הפינה השבועית:מה עושים בשישי שבת עם הילדים

gils33

New member
הפינה השבועית:מה עושים בשישי שבת עם הילדים

אני נוסע להרי ירושליים,אורזים ארוחת בוקר ונוסעים בהמלצת אתר מאקו הנה: http://www.mako.co.il/travel-israel/tracks-trips/jerusalem/Article-7b07eea82bbec11006.htm מה אתם עושים השבת? מה מבשלים לשבת? השבת אנו מתארחים אצל חמי,אוכל: סלטים קוסקוס עם מרק ירקות דג סול מטוגן קציצות עוף או צלי בשר

akavishon

New member
אותנו השבת הזמינו השכנים הישנים מהבית

המשותף. גרנו בבלוג מדהים עם עוד 15 משפחות, ובזמן מלחמת לבנון השניה נקרמו חברויות בין כל הדיירים (לא שלפני לא היה). אחרי המלחמה, חגגנו כולם ברחבה על האש ומאז יש מסורת של חגיגות אוכל עם רב הדיירים. פעם, אפילו אירגנו ערב מאכלי עמים - כווכזים, רוסיים, דרום אמריקאים ועוד. היום קיבלנו הודעה להתייצב אחר הצהרים. אז אני מכין סלט גזר, כוסברה ופקאנים מסוכרים ונשיקות לילדים. אולי גם פוקצ'ה עם יתחשק. אחרי זה, ביקור משפחות.

ארוחת שבת בקיבוץ

לפני חצי שעה חזרתי מאסיפת הורים בגן , הנושא היה " חצר הגן" .. כמובן לא יצא מזה כלום, כל אחד ואחת מקובעים בדיעה שלהם , לפחות עד עכשיו .. מקווה שזה ייפתר בהמשך . אז ככה לקראת הערב ניסע לקיבוץ , לארוחת שבת , נבלה את כל הערב ונחזור הביתה , מחר יום חופשי , נתבטל לנו בבית עד שיוחלט אחרת .. אין תוכנית מסוימת . גמר חתימה טובה

hirshfe

New member
מחר אנחנו אצל סבא וסבתא מחדרה

ויותר מאוחר יש יום הולדת לבת של חבר

gils33

New member
שיהיה במזל טוב

גם לבת יש יומולדת לחברה אבל בארבע אז בכל זאת ניסע

Master Stav

New member
שישבת עם הילדים

היום לקחתי את טאי לראות את סירטו החדש של טים ברטו : 9 היה מגניב ..... בערב 19:00 מתיצבים בהרכב מלא ( להפתעתי ) אצל הקירשנבאומים ....לעל האש אפיתי פאי שזיפים ותפוחים ואני מביא לו גם אחד מממרחי השום שלי ( מעושן אדום ) למחר יש לנו עוף פפריקש צהוב ואולי נלך לים ....

kirschi

New member
כנציג הקירשנבאומים

היה מעולה, למגינת ליבן של מספר תרנגולות ואחוריים של פרה אחת. גם אצלנו מסתמן שבת בים, אם כי הפרטנרים עוד לא אישרו. יכול כן לאשר שההרכב היה אכן מלא, שממרח השום היה מעולה, וגם קיבל שם חדש, ושאכלתי 3 פרוסות מהפאי, וכשהכנסתי אותו חזרה הביתה נאבקתי בעצמי לא לבלוע עוד פרוסה הגונה. וכמו שהמאסטר הבטיח, אכן כיף לטייל כאן בפורום

Master Stav

New member
ברוך הבא חביבי

רק תגיד ועוד פאי ....תגיע .... אני רוצה לעשותל כזו אבל עם דובדבנים ...הרגת אותי אתמול עם השרי שלך

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo107.gif../images/Emo23.gif לפני כחצי שעה קלטנו למשפחתנו גורה קטנה ומתוקה. השימחה גדולה והויכוח מה יהיה שמה בעיצומו ../images/Emo13.gif

למעלה