הפינה הסקוטית

גם את רואה השיר שלנו../images/Emo35.gif../images/Emo6.gif

רק השבוע קניתי פעם ראשונה מנגו לעונה זו. ועוד לא אכלתי אותו
אני מסתובבת בין רופאי עור לאלרגיולוגים, ולא מוצאת עדיין מה פה קורה פה, ומקבלת טיפול שבמקרה הטוב לא עוזר בכלל, ובמקרה הגרוע - מחמיר את המצב, והגעתי כמעט לאשפוז.

noa scotland

New member
?

מה זה השיר שלנו? אולי כדאי לך לבדוק תפקוד בלוטת התריס. לפעמים תת-פעילות מתבטא גם ביובש נוראי בעור ובגירודים (וגם בעייפות רבה ועליה במשקל).

השיר שלנו זו סידרה יומית ממכרת

שאחד מכוכביה אלרגי למנגו
ולגבי תפקוד בלוטת התריס - לא חשבתי על הכיוון. השבוע אגש לרופא לבקש בדיקה בנוגע לזה
תודה

noa scotland

New member
רק קחי בחשבון

שהעייפות/חוסר אנרגיה והעליה הגדולה במשקל הן התופעות הבולטות. ברשימה של תופעות לוואי משניות ומטה מופיע גם יובש של העור. אם השניים הראשונים קיימים אצלך אז יש יותר "סיכוי" שזאת הבעיה.

כבר מזמן חשבתי בכיוון הזה

בגלל התופעות הראשונות שציינת, אבל לא עשיתי כלום בנידון. עכשיו שהזכרת את זה גם בהקשר היובש והגרוד - זה יותר ממסתדר לי. אולי אולי זהו קצה חוט. אני לא מוצאת לעצמי מקום. מתגרדת כל היום בעצבים. והנה אני עדיין ערה

noa scotland

New member
סטטיסטיקה מעצבנת:

1 מכל 1000 גברים סובל מתת פעילות של בלוטת התריס, לעומת 1 מתוך 50 נשים!!!!

סימונה 5

New member
Monarch of the Glen סידרה שאני

מאד אוהבת לראות ב- BBC בארץ היא נקראת בחזרה לאחוזת העמק (?) התמונות שלך כאילו לקוחות מאחד הפרקים, נהדררררררררר, הגברים בחצאיות כמה מוזר וקסום
אגב , ידוע לך היכן מצולמת הסידרה? זה קרוב אליך? האם יש מקום כזה שנקרא אחוזת גלנבוגל?

noa scotland

New member
סימונה, את מדהימה!!!!!

הסדרה צולמה בניוטונמור - האמת היא שפספסנו אותם, היינו שם ממש מיד לאחר שגמרו לצלם את הסדרה האחרונה! בדרך כלל כל הצוות היה עובר לגור שם במשך כמה חודשים בשנה. האחוזה המצולמת נמצאת לא רחוק - לא ניתן לבקר בה, עד כמה שזכור לי, אבל ניתן להשקיף עליה מאיזו נקודה (לא טרחתי... היינו עסוקים מדי!). זה במרחק של כשעתיים וחצי נסיעה ממני. מצרפת אתר (אחד מיני רבים) עם פרטים.

סימונה 5

New member
נכנסתי לאתר, די, זה יותר מדי יפה

החיים כסרט, קראתי שהגנים של האחוזה פתוחים יום אחד בשנה בסוף חודש מאי, כל האינפורמציה הזאת תשמר לטיול עתידי בסקוטלנד היפה

noa scotland

New member
אז אני מחכה לך

במאי הקרוב....? מצרפת תמונה של העמק (מצטערת שקצת חשוכה...).

סימונה 5

New member
מאי הקרוב מסתמן כתאריך יעד , גם

מזג האויר מתאים (אביב)טפו, טפו, טפו הרי ידוע שהאדם מתכנן תוכניות וההוא שם למעלה צוחק

תימולש

New member
אני ממש ../images/Emo153.gif(ירוקה) מקנאה!!איזה

יופי!! בכל הטיסות שלי לאנגליה רציתי לקפוץ לבקר בסקוטלנד ואף פעם לא יצא לי....(יש לי קרוב-רחוק שגר שם). התמונות מעוררות קנאה (בריאה) והתפעלות!! איזה כיף לך!!!

למעלה