הפללה מופרעת של שוטר

אז מה אתה אומר בעצם לקחת על עצמי

משהו שלא עשיתי ולהתקפל ? או שאני לא מבין את הכוונה שלך

be_roo

New member
הוא עמד בצומת, לא בחניה עם מנוע כבוי

כך שאני בספק ששופט יפסוק שלא מדובר ב"הסעה" רק בגלל שבאותו רגע הרכב לא זז.

תודה על עצתך

אבל רק שאלתי אם אני יוכל לקבל החזרי הוצאות מהמשפט..... חברים שלי לא יצתרכו לשקר בישבילי כי אני דובר אמת. ובכל מקרה אתה לא הבנדאם שאני צריך להוכיח לו את מה שקרה שם

be_roo

New member
לא עשית? מדבריך הבנתי שאתה מודה בהסעת

נוסעים מעל המותר לך.

הכוונה שלי באותו רגע היית באמת לא לסוע

לא בגלל החוק הזה אלה בגלל שהחבר נכנס פנימה כדי להביא משהו ומשום מה הוא היה צריך לרדת גם באותו המקום (הוא ירד מהבית)...

הפללה מופרעת של שוטר

קודם כל אני נהג חדש ואסור לי לנסוע עם מעל ל2 נוסעים, עמדתי בצומת עם עם אחד יותר מהמותר ולא זזתי ס"מ עם האוטו.. חבר בא בדיוק להביא לי משהו לאוטו והוא נכנס פנימה. שוטרים סמויים עצרו לידי ואמרו לי לעצור אחרי הצומת, עצרנו אחרי הצומת הם חיפשו סמים הכל טוב ויפה הם לא מצאו מה שהם רוצים ובגלל סיבות אישיות של השוטר כי היה לי ריב עם המתלמד שלו חודש לפני המקרה הם החליטו להפיל עליי תיק של הסעה יותר מהמותר. אז הם קראו לניידת תנועה בלי הרבה דיבורים בלי והסברים הם נתנו לי דף עם הזמנה לדין והזמנה לקצין תנועה. שזה אומר שלילת הרכב ל30 יום, שלילת הרשיון ל30 יום, ומשפט ששם אמורים לתת לי 3 חודש שלילה ובגלל שאני נהג חדש פסילה על הרשיון שזה אומר כל הרשיון מחדש. עכשיו פניתי לעורך דין ואין לי איתו עוד סיכום מדויק אבל אני לא הולך לוותר ואני בטוח מאוד שאני יצא בזיכוי מוחלט אבל השאלה שלי אם אני יוכל לתבוע במשפט את ההוצאות של העורך דין או כל הוצאה כספית ונפשית על החירטוט של השוטר הזה? תודה

be_roo

New member
לא בטוח שהכוונה תשנה לשופט

הוא נכנס לתוך רכב מונע שעמד בכביש ציבורי. אתה יכול לנסות לשכנע את השופט שבאמת לא היתה לך כל כוונה לנסוע עם מספר נוסעים מעל המותר, ויתכן והשופט יאמין לדבריך ולדברי חברך (שיעיד שאכן בא רק למסור משהו ויוכיח שהוא אכן גר בבית הסמוך) ויזכה אותך. כל זה עדיין לא ישיג לך פיצוי על הוצאות משפט. פיצוי כזה ניתן במקרים חריגים מאוד כאשר מוכח שהמשטרה הפרה את זכויות הנאשם וכלל לא היה מקום להגיש כתב אישום. במקרה שלך, כתב האישום לא תלוש מהמציאות, גם אם תזוכה בסופו של דבר.

ססובר

New member
דרך אגב, יכולת לחטוף דוח על עבירה נוספת

העלאת נוסע בצומת.

למעלה