא אותו הכאב, התחושה היא אותה התחושה. אזבשבל מה לעזאזל כל הטבח הזה !! אנחנו רואים את עצמנו גשר שדרכו ובעזרתו ניתן להגיע לשתי הקצוות ואולי לקרב בין העימדות של שני הצדדים.

על מי אתה מנסה לעבוד מוחמד?

ממש חבל שהארכיון של הפורום הזה קצר. הייתי מוכיח ללא בעיה את הדעות הקיצוניות שלך כלפי המדינה. חתיכת הודעה פייסנית כתבת עכשיו אך כל מי שוותיק בפורום הזה יודע היטב מה אתה באמת חושב אז בבקשה לא לנסות לסבן אותנו. מה שכן ניתן לראות בצורה בולטת ובלתי ניתנת לפרשנות,זה את השינאה ואת הגזענות,ההכללות,של הערבים הקיצוניים בישראל ברשות חברי הכנסת הערביים וראאד סאלח כלפי כל מי שיהודי. מזה אתה יכול ללמוד את היקף ועוצמת השינאה כלפי מדינת ישראל

למעלה