הפינה השבועית

הפינה השבועית

ממ אם לא יענו אני לא יעשה יותר..:( לא עניתם בפעם הקודמת.... שיר של קולד השבוע שלי- שיר לא של קולד השבוע שלי- להקת השבוע שלי - זמר- זמרת- ג'אנר (מטאל \רוק\ פאנק \היפ \הופ פופ) תמונת השבוע (תוסיפו)-

../images/Emo23.gif

שיר של קולד השבוע שלי-its all yello שיר לא של קולד השבוע שלי-נירוונה-סמל לייק טין ספיריט להקת השבוע שלי -ממ יש כמה:פינק פלויד,רד הוט צילי פפרס,נירוונה,לד זפלין,דה ביטלס,קווין זמר-ג'ון לנון ברור
,אבל יש עוד כמו:קורט קוביין
המלך,אלטון ג'ון ,בוב מארלי ברור
זמרת-אין ג'אנר (מטאל \רוק\ פאנק \היפ \הופ פופ)פאנק רוק! תמונת השבוע (תוסיפו)- אין לי כוח אין לי תמונה

0mroosh

New member
מקסימה!! ../images/Emo9.gif

שיר של קולד השבוע שלי-Amsterdam שיר לא של קולד השבוע שלי-The Dacha -קורין אלאל. להקת השבוע שלי -sparklehorse זמר-beck זמרת-fiona apple ואורלי זילברשץ בנאי [היא גם שרה! תאמינו או לא. מקסימונת].

אתה ../images/Emo23.gif את קורין אלאל?

כול החברים שלי אוהבים אותה.. נכון יש את השיר "מה הפרח" בהתחלה חשבתי "מה הפשע" מה הפרחח שדה פורח שמעיר את עמקי נשמתי (משהו כזה..) חח שיר מצחיק יש לה שם קול קורע!חברה שלי מדגימה מצויין וזה פשוט קורע

aviGODFATHER

New member
אני

שיר של קולד השבוע שלי- הקאבר המעולה: Hunting Hight And Low שיר לא של קולד השבוע שלי- Radiohead - Aribag, Depeche Mode = Personal Jesus להקת השבוע שלי - קולדפליי, רדיוהד, דפש מוד זמר- Django Reinhardt (וזה שהוא מת ב50 השנים האחרונות לא גורם לי לאהוב אותו פחות
) זמרת- מממ לא יודע... ג'אנר (מטאל \רוק\ פאנק \היפ \הופ פופ) ג'אז (Django) תמונת השבוע (תוסיפו)- מממ אין לי כלום.

ברררר

New member
ממממממממ

שיר של קולד השבוע שלי-What if שיר לא של קולד השבוע שלי-אהבה קטנה- שירי מיימון
להקת השבוע שלי -רד הוט צ'ילי פייפרס זמר-עברי זמרת- מירי מסיקה יווווווו!!! ג'אנר (מטאל \רוק\ פאנק \היפ \הופ פופ)
תמונת השבוע (תוסיפו)-ממממ

Broken Wings1

New member
../images/Emo163.gif

שיר של קולד השבוע שלי- Tha Scientist שיר לא של קולד השבוע שלי- אביתר בנאי וקורין אלאל - כשזה עמוק
להקת השבוע שלי -
זמר-
זמרת-
ג'אנר (מטאל \רוק\ פאנק \היפ \הופ פופ) - רוק :) תמונת השבוע (תוסיפו)- X:

Roy1232

New member
בשבילך גלי, אני גם משתתף ../images/Emo24.gif

שיר של קולד השבוע שלי- Proof שיר לא של קולד השבוע שלי- In the end (linkin park)5 להקת השבוע שלי - קולדפליי כאילו דה... זמר- נו וואן.. סורי זמרת- אפשר זמרת שבא לי להרוג? שרית חדד... ג'אנר (מטאל \רוק\ פאנק \היפ \הופ פופ) - רוק, רוק רך, רוק כבד, מטאל. תמונת השבוע (תוסיפו)-
תמונה יפה, לא? חח סתם אין לי תמונה..

למעלה