הפינה השבועית

Roy1232

New member
../images/Emo2.gif איך זה יכול להיות, בר?

אני מזועזע
חח לדעתי היא בושה למוזיקה הישראלית - אבל על טעם במוזיקה אין להתווכח...

ברררר

New member
../images/Emo2.gif! תודה שהיא מגניבה!

יש לה שירים ממש אדירים!! לא אוהבת מזרחית אבל בתור אחת שלא אוהבת, היא ממש אחלה לדעתי. |אפילו יש לי כמה דיסקים שלה, אל תגלה|

0mroosh

New member
../images/Emo45.gif

היא מגניבה, עזוב שהטקסטים שלה קקי והיא כולה סתמית, היא משעשעת נורא.

Roy1232

New member
אם אתה קורא לה משעשעת...

אולי הטמטום שלה די משעשע..
ובאמת הטקטים שלה קקי והיא סתמית ביותר...

../images/Emo45.gif

שרית חדד זמרת גרועה!אין לה אפילו שיר אחד טובבב..... והיא שרה נוראאאאאא והיא גם די מטומטמת,אין אצלה שום דבר משעשע, אפילו סספגטי היא לא יודעת להכין,וקבב

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היא שרפה את הקבבים !
מה זה סספגטי?

ספגטי*

חח...כן היא שרפה! אתה רואה את הדרה המטוטמת הזאת? טוב,נו היא ממכרת אבל אישית זה חיכוי של דה סימפל לייף ואני אישית מעדיפה מכול דסרות הריאליטי האלה,את פרדייז הוטל! סדרה מ-צ-ו-י-נ-ת

דיתוּש

New member
טוב בסדר, בסדר. אני אענה גם../images/Emo3.gif.

שיר של קולד השבוע שלי- רעידה שיר לא של קולד השבוע שלי- Wonder Wall / Oasis להקת השבוע שלי - לא להקה, אבל Santana זמר- מייקל סטייפּ זמרת- נורה ג'ונס ז'אנר (מטאל \רוק\ פאנק \היפ \הופ פופ) - הכל גם יחד, היה לי יותר ממצברוח אחד השבוע תמונת השבוע (תוסיפו) - קבלו.

גם אני גם אני

שיר קולדפליי השבוע - Warning Sign לא של קולדפליי - אביתר בנאי - הזאב והאיילה להקת השבוע - Sigur Ros זמר - אביתר בנאי זמרת - לוריין היל ג'אנר - גואה ? ואני סתם מצרף תמונה ללא כל קומפיזציה שאין בה שום דבר מעניין והיא לא קשורה לכלום ...

Roy1232

New member
קבל ח"ח גבר... Warning sign שולט!!!

תאמת הוא שיר השנה שלי... כמובן ההודעה לאיש בלי שם

MarishA M

New member
../images/Emo168.gif שלי..

שיר של קולד השבוע שלי- Swallowed in the Sea שיר לא של קולד השבוע שלי-ירמי קפלן-מודדת להקת השבוע שלי - Dire Straits זמר- עברי לידר זמרת-סלין דיון(לעד..) ג'אנר- מטאל \רוק\פאנק

steelwater

New member
אני

שיר של קולד השבוע שלי- די, יש כל-כך הרבה! אמממ.... אולי A warning sign. שיר לא של קולד השבוע שלי- You'r beatifull להקת השבוע שלי - U2 תמיד היא להקה השבוע שלי! זמר- לא יודעת זמרת- אלאניס מוריסט, בגלל הדיסק האקוסטי החדש ג'אנר (מטאל \רוק\ פאנק \היפ \הופ פופ) - רוק תמונת השבוע (תוסיפו)-

LG067

New member
שאלון:)

שיר של קולד השבוע שלי- Green eyes שיר לא של קולד השבוע שלי- soldier of fortune - deep purple להקת השבוע שלי - queen זמר- אביתר בנאי, john lennon אסף אמדורסקי זמרת- קורין אלאל ג'אנר (מטאל \רוק\ פאנק \היפ \הופ פופ) rock:)

למעלה