הפינק פלויד במוזיאון הלובר

טרמפיסט

New member
הפינק פלויד במוזיאון הלובר

הרי לכם מחווה שצולמה לפינק פלויד בגני מוזיאון הלובר, השבוע בפאריס.

../images/Emo179.gif עונת המלפפונים ../images/Emo181.gif

הקיץ הגיע, אם לא שמתם לב. מה דעתכם על מפגש פורום? אפשר לארגן משהו - אני חושבת כאן במיוחד על הצעירים-יותר מביניכם - אולי בקניון או בים או איפשהו, או לארגן הקרנה של סרטי-פלויד אצל מישהו. אני יודעת שיש הרבה שרוצים מפגש כזה, אך הארגון מתמסמס, ולכן אני מוכנה לרכז לפחות את השרשור בנושא. עוד רעיונות? העלו כאן. החופש הוא שלכם - נצלו אותו.
ואגב שאלה, אני מתכננת ללכת בשעות הקרובות לסרט. מה עדיף: מלחמת העולמות או מדריך הטרמפיסט לגלקסיה?

שפילברג את קרוז

הייתי הולך על מלחמת העולמות. אככככ כבר שכחתי איך נראה בית קולנוע, לא יצא לי לבקר שם זמן רב (עקב בעיות תקציב). באשר למפגש...יאללא כבר שיהיה, תביאו גיטרות יהיה שמח. ולדעתי, חשוב שכולם יהיו במפגש, במיוחד זקני הפורום והחדשים כמובן.

avki

New member
אפשר כמובן לעשות מפגש

בקולנוע הביתי שלי. יש לי בית ריק הרבה מאד זמן. הבעיה היחידה שאני גר בהתנחלות, אז אף אחד לא יגיע
אולי מישהו אחר יכול לנדב מסך גדול או משהו? או אפילו מקום עם סתם מערכת סאונד חזקה. כל מקום שנוכל לשמוע פינק פלויד בצורה המונית ולעיניין נראה לי מתאים מהבחינה הזאת. אם לא, תמיד אפשר ים (וגיטרות), חנות דיסקים גדולה, קניון, ושאר הדברים הרגילים. מה אתם אומרים?

חרטושה

New member
רק לא מדריך הטרמפיסט. תעשי לעצמך

טובה, תחסכי מעצמך הרבה עוגמת נפש וכאבי לב וכעס חבוי שיפרנס דורות של תרפיסטים.

טרמפיסט!!טרמפיסט!!!

ראיתי את מלחמת העולמות ולא אהבתי במיוחד..ולי המליצו על מדריך הטרמפיסט שזה סרט שיפיל אותך מהכיסא, אז אני ממליץ

לא !

אסור ללכת למדריך הטרמפיסט. זה הסרט הכי מאכזב שראיתי בעשור האחרון. ואני אומר את זה בתור אחד שבד"כ לא מבזבז כסף על סרטים - ועל הסרט הזה ביזבזתי כסף :)

שמעתי שהספר מומלץ

והוא הומלץ פה על ידי אלינור אאל"ט, לפני כמה שבועות. רציתי לקנות אותו בשבוע הספר העברי אבל קניתי בסוף את "נקודת ההונאה".

Elinor BC

New member
../images/Emo13.gif אכן, הספר טוב, הסרט נחמד

בכלל כל סידרת הספרים היא נהדרת!! ואגב, נקודה ההונאה גם קראתי
קראת גם את צופן דה וינצ'י ומלאכים ושדים? ויאאלהה אני בעד מפגש פורום!

The Albatross

New member
לא כל הסדרה...

אחרי השלישי דברים נעשים מוזרים למדי, לא קריאים ודי משעממים. בכלל, הסיום שדאגלס כתב לחמישי די מאכזב. כל הפנטילוגיה (כמו טרילוגיה אבל לחמש
) שומעים על 42 ובסוף מתברר שזה מספר בית? נו באמת.

עוד לא קראתי

הבאתי אותו לחבר. בינתיים אני קורא את הרומן "ציפורים מתות בסתר" של הלן מקלוג. מישהו מכיר?...

"ציפורים מתות בסתר"

רב-מכר זוועתי שנכתב לפני כ-25 שנה. רומן למשרתות, רק בעטיפה קצת יותר נוצצת. קרא רק אם אתה צרכן של טלנובלות.

מה אני אגיד לך

כנראה שמה שטוב למשרתות טוב להעברת השביזות בצבא. מה זוועתי בו את חושבת?

../images/Emo6.gif טוב אולי בשביל להעביר שמירות

זה יעיל. לטעמי, מדובר ברומן רדוד. אלמנט הזוועה נכנס לתמונה בגלל שבזמנו הוא היה רב-מכר בהיקף קוסמי, (כפי ש"צופן דה-וינצ'י" הוא רב-מכר כיום). הנפח שהספר הזה תפש בתודעה הציבורית היה הרבה מעבר למה שהגיע לו. היתה גם סדרת טלוויזיה איומה (חוץ מריצ'רד צ'יימברליין החתיך והמיוסר). בעיני זה היה שיעמומון חסר טעם. צפיתי בסדרה (וניסיתי לקרוא את הספר) כי סבתי אהבה אותו, באותם ימים, ובעיני כל דמות היתה יותר שטחית ואידיוטית מהאחרים. זה כמו לחיות על דיאטה של תכניות "ג'ודי" ו"אודטה", עם קורטוב טלנובלות. זו המנטליות. לא בשבילי. מצד שלישי, יש ספרים גרועים הרבה יותר, אז ניחא.

אני והקשישים

יש לנו הרבה דברים משותפים, אמרו לי את זה לא פעם. סתם אהבתי את תיאורי הנופים של ניו זילנד ואוסטרליה גם סיפור האהבה האסורה קצת דיבר אליי קצת. אז נחמד להעביר איתו את הזמן.. אבל לא שמירות ציף, אני עייף מדי בשביל זה... עוד מעט אתחיל ללכת בעזרת מקל פז"מ. אז תסלחו לי אני הולך לראות אם הנכדים(חיילים שהתגייסו שנתיים אחרי! אני יודע שלא היה לכם את זה בחיל מודיעין כי אתם צהובים מדיי) שלי ישנים כמו שצריך.

סלע 1

New member
הספר הוא קלאסיקה, מומלץ בחום!

לגבי הסרט, מצד שני, שומר נפשו ירחק. נכון שתמיד זו בעיה להעביר ספר לסרט, ואף אחד לא מצפה שיעשו זאת בצורה מושלמת, ולא איכפת לי אם משנים את העלילה כל עוד שומרים על רוח הספר. במקרה הזה - מה שעשו בסרט זה טבח אמיתי. כמעט כל בדיחה שהיתה בספר, בדרך לסרט עברה עיקור וסרוס. כל האלמנט של סאטירה וביקורת חברתית שהיה בספר לא שרד בסרט, וכל מה שנשאר זה "קטעים וצחוקים בחלל".

Shakty

New member
קצת ../images/Emo32.gif אבל קרוב - דאגלס אדמס

אני יודע שיש פה כמה שמחבבים את הסופר הזה (בעיני המדריך הוא ספר התנ"ך היחידי) ובאיחור לא אופנתי של כמה שנים יצא תרגום לעברית של SALMON OF DOUBT - אוסף כתבים,מאמרים,מכתבים וכיוצא בזה - הזדמנות אחרונה לקרוא את אדאמס. YNET יצאו מגדרם ויצאו בכתבה וסיפור קצת מתוך הספר : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3113932,00.html

למעלה