הפלות חוזרות ברצף

hatalya

New member
מצטערת מאוד לשמוע

גם אצלי סיפור דומה מאוד, שתי הפלות בשבועות מוקדמים אחרי טיפולי פוריות.
יש מרפאת הפלות חוזרות בתל השומר, חפשי בגוגל.
לא הייתי שם, אז אין לי מה להמליץ או לא.
תבקשי בדיקות קרישיות, יכול להיות שזריקות קלקסן (סוג של מדללי דם) יעזרו לך.
ואת יכולה גם בלי קשר למומחה, לקבוע תור להמטלוג, פרטי או דרך הקופה, לספר לו את סיפורך והמטלוג יכול להמליץ על בדיקות וטיפול מתאים.
בכל מקרה, תתחזקי! זה ממש קשה..

nightlee

New member
תודה רבה!

תודה רבה לך! אני אברר לגבי המטלוג דרך הקופה ואשאל לבי זה.
זה אכן מאוד קשה, התמיכה מחממת את הלב...
מה את עשית אחרי המקרים אצלך? אולי אוכל ללמוד ממך קצת :)

ספרקית

New member
אני מצטערת לקרוא על האובדנים שלך

אני כל כך מבינה את ההרגשה הזו של להילכד בחושך

אני מקווה מאוד בשבילך שעדיין מדובר בצירוף מקרים אכזרי ושבהריון הבא הכל יהיה בסדר.

באופן אישי, הייתי לוחצת עכשיו לקבל בדיקות קרישיות. במקרים רבים הקופות עושות שרירים ומתעקשות לאפשר בדיקות קרישיות רק אחרי שלוש הפלות, אבל מניסיון אישי, אם מפעילים עליהן לחץ, הרבה פעמים מאשרים גם לאחר שתי הפלות.

לגבי דר׳ ברקוביץ׳, אני לא מכירה אותו אבל לאור התגובות שקראתי כאן, אני חושבת שאישית הייתי בוחרת לחפש מומחה אחר. בעיניי האנושיות של הרופא חשובה לא פחות מהמקצועיות שלו. במקום, הייתי קובעת תור לפרופ׳ קופרמינץ.

אני חושבת שחשוב לקחת את הזמן כדי לבכות ולהתאבל. עצוב לקרוא שאין לך עם מי... אבל אפילו עם עצמך זה חשוב וטוב

מאחלת לך המון המון אור

nightlee

New member
תודה רבה לך...

היי, תודה רבה לך...אני לא יודעת מה אני מקווה - שזה צירוף מקרים אכזרי או שיש בעיה וניתן בתקווה לפתור אותה
הרופא נשים שלי אמר שיכתוב שעברתי 3 הפלות (אגיד שאחת מהן הייתה טבעית בבית ללא גרידה), כדי שיבדקו אותי כמו שצריך.
לגבי ברקוביץ אני כבר קבעתי תור מראש לכן אני מנסה לקבל כל אינפורמציה לגביו בתחום הזה, כדי לראות אם זה מתאים ואם כדאי לי ללכת או לוותר על התור. אני אברר על קופרמינץ גם כן - תודה!
כן... לא כל כך לקחתי את הזמן בנוגע ללבכות ולהתאבל, כי הרגשתי בהתחלה שאני בסדר עם זה. ופתאום זה קצת נפל עליי ביום אחד, והתחלתי להיות אפטית, ממורמרת, דיכי, ולא אוהבת אנשים שמחים (בטח כאלו שבהריון..). אני בדר"כ אדם שמח וקשה לי לראות את עצמי פתאום די כבוייה מבפנים. יכול להיות שאני צריכה לבחור איזה סרט סוחט דמעות כדי שיוציא את הבכי אצלי... תודה על התמיכה!

RegiKo

New member
מנסה לעזור, פרופ׳ כארפ תלה״ש

אז אני מטופלת אצלו, הסיפור שלי: הריון ראשון מום והפסקת הריון בשבוע 16, הריון שני הפסקת דופק שבוע 7, הריון שלישי כימי (לאחריו עשיתי היסטרוסקופיה והתגלו הידבקויות מה שלא מאפשר השרשה). נשלחתי אליו לבירור והוא ישר שלח אותי לבדיקות קרישיות שיצאו תקינות, חלק מהבדיקות לא אושרו ע״י מכבי כי לטענת ההמוטולוגים אין שום קשר (אגב אחד ההמוטולוגים אמר לי שכארפ אוהב יש לשלוח לבדיקות קרישיות גם אם אין סיבה). הוא די נחמד אבל אין הרגשה של יחס אישי. היום גם הפחיד אותי מוות!!!! לי יש הרגשה שכל הבירור שלי אצלו לא יניב תוצאות...

nightlee

New member
מצטערת לשמוע...

קודם כל אני מצטערת לשמוע על האובדנים שלך ועל הכאב שלך. מקווה שנוכל לעודד אחת את השניה קצת

אני חושבת שגם אם הבירור לא יניב תוצאות (מה שמראש אמרו לי שיכול מאוד לקרות, כי לפעמים זה פשוט לצערנו קורה או שהרפואה לא יודעת להגיד מה הבעיה עדיין) - לפחות את תהיי יותר שלמה עם עצמך, שניסית ושללת דברים. אני חושבת שזו תחושה חשובה. אני גם לא יודעת איזה בירורים אעשה ואם זה יניב משהו =\ אבל עדיין עושים בירורים... אין לי כל כך חשק וכוח להכנס לכל זה למען האמת, כבר מעכשיו הותשתי! שיהיה לנו בהצלחה רבה

RegiKo

New member
תודה רבה!

מקווה שעבור שתינו זה יסתיים בידיים מלאות :)

למעלה