הפילם פותחו..היכונו להצפה

dorlim

New member
איזה יופי של עבודות ../images/Emo13.gif

רעיונות מקסימים וביצוע חבל"ז
וכמו לכולם גם לי יש שאלה (בנוסף לאלו שכבר נשאלו
) : הארון במטבח - איך עשית את הצורה הגלית ?

sigaliot

New member
כמה הסברים...

לכל מי ששאלה: לגבי מנורת הלילה בחדר השינה: בונים מסגרת מעץ שתהיה יציבה , לוקחים סרט מידה ומודדים את ההיקף של המסגרת , גוזרים את הבד בגודל של ההיקף פלוס שניים שלושה ס"מ לתפר , תופרים שרוול ומשחילים על המסגרת. לגבי המתקן לנייר טואלט: המתקן לשלושה גלילים בנוי שלושה פלטות מדיקט- עליונה , אמצעית(עליה ציירתי) ותחתונה , בין הפלטות רצועות עץ שניתן להשיג בכל הום סנטר.....למי שעושה , לא לשכוח לקחת מידה של גליל נייר. ולגבי המתקן לגליל היחיד , שלוש חתיכות של עץ מודבקות ומוברגות אחת לשניה , קודחים חור בין שתיים ומשחילים מוט עץ עגול שהנייר יוכל לשבת עליו. לגבי הארון מטבח: כפי שכבר אמרתי בנוי מ-MDF , הדלתות הן בצורת גל , מה שעשיתי זה פשוט לקחתי פלטה אחת , סימנתי בעיפרון צורה של S וחתכתי עם ג´יגסו , כך נוצרו לי שתי פלטות לשתי דלתות. זהו , אם יש למישהי שאלה אשמח לענות.

Lela

New member
עבודות מהממות! אחת אחת!

את פשוט כשרונית, יופי של עבודות!!!

GOGA

New member
התמונות לחדרי ילדים מקסימות

תוכלי לגלות לי את האתר או האתרים בהם את מוצאת את התמונות? ברור לי שלא ממהרים להדליף מידע כזה ואני אבין אם תשמרי את זה בסוד אז לפחות תגלי איך להגדיר במנוע חיפוש? אני ניסיתי בכל מיני הגדרות אבל הגעתי רק לציורים של ילדים ולא למשהו שדומה למה שאת עושה. תודה גילה

sigaliot

New member
בפעם המיליון...../images/Emo8.gif

נכנסים לגוגל ומקלידים -CLIPART תגיעי למלא אתרים עם מלא תמונות...אין לי אתר ספציפי אחד , אני יושבת שעות ומחפשת. בנוסף לכך , בחלק מהציורים שלי אני מוסיפה רעיונות משלי , לא הכל מועתק 1:1...צריך קצת קצת יצירתיות בדרך...

למעלה