הפיקניק הפאגאני הבא

טלה בר

New member
מניסיוני

חוף בוגרשוב נאה ונעים, לא רחוק מתחנות 4, 63, 32 ואחרות.

graciella

New member
מפגש הבא

רעיון של חוף הים לא עלה במקרה תזכרו את עומס החום והלחות בחודשי יולי-ספטמבר בילתי אפשרי לשרוד פיקניק בחוץ מלבד חוף ים עם (מקווה) בריזה

graciella

New member
רגע!!!

וואלה!!! הצעה של ארדן מפתה מאד בואו נחשוב איך אפשר לארגן זאת

gwizard

New member
את רצינית ?

אני אישית מאוד אשמח להגיע לארדן, אבל ממש ממש לא ביום שלישי ! אם כבר, אז ביום חמישי (9 ליוני), כי יום שישי אני לא עובד ונטלי לא צריכה לקום ב-5:30 בבוקר. לי אישית אין בעיה להגיע כל עוד זה מתחיל בשעה סבירה (20:00 מינימום !) כי אני מסיים לעבוד ב-17:30. אם אני מרביץ בכביש 6, אז אני מניח כי זה אני אספיק גג עד ל-20:30. כמו כן אני יכול לקחת עוד 2 אנשים המתגוררים או יכולים לחכות באיזור ר"ג. אני לא מבטיח להחזיר את האנשים האלה לביתם ! עכשיו, כמה מאיתנו יש להם רכב ויכולים לקחת אחרים ? כמה זמן נוכל לשבת אצל ארדן בהנחה כי לכולם יש רכב או הסעה חזור ובהנחה כי נתחיל אחרי 20:00 ?

ToryMaster

New member
ובכן

בהנחה שזה מעניין מישו, ה9.10 לא טוב לי

tontie

New member
הקדמת בחודש

זה ב7 ביולי, ונראה לי שזה יוצא יום חמישי. גם אני חשבתי על זה. עכשיו אני בתהליכי שיכנוע, יש מצב שיתנו לי את האוטו. אם כן, אז אני אוכל לקחת 4 אנשים מהשרון-מרכז, ואני לא נוסע בכביש 6, אז גם מהדרך. אני מהרצליה. אם ההורים באמת יתנו לי בסוף את האוטו... אני עוד לא יכול להיות בטוח בזה.

RainBird

New member
מצידי אפשר לשבת אצלי עד למחרת בבוקר. אלו שיצטרכו לישון אצלי שיביאו שק"שים כי יש לי די והותר מקום.

graciella

New member
COOL!!!

1. ארדן באמת לא יפריע להוריך שאנשים ישנו בגינה? 2. כי אם המצב הוא אכן מתאפשר, אז הפיקניק יהפוך לקמפינג פגאני, יש לי אוהל ואני בטוחה כי לעוד אנשים יש למרות שיולי חם מאד ואפשר לישון Al FRESCO אז לפני שאני ממש מתלהבת בבקשה לשאול את ההורים אם זה בסדר 7 ביולי יוצא יום חמישי לכן יש אפשרות לישון בטבריה ולמחרת בבוקר לחזור הביתה

gwizard

New member
אופס

לא שמתי לב שזה יולי ולא יוני
אני, האמת, מאוד בעד לקחת את האוהל שלי וחכות וללכת לישון על שפת הכינרת ואז לדוג קצת ביום שישי. אני ונטלי מאוד אוהבים לדוג

Bassman

New member
יש חוף מעולה ממש ביציאה מטבריה

צפונה, במרגלות ההר שלי

llkessem

New member
הבת השנייה שלי

(שלא פגשתם, אבל היא קוראת איתי בבית כי היא חולה היום) מבקשת שאמסור שגם היא רוצה לבוא ולדוג.

gwizard

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

אני חולה על קמפינג ! במיוחד כאשר דגים איזה קרפיון ומייד צולים אותו על מדורה כאשר הוא עדיין טרי.

RainBird

New member
קיבלתי את הOK המוחלט מההורים שלי. 1. יש שני חדרים פנויים שניתן לישון בהם + סלון. 2. כמובן אתם מוזמנים. 3. יש מנגל על גז ככה שתוכלו לחסוך את הפחמים ופשוט להביא את הבשר. 4. זה יהיה עונת המנגו אז אני מזמין את כולם ל"קטוף ככל יכולתך" בגינה שלי. 5. המקום מרווח מאוד, הנוף מקסים והבית שלי תמיד יותר קריר בגלל המבנה שלו. 6. אני גר ברחוב השומר 27 טבריה- איך מגיעים? קו חמש או אחד מתחנה מרכזית, אבל יותר קל פשוט ברגע שמגיעים מטבריה מאזור צומת גולני, בפניה הבאה אחרי הגשר (הגשר היחיד בטבריה...) יש לפנות שמאלה, להמשיך ישר שני כיכרות, להגיע למלון המלך שלמה, לפנות ימינה עם המדרכה, חמישים מטר משם זה הבית שלי (חמש דקות הליכה איטית אם אתם מגיעים באוטובוס). 7. להגיע עם הרבה מצב רוח טוב. לגבי כיבוד ובשרים תדונו על זה בפורום למרות שאני אדאג לכיבוד קל במהלך המפגש. 8. אשמח לראות את כ-ו-ל-ם. ארדן.

RainBird

New member
יש לי את המתכון של חן- כן, צפו לבראוניז. ואני מכין את הפיצה הכי טעימה בעולם. אז גם את זה.

למעלה