הפללה גרועה יותר!

be_roo

New member
בראש הדו"ח מצויינת יחידת התנועה אליה שייך

השוטר שרשם את הדו"ח. בגב הדו"ח רשומה כתובת היחידה. את המכתב יש לשלוח אליה. קשה לי להאמין שהם יבטלו, אבל פרט למשפט זו האפשרות היחידה. אם הם יסרבו עדיין יש לך זכות לבקש להשפט ולקוות שהשופט יראה את חוסר ההגיון בעבירה שבה אתה מואשם. אפשרות נוספת שאינה מפשטית, היא לנסות לפנות עם העניין לתקשורת. אולי איזה עיתונאי יחשוב שהוא יכול לעשות עם זה משהו ושזה שווה כמה שורות.

be_roo

New member
אין לי כל יכולת לבדוק מי משקר

הגולש שאל שאלה, וקיבל תשובה רלוונטית לתיאור המקרה שתיאר.

הפללה גרועה יותר!

שלום ידיידי רציתי לברר איתכם, האם אפשר לערר על דוח של פקח משטרה? בלי להגיע לבית משפט? קיבלתי דו"ח **שיקרי** לחלוטין מפקח משטרה!!! חניתי במקום מותר לחנייה עם הפנים לכיוון המדרכה כמו שאר המכוניות באותה השורה... ולהפתעתי כשחזרתי מצאתי דוח על זה ששני גלגלים ימניים של הרכב היו על המדרכה (!!!!!!) מה שמן ההגיון לא יכול להתקיים!!! כיצד משקרים במצח נחושה במשטרה ולאיזו מטרה??? צילמתי לאחר מכן את הרכב...אבל אין לי כסף ו/או כוח לבית דין יש דרך לערער? לקבול אותו במחלקה לחקירת שוטרים?

be_roo

New member
לפני שאתה מתרגז, ודא שהדו"ח אכן שייך לך

יש נהגים שמקבלים דו"ח ומעבירים אותו לרכב סמוך בתקווה שהנהג ישלם מבלי לשים לב. אם אכן הדו"ח שלך קודם כל צריך להבין ממי הוא ניתן, ממשטרת ישראל או מרשות מקומית (בתיאור השתמשת במילה "פקח" שהוא תפקיד ברשויות מקומיות, ו"משטרה" בה משרתים שוטרים ולא פקחים). לאחר מכן שלח בדואר רשום בקשה לביטול הדו"ח לגוף הרלוונטי (כאמור, משטרה או הרשות מהקומית). צרף את התמונות שצילמת יחד עם הכחשת העבירה והסבר לכך שחניה עם הגלגלים על המדרכה אינה הגיונית במקרה זה היות ומדובר במקום חניה מותר ומתאים לרכבך ועליה עם הגלגלים על המדרכה לא תרמה לך במאומה.

למעלה