הפיגוע בישיבה:קרובי המחבל לא יקבלו אזרחות

THE WIZARD 55

New member
אספ'

למה טועים.. להרוס בית, תוך שניה החמאס בונה להם אחלה וילה במקום.. לא שמעת היום צה"ל הרס לזה שתכנן את הפיגוע במרכז הרב ומיד החמאס אמר שיבנו אותו.. גירוש כן, במידה והמשפחה אכן רקובה

jwin

New member
אתה אולי טועה. אולי לא. אבל אולי כן.

תלוי אם מחבל פוטנציאלי חושב כמוך. הרס של בית וסבל של אנשים יכול לעודד אדם נוסף לבצע פיגוע התאבדות. אני מזכיר לך שבחברות ותרבויות מסויימות, כולל מזרח תיכון, ה"כבוד", ה"להכנס בראש", העקשנות העיוורת - כל אלה מאוד משפיעים על ההחלטות בחיי היום יום. אם תוסיף על זה עוני מרוד (אני מזכיר לך שהמשפחה מקבלת הרבה כסף...), לחץ ביטחוני של רשויות הצבא (שאני לא מערער עליהם - אני רק אומר שקיימים בשטחים כבושים), לפעמים חוסר יכולת להתפתחות אישית (בוגרי תיכון שלא יכולים לממש שאיפה ללימודים מיוחדים כמו רפואה למשל - אז גם אני לא למדתי רפואה בארץ ושייכתי את זה לפרוטקציות מגעילות בוועדות הקבלה - אבל הם משייכים את זה לכיבוש) ועד דוגמאות אחרות - כל זה יכול להביא למחשבות שונות מאלה שלך. לכן אני לא חושב שענישה קולקטיבית בונה דבר מה בביטחונה של ישראל (הוכח שלא!) או ביכולת השיח עם הפלסטינים (ראה את הנפל שאורך כבר 60 שנים). כאדם - אני מקווה שבכל חיי אני לא אענש בעונש שמקורו בקולקטביות. זה מאוד רע להרגשה. למחשבה. זה שונה מעונש שאולי מגיע לי. זה עונש סתם כי "הוא" עשה. יהודה

jwin

New member
אתה אולי צודק. אולי טועה.

תלוי אם מחבל פוטנציאלי חושב כמוך. הרס של בית וסבל של אנשים יכול לעודד אדם נוסף לבצע פיגוע התאבדות. אני מזכיר לך שבחברות ותרבויות מסויימות, כולל מזרח תיכון, ה"כבוד", ה"להכנס בראש", העקשנות העיוורת - כל אלה מאוד משפיעים על ההחלטות בחיי היום יום. אם תוסיף על זה עוני מרוד (אני מזכיר לך שהמשפחה מקבלת הרבה כסף...), לחץ ביטחוני של רשויות הצבא (שאני לא מערער עליהם - אני רק אומר שקיימים בשטחים כבושים), לפעמים חוסר יכולת להתפתחות אישית (בוגרי תיכון שלא יכולים לממש שאיפה ללימודים מיוחדים כמו רפואה למשל - אז גם אני לא למדתי רפואה בארץ ושייכתי את זה לפרוטקציות מגעילות בוועדות הקבלה - אבל הם משייכים את זה לכיבוש) ועד דוגמאות אחרות - כל זה יכול להביא למחשבות שונות מאלה שלך. לכן אני לא חושב שענישה קולקטיבית בונה דבר מה בביטחונה של ישראל (הוכח שלא!) או ביכולת השיח עם הפלסטינים (ראה את הנפל שאורך כבר 60 שנים). כאדם - אני מקווה שבכל חיי אני לא אענש בעונש שמקורו בקולקטביות. זה מאוד רע להרגשה. למחשבה. זה שונה מעונש שאולי מגיע לי. זה עונש סתם כי "הוא" עשה. יהודה

THE WIZARD 55

New member
תראו את הסרטון

כשנשאלו האם מגנים את הפיגוע.. לא ענו..כנראה גם מהפחד מהחמאס...:(

עגייב

New member
מעניין למה לא שללו אזרחות מקרוביו של

נתן זאדה , או שאולי דמם של ערבים נפגעי טירור יהודי זול מדמם של יהודים? או שהוא לא מוגדר כמחבל?!

הם לא תומכי חמאס וחיזבאללה

כמו קרובי הרוצח מג'בל מוכבר. אין מקום לתומכי אירגוני הטרור ביישות הסהיונית.

mike00

New member
קרובי משפחתו מצהירים שהם הולכים לבצע פיגוע

התאבדות בישראל,למה שיתנו להם לחיות פה? לדעתי צריך להצניח אותם בבגדד שיצטרפו לחבריהם הלוחמים הסונים....

mike00

New member
מהעיתון,שקיבל את המידע מהשב"כ../images/Emo8.gif

דפדף אחורה העלתי לפה את הכתבה...

מוחמד5

New member
באידייש אומרים

חרטה ברטה . בוא תראה איך השב"כ מגייס משתפי"ם . לצערי זה בערבית. הוא מגייס בעיקר נערים וילדים,לא לפני שעינו אותם, איימו עליהם באונס,או הפעילות עליהם לחץ שכולל התעללות מינית ופגיעה מינית.. ועוד המון דברים. דבר אחד ראוי לשבח לאור הצלחות הסיכול הממוקד,שיש מספיק משתפ"ים איכותיים בקרב הפלשתינים. http://www.bokra.net/?cGF0aCUzRGFydGljbGUlMjZpZCUzRDUwODYw

respecta1

New member
כן.. אני בטוח שאתר "בוקרה" יודע איך השב"כ

מגייס סייענים

מוחמד5

New member
רספקטה

בוקרה צטט אישיות פלשתינית שעוסקת ועוקבת אחרי הנערים והילדים הכלואים בישראל. מה דעתך ללמוד ערבית !!אני רציני ,זה רק יטיב איתך ויעשה לך טוב.

respecta1

New member
הייתי לומד צרפתית לפני זה..אם כבר יש אזרחות..

וכן אני בטוח ש"הבכיר הפלשתיני" יודע מאיפה השב"כ מגייס סייענים חס וחלילה הוא שונא ישראל שהיה בכיף מוחק אותה מהמפה לא אבל מה פתאום הוא מקור אוביקטיבי אפילו בעד ישראל שסך הכל רוצה לבשר לעולם איך היהוד מכים ילדים

mike00

New member
אני לא יודע עד כמה המידע אמין לאור העובדה

שהפלסטינים מצטיינים בסילוף עובדות ושקרים למדיה העולמית,אפילו הם עצמם מאשימים את חבריהם בזיוף עובדות ושקרים.. אז מה אתה מצפה ממני?שאני באמת אאמין לדיווחים "האמינים" שלהם? כשהמתים שלהם חוזרים לתחייה,כבר לא נשאר הרבה מה לומר על הדמיון המפותח שלהם... מה שבטוח זה שמגיע להם אוסקר על היצירתיות. ובוא לא נשכח את הילד "המסכן" שנרצח על ידי "צבא הכיבוש" הישראלי אעלק...

asparagos

New member
תגיד מחמד, נגיד שאתה ילד/נער

ואני חוקר שב"כ, עכשיו נניח, אני מענה אותך ודוחף לך דילדו לתחת. אתה תשתף איתי פעולה?

למעלה