שיהיה המון המון בהצלחה!
ח חמדמדת1 New member 23/8/09 #19 אני דרומית במקור.. למרות שהצפנתי למרכז..אבל שדה יואב ?? ואללה , לא מכירה..בהצלחה בכל מקרה !!
M ms pizza New member 23/8/09 #20 היי-גם אני!! דרומית במקור ( ליד באר שבע- ליד איפה שמשפחת בנאי המדוברת גרה ) וגם אנחנו הצפנו ( עד רחובות..), וגם אני לא ממש שמעתי על שדה יואב , מה זה , בערבה או משהו ?? בכל מקרה שיהיה המון המון בהצלחה !!
היי-גם אני!! דרומית במקור ( ליד באר שבע- ליד איפה שמשפחת בנאי המדוברת גרה ) וגם אנחנו הצפנו ( עד רחובות..), וגם אני לא ממש שמעתי על שדה יואב , מה זה , בערבה או משהו ?? בכל מקרה שיהיה המון המון בהצלחה !!
ת תמרי35 New member 23/8/09 #18 זה טוב מאוד !! אני גם מתה על השטויות העירוניות - שופינג, בגדים, בתי קפה, מסעדות והופעות... שיהיה בהצלחה רבה !!
זה טוב מאוד !! אני גם מתה על השטויות העירוניות - שופינג, בגדים, בתי קפה, מסעדות והופעות... שיהיה בהצלחה רבה !!
א איף New member 23/8/09 #22 שיהיה בהצלחה! ../images/Emo140.gif מתי זה קורה? (מה זה פה כולכן פה מתגייסות לי פתאום והולכות למכינה? )
שיהיה בהצלחה! ../images/Emo140.gif מתי זה קורה? (מה זה פה כולכן פה מתגייסות לי פתאום והולכות למכינה? )
H honey pie1 New member 25/8/09 #26 תודה לכולם/ן../images/Emo140.gif זה קורה ב30.8 (לחץ לחץ לחץ ) ושד יואב זה ליד קיבוץ נגבה, אולי זה יגיד משהו?XD (לפי מה שהבנתי גם ליד אשקלון איכשהו...)
תודה לכולם/ן../images/Emo140.gif זה קורה ב30.8 (לחץ לחץ לחץ ) ושד יואב זה ליד קיבוץ נגבה, אולי זה יגיד משהו?XD (לפי מה שהבנתי גם ליד אשקלון איכשהו...)