הפינה השבועית:מה עושים בשישי שבת עם הילדים

טוב, תני קצת פרטים

אפשר כמובן סטרדיי - שזה היום שאימצתם אותי, אפשר ספטמבר שזה החודש שאימצתם אותה , אפשר צ'ויס - כי בחרתם אותה, אפשר מאכל שבני הבית אוהבים, פעם היה לנו חבר שקרא לכלב שלו - כסף - כי הוא אמר שהכלב נגד גנבים וצריך שלמור על הכסף שלהם (אל תדאגי, הם גרו בדירת שני חדרים קטנה בשכירות והכלב היה פינצ'ר קטן וחמוד). אפשר קווין (מלכה)כי זה מה שיקרה תוך כמה ימים בבית........... אפשר משהו שקשור לצבע - שלג אם היא לבנה, שוקו אם היא חומה וכוד... מה הכיוון שלכם?

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo6.gif אוהבים אותך דרמה ../images/Emo24.gif לגבי השם- כיוונת לדעת גדולים: הילדים החליטו בסוף על שוקו, כי היא לבנה עם כתמים חומים ../images/Emo13.gif

elotan

Member
והחל מהשבוע השני מי יירד איתו ב 6 לפנות בוקר

כל יום? נכון. אתה.

elotan

Member
וזה בדיוק למה לנו אין כלב

ושתבין, אני חולה על כלבים.

gils33

New member
גם אני

הבעיה הגדולה זה הטיפול אח"כ,נשאר תמיד להורים

Master Stav

New member
השבוע היה סטנד אפ על שמות לכלבים

ותיארו שם משיהי שרצה אוחוזת אמוק בפארק רמת גן וצועקת שניצלללללללללללללל שניצלללללללללללללל אנשים ניסו לתת לה שיפודים סטיקים והיא בשלה שניצלללללללללללללללללל שניצלללללללללללללללללללללללללללל

עדיף על לחפש נואשות את סקס, שהלך לאיבוד

(כלב של חברים) ואם החתולה הראשונה שלנו היתה נעלמת, הייתם רואים אותי הולכת ברחוב וצועקת Schnell! Schnell!

hirshfe

New member
לחבר שלי היה כלב ששמו חצ'קון

עד היום אני נקרע מצחוק שאני מדמיין אתו ברחוב וצרוח חצ'קון שהכלב הלך לאיבוד

ehaisraeliadv

New member
בדרך כלל ובסופש הנוכחי

בדרך כלל סופי השבוע שלנו כוללים ביקור אצל ההורים שלי - זה חשוב לי לראות אותם וחשוב לי שיראו את הקטנה. הביקור הוא בשישי בערב ובשבת בבוקר לסירוגין (פעם ככה ופעם ככה) כדי שאזכה מחד לארוחת שבת עם קבלת שבת עם אבא שלי ומאידך כדי שיזכו לראות את הנכדה שלהם פעילה ולא רדומה. אתמול היינו בחתונה של חברות שלנו ביער עופר ולמרות השעה והמוזיקה החלטנו לקחת את הקטנה (היא בת חמישה חודשים). החתונה היתה מרגשת מאוד והקטנה כיכבה לאורך קבלת הפנים ולאחריה תפסה תנומה בטיולון. לפנינו יום כיפור ...

gils33

New member
הרי ירושלים

היינו היום בהרי ירושלים,מצפה הראל,נסענו לכל אורך דרך בורמה,ראינה את צינור השילוח,קראנו את השלטים ונהננו מכל רגע. זהו מחר יום כיפור. צמים? - אני כן. אופניים ? רצים עם הילדים מטיילים בשכונה כמו כולם.

למעלה