הפלייר - המשך

Itamar Levy12

New member
מוסיף ומפנה

בנוגע לחלק הזה "עדיין צריך לעשות הגהה נוספת, שיפור ניסוח, תחביר ופיסוק. הפסקה הראשונה די צולעת וצריכה שינוי סגנון" אני מסכים, רצוי ואפשר לפנות למורים ללשון, הם בקלות רבה מאוד(כזה קטע, מקס' 10 דק') יתקנו וישחברו הכל.

Itamar Levy12

New member
ובחלק הראשון,

יש מקרים מדווחים שDendroaspis Polylepis ממש רדפה אחרי אנשים... אבל עדיף שלא לציין

HyperViper

New member
ברור

ברגע שזה יהיה גמור כולם מוזמנים להפיץ את זה... זאת המטרה של הפרוייקט...

bendj123

New member
אז פנק אותי באיזה דוגמית למייל

אבל תרשום את הכתובת של האתר שלי למידע ?

עידן888

New member
מבלי לפגוע באף אחד

הפורום הזה הוא הפורום היחיד שהוא מקצועי מספיק בנושא זוחלים בישראל.

HyperViper

New member
תראה

בלי להכנס יותר מידי לויכוחים של "למי יש גדול יותר" אני פשוט לא מאמין שבן אדם שרק רוצה לשאול שאלה פשוטה בנושא זוחל שהוא מצא בגינה יעבור את כל התהליך המייגע של רישום לסנייקס... לפחות בתפוז יש לבן אדם כמה סיבות אחרות להירשם אם הוא לא רשום כבר... שוב, בלי לבאס וכו, זאת פשוט הדעה שלי...

bendj123

New member
בסדר מה זה משנה, אני מחלק לתושבי האזור שלי...

אם אני עושה לבתי ספר הסברים על נחשי ישראל....ולאורחים שמגיעים למלונות פה בטבריה......אז אני יכול גם לסביר להם גם אם הם יצטרכו על גבי פורום סנייקס טוב נעבור לדבר בפרטי.....כי אני רואה שאין לכם משהו יותר טוב לדון עליו בפורום.......

HyperViper

New member
למה ככה?

אחי אין לי שום בעיה עם הפורום שלך אחרת לא הייתי תורם שם... גם ככה הפלייר הזה צריך להלחם באלפי שנים של חינוך עקום ולא צריך להערים קשיים על אנשים לקבל תשובה מהירה. בכל מקרה, כל הכבוד על ההסברה שאתה עושה, שמור לך מקום בגן עדן :)

bendj123

New member
כך רשימה של לוכדים מהצפון

בן קורן לוכד נחשים אזור טבריה והסביבה 054-3128112 שמוליק יבין אזור טבעון והעמקים 052-8336824

למעלה