ניו יורק רפיח זה המנון לאומי! או לפחות הוא יהיה ההמנון כשאני אהיה ראש הממשלה
פ פרקשון New member 21/9/05 #36 ניו יורק רפיח זה המנון לאומי! או לפחות הוא יהיה ההמנון כשאני אהיה ראש הממשלה
ס ס ט י י ק New member 17/9/05 #11 ../images/Emo152.gif ניו יורק חייל של 100 שערים נורית לב מפלסטיק עושה ביד
K K i f New member 17/9/05 #12 אמ.... אוף! בחירה קשה! ;[ חוץ משזיף ושגר פגר(שמשומה אף פעם לא התחברתי אליהם...) הכל פשוט מושלם... אבל אנסה בכל זאת... ערוץ הילדים ראש הממשלה לב מפלסטיק פרח נתתי לנורית וכמובן, לסיים בניו יורק רפיח
אמ.... אוף! בחירה קשה! ;[ חוץ משזיף ושגר פגר(שמשומה אף פעם לא התחברתי אליהם...) הכל פשוט מושלם... אבל אנסה בכל זאת... ערוץ הילדים ראש הממשלה לב מפלסטיק פרח נתתי לנורית וכמובן, לסיים בניו יורק רפיח
K keeeren New member 17/9/05 #13 ../images/Emo24.gif לב מפלסטיק ניו יורק רפיח חייל של 100 שערים עושה ביד שזיף
נ נמש לנצח New member 17/9/05 #15 ../images/Emo79.gif ניו יורק רפיח שזיף עושה ביד רוצה ללכת חייל של 100 שערים
E Extraordinary Girl 8 New member 17/9/05 #16 חולה על הטעם שלי לב מפלסטיק ערוץ הילדים עושה ביד ניו יורק רפיח את יודעת [גם שזיף יפה ]
A AvtipuS New member 18/9/05 #18 |סמיילי| ניו יורק רפיח חייל של 100 שערים עושה ביד ראש הממשלה שגר פגר
R rotemtem New member 18/9/05 #19 ../images/Emo13.gif ניו יורק רפיח חייל של 100 שערים עושה ביד פרח נתתי לנורית ערוץ הילדים
I invAsion New member 18/9/05 #27 5 : ../images/Emo103.gif עושה ביד שזיף ערוץ הילדים לב מפלסטיק ניו יורק רפיח (אפילו לפי הסדר)
ק קשה לי לחשוב New member 19/9/05 #30 אהוי לב מפלסטיק פרח נתתי לנורית ראש הממשלה ניו יורק רפיח ערוץ הילדים כן אה..אני בפנמייה ומשגעים אותי פהההה
אהוי לב מפלסטיק פרח נתתי לנורית ראש הממשלה ניו יורק רפיח ערוץ הילדים כן אה..אני בפנמייה ומשגעים אותי פהההה