השאלה היא
באיזו דרך יכול גורם מסויים לעזור לי כשעל הנייר במדינת ישראל אני רשומה כאישה שאושפזה בכפייה כשהאמת היא שזו דרך לסגור קצוות עבור כל פשע שנעשה מולי. השכנים שלי חודרים לי הביתה, הרסו לי את הטלויזיה, הם מחוברים למחשב כל הזמן, הוא הרס לי את הברזים, נוגע בצנרת, במקרר, לוקח לי דברים מהבית, היה לי חשבון בנק וויזה על כל משיכה היה נמשך אותו סכום על ידי אותו מספר ויזה, הייתי מוציאה 100 ש"ח היה יורד באותו יום 200 ש"ח, לא פעם אחת ולא שתיים, אם אני משאירה כסף בבית הוא נלקח, הגשתי תלונה במשטרה נלקח הטופס מהבית שלי, הם עושים שימוש בחומרים כימים שונים שהם שמים בדירה, השתמשתי בשמפו רגיל כל הקרקפת פצעים ופריחה, אחרי שימוש בסבון כלים צריבה בידיים, זה כמה דוגמאות על מה שהם עושים לי פה, על החיבור אינטרנט הוא חוגג, יש לי 1.5 מגה האינטרנט נתקע כל הזמן איטי, התקשרתי גם לספקית וגם לכבלים אומרים שמסדרים לא מסדרים כלום כי הוא השתלט לי על הקו, אם אני משאירה אוכל בבית יש בפנים חומרים כשאני חוזרת הביתה, לפני כמה ימים כל הבית היה גז - אני והחיות שלשלנו יומיים, זו
התנכלות בלתי פוסקת כבר חודשים ויותר, במשטרה סגרו את התלונה השניה שפתחתי כי אני חולת נפש או מעורערת בנפשי והם אפילו לא טורחים לבדוק מול מי הם עומדים פה, אני כותבת כבר כל כך הרבה זמן, פתחתי בלוג, כתבתי למבקר המדינה, למשרד הבריאות, פתחתי שתי תלונות במשטרה, הם צוות של אנשים שמתנכל לי פה בסביבת מגורי והם עובדים עבור גורמים שונים שאני כותבת עליהם כל הזמן. שלחתי גם לועד נגד עינויים, שלחתי לאגודה לזכויות אדם, הסיפור מורכב וההתעלמות פשוט אדירה, לכל אחד יש אינטרס לא להגיב והם פשוט הורסים לי את החיים טוטאלית. מכיוון שמדובר בגורמים שונים בעלי כוח במדינת ישראל הם דואגים להשתיק ולהציב עמדה שאין פה מה לחקור, אין פה דבר מלבד מצב הזייתי פרנואדי וכו' ישנם גורמים שמטרתם להשתיק אנשים כמוני וסביר להניח שכל אימייל שאני שולחת או לא מגיע אל היעד או שמצורף אליו אדם העובד כמעצב דיעה כלפי וכך אף אחד לא מטפל בפשע שמתרחש פה. השכן כבר הרס לי בערך שלושה צילינדרים יש לו כל מפתח שאני מחליפה, הזיות זה לא, אני מודעת למערכות שלהם, אני מודעת לטכנולוגיה שקיימת כיום. הנה כמה מהדברים שכתבתי:
התנכלות בדיחת הביטחון חומרים שהם שמו לי בבית - היום הם ממשיכים אבל פחות קרינות יותר חומצות וחומרי לחימה ישנם עוד קבצים בכתובות נלוות השאלה שלי היא: למי אני פונה בלי לקבל התעלמות ומי לא יסגור לי תיקי תלונה בטענה שאני חולת נפש בגלל אישפוז כפוי שאם מסתכלים רגע באובייקטיביות בלי לשפוט אותי כחולת נפש אפשר להבין שאישפוז כפוי זו עוד אחת מהדרכים של אנשים אלו להשתיק את מה שהם עושים לי. הם מודיעים לי כל הזמן בכל דרך אפשרית שזה עד המוות כי אותם אף אחד לא חוקר. אז למי אני פונה??