הפילם פותחו..היכונו להצפה

sigaliot

New member
הפילם פותחו..היכונו להצפה ../images/Emo6.gif

קובץ ציורים בהשראת פיקאסו שציירתי בשלוש שנים האחרונות....צבעי שמן על קנבס.

sigaliot

New member
מקלחת...

פה רואים מסגרת למראה עשוייה MDF צבועה בלבן ועליה מצויירות בצבע כסף דמויות אשר העתקתי מהוילון של המקלחת... כיוון שהוילון שקוף קצת קשה לראות , אבל על המראה רואים היטב. ממול המראה תלוי לו ארון תרופות עשוי MDF צבוע בלבן , את החורים עשיתי ע"י מקדח כוס. (יש לציין שבעבודות הנגרות בעלי היה שותף מלא).

sigaliot

New member
כל מיני...

שתי התמונות הללו תלויות במטבח , הן מצבעי אקריליק על קנבס , את הפרה והברווז ציירתי על דיקט וניסרתי , צבעתי בהתאם והדבקתי לתמונות , במציאות הדמויות בולטות על התמונות. השולחן לטלפון עשוי MDF חתוך בצורת פרח ע"י ג´גסו , הרגלים עשויות ברזל שמונה אשר כופף ע"י חימום בעזרת ברנר. מעמד הדיסקים בנוי מעץ אורן , רגליים מכופפות מברזל שטוח (הזמנתי מהמפעל) , צבוע בווש אקריליק צהוב. הדיסקים עומדים על לוחות דיקט המושחלים בצדדים בתוך מגרעות שעשיתי בעץ.

לילך1

New member
ווואו ../images/Emo12.gif

את מוכשרת !!!!!!!!!! אני אישית מוכנה להצפה !!!!!כבר לא יכולה לחכות !!!! דברים מקסימים ....מהממים ...כל הכבוד !!!!!

sigaliot

New member
עוד מגוון דברים...

מתקן לנייר טואלט , עשוי עץ אורן צבוע ומצוייר בצבעי אקריליק. השמש עשוייה גבס יצוק , צבועה בזהב וברונזה , עליה גם עשיתי סטפ 1,2 עדין שבקושי רואים. וזו הקופסה המהוללת שהכנתי לבעלי ליום הנישואים , בתוך הלב מתחתי חוטי זהב (קצת קשה לראות) ,האכינקה היא טכניקת קרקל , בעלי קיבל בפנים מגוון שוקולדים בצורת לב.

לילך1

New member
הקופסה יצאה נהדר !!!!

אהבתי מאד את המתקן לנייר טואלט.... עוד עוד עוד....

sigaliot

New member
עוד...

ארון למטבח עשוי MDF צבוע בצבע סופרלק , עומד על גלגלים. מתלה למטבח עשוי עץ אורן צבוע ומצוייר בצבעי אקריליק.

sigaliot

New member
אחרונים חביבים...

חמסה מעץ צבועה בצבעי אקריליק. שידה (שלאחרונה עברה שידרוג ידיות וצביעה) עשויה עץ אורן , עליה עומדת מנורת לילה בנויה מסגרת עץ עליה מושחל בד שתפרתי בהתאם.

osni

New member
סיגליות!!!!

העבודות יפות כמו הפרחים בשמך. כל הכבוד !!!!

mor mor

New member
סטאנד לנייר טואלט

היכן אפשר להשיג כאלו סטנדים לנייר טואלט?

ayelet i

New member
אין מילים !!! ../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

ובכל זאת כמה... : את פשוט כשרונית, בעלת טעם נפלא וידיים בהתאם! העבודות שלך נפלאות אחת אחת - אני פשוט המומה! בטוחה שהבית שלך מקסים!!! אני אשמח (ואף יותר מכך) ולראות עוד ועוד ועוד !!!

2_be

New member
../images/Emo2.gif מקסים../images/Emo70.gif

כל העבודות פשוט מהממות

אני מתעלפת

אני לא עומדת ביופי של הדברים המדהימיםםםםםםםםםםםםם שאת עושה
יואאאאאאוווווווווווווו. אני אישית גם מאוד אוהבת לצייר על קנבס עם שמן אבל את הכל אני נותנת לחברות מתנה. לא שומרת לי כלום כמעט בבית לצערי. הסברים הסברים הסברים בבקשה. אז ככה: 1. איך עשית את הכיסוי למנורה כי אני רוצה לעשות בדיוק אחת כזו אבל גבוהה לסלון שלנו. 2. המיתקן לנייר טואלט מדהים, אשמח מאוד להוראות כי אני מחפשת מ-ל-א זמן משהו יפה לשים ניירות שיהיו עוד גלילים באיזור בלי לרוץ כל פעם על כל גליל החוצה (סליחה על התיאורים הפלסטיים). וסליחה על השאלה המחטטת אבל יש לכם ג´קסו בבית? כי אני מתה שיהיה לי גם. מהמםםםםםםםםםםם סאני.

sigaliot

New member
תודה לכולם על הפירגון...../images/Emo23.gif

מצורפת תמונה לחדר ילדים שסיימתי היום , התמונה בגודל 30*30 וקצת גדולה על הסורק אז זה מה שיצא.

Lורליי

New member
מצטרפת

תודה שישתפת מהמממם וגם אני אשמח לפרטים על המתקן לניר טואלט אולי מצאתי מתנה לחברה שלי :)

Aשיר

New member
נהדר. כשרון אמיתי ! ../images/Emo23.gif../images/Emo141.gif|סבי

עבודות מקסימות. הצבעים והרעיונות מדהימים !!! שירA

לילך1

New member
משגע....

ציור אחד יותר יפה מהשני....סיגליות - עבודות מקסימות !!!!!

למעלה